Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted (edited)

Milí clubáci :)

nápad obnovit pražské minisrazy se mi fakt líbil, a tak se do toho pustila...

Z několika návrhů, kde srazy konat, nakonec vyhrála Zastávka u srubu ve Kbelích.. parkování není sice pro restauraci vyhrazné, ale místa se dají najít v pohodě kolem..

Pro "pijáky" je prakticky hned za rohem i autobusová [se spojením asi z metra Střížkov..? (na tuhle informaci ode mě nespoléhejte, vzhledem k tomu, že sem v MHD nejela 16 let 😂) a i VLAKOVÁ zastávka

Vítáni budou všichni členové clubu, uživatelé fóra i ostatní s nimi spjatí a to:

každou PRVNÍ STŘEDU v měsíci, od 18:00

Protože občas musíme oslavit dny našeho státu, oficiálně tedy toto pravidlo vynecháme ve státní svátky připadající zrovna na první středy (Cyryl Hus Metůdek a Sylvestr, velikonoční pondělí 😎, práce a vítězství dělnické třidy v květnu a Nový rok vánoční... :mrk

V případě jakéhokoli dotazu nebo připomínky se neváhejte vyjádřit :)

Weri 605

MÍSTO KONÁNÍ

ZASTÁVKA U SRUBU

Martinická 1083, Praha 19 - Kbely

www.zastavkausrubu.cz

Edited by Weri 605
Posted

Jako znalí MHD  si dovolí Tě doplnit přímo před dveřma přistává BUS 103 odjíždí ze zastávky naproti přes silnici a končí nebo začíná u metra Ládví.  

Asi nebude vadit když se tam lidi začnou sjíždět dřív než na 19. 

Guest minimaxa
Posted
před 41 minutami, Weri 605 napsal:

posuvné velikonoční pondělí 

Předpokládáš, že někdy vyjde na čtvrtek? :D

Posted (edited)

Tomeeee 😂 chytil ses.... 😂 (eště sem chtěla napsat "den po syréně..", ale pak sem si řekla, že by to mátlo lidi a tobě už by asi prdlo voko... ;) 😂) .... a na posuvný pondělí se chytil Miník... 😂😂😂 i když taky sem spíš spoléhala na tebe... 😂 jo..., fakt to čtete celý... 😃

díky @Vena garážmistr škoda že nejezdíš linku - mohl by sis tam udělat konečnou... 😉 A pokud bude někdo chtít přijít dřív - asi v poho, ale aby tam neseděl chudák sám... Klidně se dohodněte tady :) 

Pe.Tře, můžeš.., ale zaparkuj jinde jo....? 😂😂😂

těch 19:00 mi příjde v poho... Běžně dělám do 20:00 ... I za 2 hodiny se toho nažvaní... A snad nejsme malý, aby se chodilo spinkat po večerníčku... :)  já to mám domu asi 40 minut... Takže klidně se zdržím do 23:00... :) 

Edited by Weri 605
Posted (edited)

Za mne - 19 hodina je dobře nasměrovaná.    Normální kapitalisticky pracující to má tak akorát , aby doma nechal auto a MHD se tam dohrkal na 19 hodinu.

A přesně jak tu zaznělo - není zakázáno dorazit dříve  😉   No a pak už jen chytit poslední spoj domů  🙂

Upraveno:  Tak jsem se teď podíval kde to je a . . .     No pro mne z P-9 dobrý, ale co ti z Řep, Chuchle, a vůbec celé jižní části ???  Ty asi neuvidíme  😞

Edited by Klemoň
Posted

Klemoni, tak bohužel pro některé je to blízko pro některé daleko.. Tohle se nedá udělat, aby to vyhovovalo naprosto všem, ale i tak pevně věřím, že se nás sejde dost. Dříve to bylo na Džbáně a pro nás to taky  daleko a přesto jsme tam jezdili. 

Posted

A proto 4.4. bohužel nedorazím 😞    Jedině že mi s Weri slíbíte, že tam budete sedět ještě ve 21,00  👌