Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je zvláštní, protože O2 a T-Mobile sdílí síť. Já mám firemní O2 (ale bez priority podle § 239/2000 Sb.) a sice spojení fungovalo, ale hodně mizerně - hovory padaly, nebylo moc rozumět.

Odesláno
před 20 minutami, Péťa napsal:

To je zvláštní, protože O2 a T-Mobile sdílí síť. 

To je taková "urban legend". Krásný příklad jsou garáže v práci. TM signál v pohodě. O2 a Vodafone bez signálu.

Odesláno (upraveno)

na kolenou ještě nejsem, ale jedna dlouhá etapa v mém životě končí, poslouchal jsem je od jejich začátků, někde 1969, kamarád měl v Británii rodinu a LP hned jak vyšla, takže jsem byl u něho imrvére a nahrával na magnetofon první kopie 👍, doma nechápali co to furt poslouchám 🙈, ostatně drží mě to dodnes, vypadá to, že Ozzy a Sabbati už nic nového nenahrají, ale život byl s váma fajn, díky kluci 🤠:papa

https://www.novinky.cz/clanek/kultura-hudba-dojemne-a-elektrizujici-ozzy-osbourne-a-black-sabbath-se-rozloucili-s-miliony-fanousku-40529076

Upraveno uživatelem Péťa
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
Odesláno
před 16 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Na ČT 1 ted řikali že při vypadku elektriky nefungovali ani navigace v autech. 🙄

jestli to rikala ta slepice blondata co sem ted videl ze zaznamu i na CT24 tak se tomu nedivim 
nove auto maji totoiz SIM karty a navigace jede pres data - takze pokud vypadl ten jeden operator neni se cemu divit 
a hlavne v dnesni dobe jsou lidi  tak pohodlni ze bez navigace netrefi ani do prace  - to mi pripomina ona se zminovala neco v tom smyslu ze jela k doktorov i ?? - to tam jela poprve ? 

Odesláno
před 18 minutami, Péťa napsal:

Velmi často pouštím Waze i na známých trasách, které bych mohl jet v polospánku. Protože hlášení o radarech mi opravdu vyhovuje :D

Naprostý souhlas 

+

v Praze (a v dalších většich městech) mi WAZE kolikrát vymyslí takové trasy, že nad nima kroutím hlavou, očima a snad i jinejma oudama i když se domnívám, že naší českou kotlinku znám vcelku obstojně. Fakt ale nejsem schopen vědět o všech důvodech aktuálního zdržení v provozu, proto WAZE spouštím jakmile nastartuju auto.

Odesláno
před 46 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

jestli to rikala ta slepice blondata co sem ted videl ze zaznamu i na CT24 tak se tomu nedivim 
nove auto maji totoiz SIM karty a navigace jede pres data - takze pokud vypadl ten jeden operator neni se cemu divit 
a hlavne v dnesni dobe jsou lidi  tak pohodlni ze bez navigace netrefi ani do prace  - to mi pripomina ona se zminovala neco v tom smyslu ze jela k doktorov i ?? - to tam jela poprve ? 

No dobře, tak řeknu že nešli data, chcípnul operátor, ale navigace jako taková normálně funguje, akorát blbnou lidi.

Odesláno (upraveno)

já jezdím všude bez navigace, bo v autě sice ty internety 😉 jsou (Apple atd), ale já mám jen tlačítkový telefon🙈 a jiný mít nebudu,  včera měl syn snahu do auta připojit manželčin Ajfoun, ale rázně jsem mu naznačil, ať jde od auta , ale mám poslední vydání autoatlasu za 445 Kč, kde všechno najdu aj když v Prahee spadne drát 😂, ale přiznávám, že hlavně v poslední době najedu neobvykle moc kilometrů i na celkem známé trase, bo zakufruju 🙉, ale beru to tak, že nikdo není dokonalý a nakonec vždycky dojedu tam, kaj sem chtěl  :super

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

to mi pripomina pacienty v nemocnici kdyz jedou na vysetreni - vyjedeme z prvnich dveri z oddeleni a uz - ja bych se tady stratil - pritom jen jedeme do vytahu a o 1-3 patra niz kde je RTG a vylezeme vlastne na stejnem miste jen v jinem patre :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...