Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Veverko - něco podobnýho je spoustu roků na silnici ze Štěchovic do Masečína a je to kvůli tomu, aby se na úzké silnici nepotkal autobus s protijedoucími auty.

Ale těch časů tam asi bude míň

Odesláno

Ve starých Bohnicích taková cedule byla taky když jsem začínal u DP tak se dolů ke Psímu útulku v Troji jezdilo klasickým 12 metrovým busem  a nebyl tam prostor pro vyhybání se pak se na čas zajíždění dolů zrušilo stejně tak značky a teď tam jezdí 8,5 metrový bus místo na vyhybání  žádné ale prej to není potřeba takže značky se nevrátili. 

Odesláno

Teď už jsem asi viděl všechno :D Jestli s tím chtějí do světa, dal bych tomu název "36 komnat silikonu" a nechal to nadabovat AI :aut 

masakr.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Jo, to budou nějaký erekce na slunci. Dopoledne jsem odvezl tátu od servisu kam ho s jeho Kia Ceed odtáhli kvuli vyhulenýmu turbu, za 4 roky asi potřetí, pokaždý tak nějak po zaruce repasovanýho turba, odpoledne jsem odvezl máti do polska na nákup, no masakr jak cesta tam tak i zpět (Před hranicemi staví kruháč k obchvatu) kolony kamionů jak prase, a o zažitcích z polskeho Lidlu se rozepisovat nebudu, to bych se tam musel vracet a někoho umlátit mraženým kuřetem nebo tak něco :D :D 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Hele ono jak kdy, když jsem jel minulý týden ve čtvrtek ve 14hod pro benzín tak jsem jel tam i zpět úplně v pohodě, ale někdy se to tam prostě sejde a trčíš tam asi tak půl hodiny než dojedeš buď do Náchoda nebo do Kudowy

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
V 20. 4. 2026 at 16:35, MJSytic napsal:

Dnes je nějaké zvláštní vesmírné rozpoložení, jinak si neumím vysvětlit, co se na silnicích dělo :myslim Od rána bouračky, agrese...

Jenom v pondělí? Nevím kudy jezdíš, ale víceméně se to stává denním koloritem všude u nás na silnicích. Bohužel. Víc jak 50% řidičů co potkávám tak nedokážou jet plynulou jízdou. Kdekoliv. Člověk musí být neustále ve střehu. :( 

Odesláno (upraveno)

jojo, jezdit na kochačku se už nedá ani přes víkend, kdy by měli lidi ubrat, odpočinout si od stresu prac. týdne :myslim , jinak si taky připadám za volantem jako hladový tygr--neustále ve střehu co udělá ten druhý...;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Ostrava je taky rozkopaná jako nikdy za můj život 😯, teď v regio zprávách mluvili, že se opravy mostů atd. v minulosti zanedbaly, tak to musí udělat všecko naráz, bo by to spadlo lidem na hlavu, k tomu zrovna dneska rozkopali po 20 !!! letech soudních sporů dálnici přes město 🙈

20 let soudy řešily kdo to zavinil, když tady všichni víme, že místo makadamu se na podklad dávala halda ze šachet👍😂

Odesláno (upraveno)

@Péťa   napsal jsem, že ,tady'--my všichni kolem ostravy..., víme, co se tam naváželo , soudy jenom potvrdily co jsem napsal

jinak tady kolem je mraky silnic postavených na haldovině a není s nima žádný problém, jenomže kdysi se myslelo jinak--haldovina se navezla jako podklad silnice a pak se 20 let nechala tak, aby si samovolně sedla vlivem mrazů, deště atd..., na tu ,ostravskou' dálnici se navezla honem haldovina, honem uválcovala a položil asfalt, proto tam jsou takové hrozné vlny a rychlost na 60 km/h...;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

@ozzy56 Známej mi říkal že je to v Ostravě teď s dopravou peklo, ale jako rezident Prahy 6 jsem se tomu tak nějak smál.. Než jsem byl teď na dva dny v Ostravě pracovně :D Musel jsem se mu omluvit, to je fakt peklo které Prahu slušně dotahuje :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...