Vena garážmistr Odesláno 28. červen 2023 Odesláno 28. červen 2023 To že motku nemá nikdo z kamarádů nutně neznamená že by neměl s kým jezdit. Že motku nemá nikdo v rodině nutně není předpoklad že by ho nezajímala. U nás v rodině taky nikdo " vrcholově " nejezdil a brácha se na " starý kolena " dal na motorkaření a ke 40 si pořídil mašinu kterou protože bydlí u Bulovky nemá kde parkovat tak ji parkuje u kamaráda se kterým jezdí. A díky tomu že pracuje v režimu krátkej dlouhej tejden tak má každý druhý pátek " klučičí " den a vyráží na cesty. A přiznávám že mě to svým způsobem začíná taky lákat si na " starý " kolena pořídit motorku oprášit znalosti těžce získané na pinckovy a začít jezdit pro zábavu, kam mašinu uložit mám chuť začít mám čím dál častější co nemám jsou noty a motorka ale oboje je řešitelné a jestli příští zimu nebo k dalším kulatinám je spíše otázka jak moc mě to bude lákat. ozzy56, Rikic339 a Namor74 ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2023 Odesláno 28. červen 2023 (upraveno) Véno - pouze Tvůj názor, mé zkušenosti opřené třeba o znalost mého syna hovoří jinak (a jsem tomu rád) Upraveno 28. červen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2023 Odesláno 28. červen 2023 @Vena garážmistr taky jsem se na stará kolena vrátil na moto (skůtr) a můžu ti to jedině doporučit, zvlášť když máš něco najeto na moto jako mlaďas, jako starší totiž jezdíš už rozumem, nedáš plný plyn tam, kde bys ho jako mladý dal..., prostě si užíváš tu jízdu za krásného teplého počasí a taky bohužel počítáš s tím, že ten blbec vpravo, co ti má dát přednost, tak ti ji nedá..., samozřejmě máš v hlavě i to, že co se má stát, stane se..., já se na každý výlet se skůtrem těším jak malé děcko ,,velká'' motorka mě neláká, když chcu, půjčí mi ji syn, ale chtěl jsem silnějího skůtra, Forzu 350, no nevyšlo to, život jde dál Pepito ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 7. červenec 2023 Odesláno 7. červenec 2023 (upraveno) Co všechno se neválí v Číně na silnici. Upraveno 7. červenec 2023 uživatelem Dave_k Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 asi zapomeli poradne zasroubovat Citovat
radim.1008 Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 Prý je na čase, aby se začaly auta zase zmenšovat. Fotka z netu. Weri 605, pavelu96, MJSytic a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 (upraveno) V týhle souvislosti si vybavuju "problém", který měli vlastníci parkovacích míst v nově vzniklém obytném domě kdesi v Praze na Žižkově. Vzpomínám si na reportáž v Černých ovcích nebo Na vlastní oči, kde si stěžovali majitelé bytů, že si připlatili statisíce za garážové stání a to je jim k prdu, páč se Mondeo ani Sharan nevejdou do výtahu a tudíž se na svá místa nedostanou. Developer asi místa tvořil podle norem z konce socíku, kdy auta byla řádově o dost menší (ostatně i spousta parkovacích míst u obchodních center bude lajnovaná podle stejné normy ) Upraveno 8. červenec 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 @Medvěd a ja si rikam proc u nekterych obchodaku mam problem vylezt z ovecky - to neni tim ze jsem tlustej - ty mista jsou male a v te soucinosti si rikam proc majitele BMW parkuji pres 4 mista - protoze na jedno se proste nevejdou oni blbe neparkuji !!! oni se tam nevejdou Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 Tak parkovat přes čtyři místa je chujovina, o tom žádná, ale taky je fakt, že jsou parkovací místa, kde zaparkovat a následně i vystoupit je pro mě taky oříškem (hlavně ty v krytých prostorách, kde volné místo nacházím zásadně u sloupu) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2023 Odesláno 8. červenec 2023 (upraveno) Sošky z KiKu - 480 kč. za kus Peugeot 307 1.6 HDi - 38 000 kč. Styl a majestátnost level - Lvi žerou jako první Prča - k nezaplacení Upraveno 8. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Hafity, pavelu96 a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 10. červenec 2023 Odesláno 10. červenec 2023 Čumím že to vůbec přežil! VID-20230710-WA0000.mp4 ozzy56, enikybeniky, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červenec 2023 Odesláno 10. červenec 2023 ten to taky přežil , píšou https://www.novinky.cz/clanek/krimi-kombajn-na-olomoucku-slisoval-auto-40437286#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 10. červenec 2023 Odesláno 10. červenec 2023 @ozzy56No jo...Drapalik to zkoušel na poli...ne na tvrdým asfaltu... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 10. červenec 2023 Odesláno 10. červenec 2023 @ozzy56, to je,tedy byla, 306? To už tam nepíší. Mohl jsi to klidně dát do vlákna "Poznej Peugeot". Citovat
Pepito Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 Tak to už je moc! Tedy pokud je to pravda? Medvěd ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 @Pepito https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/betlemske-namesti-praha-zmena-nazvu-prejmenovani-overovna-ukrajina_2206120600_vtk Medvěd, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 Tak to jsem rád že jsme ještě normální. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 před 9 hodinami, Pepito napsal: Tak to jsem rád že jsme ještě normální. moc bych nejásal--pokud si toho NĚKDO všimne, zítra ten plac přejmenujou Medvěd a Péťa ohodnotil 1 1 Citovat
Medvěd Odesláno 11. červenec 2023 Odesláno 11. červenec 2023 Pepito - nechci se nijak dotknout Tvého ega, ale skočit na takovou kravinu??? Ne všechno, co přinese interfernet musí být nutně pravda a ověřit si platnost takové informace je otázkou max. desítek sekund Rikic339 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.