Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Milan+ to teda...kdysi s ní byla i sranda...ale zahálka co provozuje od nástupu do důchodu ji leze na mozek...

Na druhou stranu moje máma je též v důchodu,pestounuje o vnučku, pracuje,je aktivní...a není s ničím problém ...

Ale takový jsou prostě lidi a ty se nemeni...

Tchýni bych nikomu nepřál 🤣

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno (upraveno)

Fruktis-👍 Já byl u tchýně už od první chvíle (byť to veřejně neřekla) ten špatný, lampasák, který chlastá a *neumím psát slušně*í se.... No a nakonec jsme spolu už přes 30 roků a nemáme italské manželství, na rozdíl od jejího vzorného synáčka , který se po dvou letech rozvedl . To byla pro ni morální facka

Upraveno uživatelem dýzl
  • O 2 týdny později...
Odesláno

V tomhle počasí máme samozřejmě zavřený ona.. a tak klima jede na (podle mě normálních, ale na přímo studených) 22⁰...

Žákyně: "Noo, přestala sem brát železo a už mě zase chladne to levý předloktí"

🤣🤣🤣

• O 2 týdny později...
Odesláno

@Péťa hned jsem si vzpomnel... 

Citovat

Jede Němec v bavoráku do Česka, na první benzínce zastaví, vyleze z auta, vytáhne tu pistol, strčí si ji do prdele a pustí benzín. Vidí to pokladní, vyjde ven, vidí že je to Němec, tak povídá "Das ist nicht normal," a Němec odpoví "Ja, das ist super!"

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Objednal jsem si dálkový ovladač za 1700,- a přišli mi sluchátka za 18000,- :D Ještě že mi jsou k prdu, jinak by měl skladník asi velkej problem :D  A ten pán ze slovenska na faktuře se asi bude pěkně divit co že to má za 18 litrů za čudlíky

https://www.l-e.cz/sennheiser-ie-600

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Před dvěma týdny jsem si vyzvedl polepené Doblo a hned v úterý jsem na prvním výjezdu zjistil, že
1) zlobí otevírání bočních "šoupaček" (někdy jdou normálně, někdy jen odskočí a je třeba s nima silou zarumplovat, aby se otevřely)
2) všechna okna se stahují jen cca na 50% a něco tam "lupe"
3) madlo zavírání dveří s ovladačí okýnek je nepřipevněné a když je třeba za dveře trochu zabrat, leze ven
Ve škole mi dali telefonní číslo do firmy a že si to mám zkusit dojednat, že já vím, kdy mám čas
O. K.
Čas jsem měl tohle pondělí, ale firma ne a tak jsme se dohodli na dnes dopoledne. V mezičase jsem se ještě dozvěděl od školní grafičky, že se bude přelepovat střecha, ale že to bude na hned.
V 9 hodin jsem se přihnal na firmu a tam mi suše sdělil, že tam jsem moc brzo, že se mnou počítali tak na 11 a jestli bych si auto mohl vyzvednout až mezi 13 - 14.
Dobře tedy
Vysvětlil a předvedl jsem technické problémy a vyrazil k Vénovi, u kterého jsem měl Fabii na výměnu oleje + nějaké drobnosti. Oba jsme byli rádi, že si auto nebudu brát až po obědě, ale že to časově takhle hezky vyšlo.
Fabii jsem odvezl do školy a 13,10 jsem byl zpět u Dobla. Střecha přelepena, ale na zbytek věcí se normálně vykašlali s tím, že oni nejsou mechanici a že si to mám nechat opravit v servisu - už vidím, jak se Trnkošovi nebo autorizáku (tam bych to nechal udělat nejraději) chce dodělávat práci, co podělal někdo jinej.
Jo - prý profesionální reklamka ......
image.thumb.png.cbbed2a20d6b7e9de09dea204c31d883.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

@Medvěd  ... šel bych za účetní ať jim vrátí fakturu písemně jako neopodstatněnou, protože škoda na autě je evidentně větší, než cena polepu a rozdíl (po započtení) jim dofakturujete po opravě auta v autorizáku....  Následně auto dovézt na prohlídku a nacenění opravy do autorizáku. Tohle je účetně správný postup (podle paní Bubákové), jak je i s fakturou poslat do per.dele.... 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

no jako graficky to vypadá vcelku snesitelně. Ale jaksi nechápu ty problémy které vyvstali však na oknech není nic lepeného a kliky jak jsi říkal že sundavali si myslím kvůli takové drobnosti taky nebylo asi úplně nutné demontovat. Ale osobně bych to odvezl do autorizáku a reklamce bych to školou nechal proplatit. 

Odesláno
před 4 hodinami, Medvěd napsal:

V mezičase jsem se ještě dozvěděl od školní grafičky, že se bude přelepovat střecha, ale že to bude na hned.

Jo - prý profesionální reklamka ......

že by mnou zmiňovaná otočka o 180 stupňů ? :D 

příště mi cinkni , dohodim ti super lepiče polepů aut ;) 

Odesláno

@Medvěd nerikej, ze na tom pri lepeni neco rozebirali? sakra tady kousek od nas delaj celopolepy na vsechno od levnejch dodavek po porsche a nikdy je nijak nerozdelavaj. Nejvyssi  mira rozebirani je tusim vyloupnuty bocni blinkr, nic vic... 

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...