VojtouNerCZ Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 Jsou nějaký specifika jako že je to pracovní osvětlení které se zapíná zvlášť. Ale jaké to má přesně podmínky netuším. Citovat
pavelu96 Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 Když si po vorvání svodidel majitel ovce rekne: "to je v pohodě, to zmáknu doma před panelákem..." Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 Třeba to byl synáček a snažil se to před tatíkem zamaskovat. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 Ale to by mu muselo být tak 8 let... Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 Na ČT 1 ted řikali že při vypadku elektriky nefungovali ani navigace v autech. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 A přitom už se ví, co bylo příčinou: Blackout.mp4 Dave_k, OK406, RichVa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
oddie Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 před 16 minutami, Radek Hurvajz napsal: Na ČT 1 ted řikali že při vypadku elektriky nefungovali ani navigace v autech. A za tenhle neuvěřitelný sajrajt máme ještě povinost platit poplatek... Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 me teda nej sralo ze vodafone a O2 fungovali a slavny tmobile jen nouzove cisla. Citovat
Péťa Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 To je zvláštní, protože O2 a T-Mobile sdílí síť. Já mám firemní O2 (ale bez priority podle § 239/2000 Sb.) a sice spojení fungovalo, ale hodně mizerně - hovory padaly, nebylo moc rozumět. Citovat
Dave_k Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 (upraveno) Jo taky jsme v HK zaznamenali u T-mobilu asi 30i minutovej výpadek signálu. Upraveno 5. červenec 2025 uživatelem Dave_k Citovat
MJSytic Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 před 20 minutami, Péťa napsal: To je zvláštní, protože O2 a T-Mobile sdílí síť. To je taková "urban legend". Krásný příklad jsou garáže v práci. TM signál v pohodě. O2 a Vodafone bez signálu. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 (upraveno) na kolenou ještě nejsem, ale jedna dlouhá etapa v mém životě končí, poslouchal jsem je od jejich začátků, někde 1969, kamarád měl v Británii rodinu a LP hned jak vyšla, takže jsem byl u něho imrvére a nahrával na magnetofon první kopie , doma nechápali co to furt poslouchám , ostatně drží mě to dodnes, vypadá to, že Ozzy a Sabbati už nic nového nenahrají, ale život byl s váma fajn, díky kluci https://www.novinky.cz/clanek/kultura-hudba-dojemne-a-elektrizujici-ozzy-osbourne-a-black-sabbath-se-rozloucili-s-miliony-fanousku-40529076 Upraveno 6. červenec 2025 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy regius, Radek Hurvajz, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 před 16 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Na ČT 1 ted řikali že při vypadku elektriky nefungovali ani navigace v autech. jestli to rikala ta slepice blondata co sem ted videl ze zaznamu i na CT24 tak se tomu nedivim nove auto maji totoiz SIM karty a navigace jede pres data - takze pokud vypadl ten jeden operator neni se cemu divit a hlavne v dnesni dobe jsou lidi tak pohodlni ze bez navigace netrefi ani do prace - to mi pripomina ona se zminovala neco v tom smyslu ze jela k doktorov i ?? - to tam jela poprve ? Citovat
Péťa Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 před 2 minutami, Havlicek.Lukas napsal: v dnesni dobe jsou lidi tak pohodlni ze bez navigace netrefi ani do prace Velmi často pouštím Waze i na známých trasách, které bych mohl jet v polospánku. Protože hlášení o radarech mi opravdu vyhovuje oddie, Medvěd a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Dave_k Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 (upraveno) @Havlicek.Lukas Třeba byla zvyklá jezdit k doktoru metrem či tramvají a jelikož toto bylo mimo provoz, tak vytáhla auto. No a křižovatky bez funkčních semaforů jí asi taky daly zabrat. Upraveno 6. červenec 2025 uživatelem Dave_k Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 tak ja pochopil ze je nekde v usti a tam asi metro nejezdi Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 před 18 minutami, Péťa napsal: Velmi často pouštím Waze i na známých trasách, které bych mohl jet v polospánku. Protože hlášení o radarech mi opravdu vyhovuje Naprostý souhlas + v Praze (a v dalších většich městech) mi WAZE kolikrát vymyslí takové trasy, že nad nima kroutím hlavou, očima a snad i jinejma oudama i když se domnívám, že naší českou kotlinku znám vcelku obstojně. Fakt ale nejsem schopen vědět o všech důvodech aktuálního zdržení v provozu, proto WAZE spouštím jakmile nastartuju auto. Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 před 46 minutami, Havlicek.Lukas napsal: jestli to rikala ta slepice blondata co sem ted videl ze zaznamu i na CT24 tak se tomu nedivim nove auto maji totoiz SIM karty a navigace jede pres data - takze pokud vypadl ten jeden operator neni se cemu divit a hlavne v dnesni dobe jsou lidi tak pohodlni ze bez navigace netrefi ani do prace - to mi pripomina ona se zminovala neco v tom smyslu ze jela k doktorov i ?? - to tam jela poprve ? No dobře, tak řeknu že nešli data, chcípnul operátor, ale navigace jako taková normálně funguje, akorát blbnou lidi. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 (upraveno) já jezdím všude bez navigace, bo v autě sice ty internety jsou (Apple atd), ale já mám jen tlačítkový telefon a jiný mít nebudu, včera měl syn snahu do auta připojit manželčin Ajfoun, ale rázně jsem mu naznačil, ať jde od auta , ale mám poslední vydání autoatlasu za 445 Kč, kde všechno najdu aj když v Prahee spadne drát , ale přiznávám, že hlavně v poslední době najedu neobvykle moc kilometrů i na celkem známé trase, bo zakufruju , ale beru to tak, že nikdo není dokonalý a nakonec vždycky dojedu tam, kaj sem chtěl Upraveno 6. červenec 2025 uživatelem ozzy56 Pepito a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červenec 2025 Odesláno 6. červenec 2025 to mi pripomina pacienty v nemocnici kdyz jedou na vysetreni - vyjedeme z prvnich dveri z oddeleni a uz - ja bych se tady stratil - pritom jen jedeme do vytahu a o 1-3 patra niz kde je RTG a vylezeme vlastne na stejnem miste jen v jinem patre Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.