Medvěd Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben Veverko - něco podobnýho je spoustu roků na silnici ze Štěchovic do Masečína a je to kvůli tomu, aby se na úzké silnici nepotkal autobus s protijedoucími auty. Ale těch časů tam asi bude míň Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. duben Odesláno 8. duben Ve starých Bohnicích taková cedule byla taky když jsem začínal u DP tak se dolů ke Psímu útulku v Troji jezdilo klasickým 12 metrovým busem a nebyl tam prostor pro vyhybání se pak se na čas zajíždění dolů zrušilo stejně tak značky a teď tam jezdí 8,5 metrový bus místo na vyhybání žádné ale prej to není potřeba takže značky se nevrátili. Citovat
MJSytic Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Teď už jsem asi viděl všechno Jestli s tím chtějí do světa, dal bych tomu název "36 komnat silikonu" a nechal to nadabovat AI Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben sorry jao ale pokud mam diagnostiku mam ji z nejakeho duvodu nepotrebuju placeny rady jak si neco odkodovat Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben A to jsem si vždycky myslel, že Kokodák je poměrně velký auto Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben (upraveno) Tak velký je, ale ve srovnání s SsangYong Rexton bude prostě malý, no Upraveno 10. duben uživatelem Radek Hurvajz Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben Odesláno 10. duben To jo, ale až když je vidíš takhle vedle sebe, tak ten rozdíl pořádně vynikne Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben Dnes je nějaké zvláštní vesmírné rozpoložení, jinak si neumím vysvětlit, co se na silnicích dělo Od rána bouračky, agrese... Videoprojekt 1.mp4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben (upraveno) Jo, to budou nějaký erekce na slunci. Dopoledne jsem odvezl tátu od servisu kam ho s jeho Kia Ceed odtáhli kvuli vyhulenýmu turbu, za 4 roky asi potřetí, pokaždý tak nějak po zaruce repasovanýho turba, odpoledne jsem odvezl máti do polska na nákup, no masakr jak cesta tam tak i zpět (Před hranicemi staví kruháč k obchvatu) kolony kamionů jak prase, a o zažitcích z polskeho Lidlu se rozepisovat nebudu, to bych se tam musel vracet a někoho umlátit mraženým kuřetem nebo tak něco Upraveno 20. duben uživatelem Radek Hurvajz BubakGS, Péťa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben @Radek Hurvajz kde delaj kruhak? tchanovic chtej ve stredu autem do polska, tak at tam nezesedivi Citovat
Péťa Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben @sitler Hned u hraničního přechodu: Co v Polsku hledáte za štěstí? sitler a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben (upraveno) Hele ono jak kdy, když jsem jel minulý týden ve čtvrtek ve 14hod pro benzín tak jsem jel tam i zpět úplně v pohodě, ale někdy se to tam prostě sejde a trčíš tam asi tak půl hodiny než dojedeš buď do Náchoda nebo do Kudowy Upraveno 20. duben uživatelem Radek Hurvajz sitler ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 21. duben Odesláno 21. duben V 20. 4. 2026 at 16:35, MJSytic napsal: Dnes je nějaké zvláštní vesmírné rozpoložení, jinak si neumím vysvětlit, co se na silnicích dělo Od rána bouračky, agrese... Videoprojekt 1.mp4 14.28 MB · 0 stažení Jenom v pondělí? Nevím kudy jezdíš, ale víceméně se to stává denním koloritem všude u nás na silnicích. Bohužel. Víc jak 50% řidičů co potkávám tak nedokážou jet plynulou jízdou. Kdekoliv. Člověk musí být neustále ve střehu. Radek Hurvajz, Hafity a Pepito ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. duben Odesláno 22. duben (upraveno) jojo, jezdit na kochačku se už nedá ani přes víkend, kdy by měli lidi ubrat, odpočinout si od stresu prac. týdne , jinak si taky připadám za volantem jako hladový tygr--neustále ve střehu co udělá ten druhý... Upraveno 22. duben uživatelem ozzy56 Dave_k a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 22. duben Odesláno 22. duben Jezdím furt stejně ať je všední den nebo svátek a nemám touhu ani potřebu své zvyky měnit BubakGS a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 22. duben Odesláno 22. duben Máme Jičín rozkopaný, hlavní tah se opravuje, jedu dnes objížďkami městem a debil za mnou troubí a bliká a to jsem jel 45/50. Asi pomalu na jeho vkus. Pepito, ozzy56 a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. duben Odesláno 22. duben Ostrava je taky rozkopaná jako nikdy za můj život , teď v regio zprávách mluvili, že se opravy mostů atd. v minulosti zanedbaly, tak to musí udělat všecko naráz, bo by to spadlo lidem na hlavu, k tomu zrovna dneska rozkopali po 20 !!! letech soudních sporů dálnici přes město 20 let soudy řešily kdo to zavinil, když tady všichni víme, že místo makadamu se na podklad dávala halda ze šachet Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 22. duben Odesláno 22. duben @ozzy56 "všichni víme" nestačí Co vím, dělaly se tam nějaké sondy. Snad vše dobře dopadne. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. duben Odesláno 23. duben (upraveno) @Péťa napsal jsem, že ,tady'--my všichni kolem ostravy..., víme, co se tam naváželo , soudy jenom potvrdily co jsem napsal jinak tady kolem je mraky silnic postavených na haldovině a není s nima žádný problém, jenomže kdysi se myslelo jinak--haldovina se navezla jako podklad silnice a pak se 20 let nechala tak, aby si samovolně sedla vlivem mrazů, deště atd..., na tu ,ostravskou' dálnici se navezla honem haldovina, honem uválcovala a položil asfalt, proto tam jsou takové hrozné vlny a rychlost na 60 km/h... Upraveno 23. duben uživatelem ozzy56 Citovat
Rikic339 Odesláno 23. duben Odesláno 23. duben @ozzy56 Známej mi říkal že je to v Ostravě teď s dopravou peklo, ale jako rezident Prahy 6 jsem se tomu tak nějak smál.. Než jsem byl teď na dva dny v Ostravě pracovně Musel jsem se mu omluvit, to je fakt peklo které Prahu slušně dotahuje ozzy56 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.