Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Není zač

Naštěstí je v blízkosti divadla OCčko a tam se dá parkovat za pár kaček v klidu (pokud teda nebude ve stejný den nějaká megaakce v SAZKA ARÉNĚ)

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Byl jsem požádán člen @riozavi, abych touto cestou poděkoval členům @ChouLu a @Vena garážmistr za pomoc pří řešení závady na topení jeho vozidla Peugeot 5008 SUV. Již při telefonní zmínce o dané závadě, Lukáš věděl, o co se jedná a po zaslání dat o vozidle objednal daný díl a další potřebný věci a společně s Vaškem vše opravili. Jednalo se o závadu chladiče, kdy byl s výměnou doporučen i výplach chladícího systému. A Peugeot 5008 topí luxusně, což se vyzkoušelo cestou zpět do Týna nad Vltavou, kdy teploty cestou tam i zpět byli pod bodem mrazu.  Dále byli vyměněni náplně motorového + převodového oleje + filtry. Navíc díky Lukášovi může člen @riozavi používat android v displeji, z čehož měl velkou radost:super
Ještě jednou moc @riozaviděkuje a i já se přidám s poděkováním a navíc jsem po dlouhé době viděl @Vena garážmistr i @ChouLu + za rychlost opravy (pomoci), kdy ráno po osmé hodině si auto převzali a odpoledne bylo vše hotové. Děkujeme moc za pomoc i získané rady, ale hlavně za příjemné setkání:super:papa. Opět se ukázala síla a ochota pomoci členů P-C.

Odesláno (upraveno)

Vezmu to z hlediska chronologie pozpátku...

Děkuji nejčerstvěji @Medvěd, že mi svou nezištnou aktivitou pomohl takřka bleskurychle najít kupce pro dnes již někdejší, ale věrnou a spolehlivou de/na/chipovanou "Vevekáru" 307 SW. Bude nám smutno! Fňuk! 😭

Dvojité poděkování @Vena garážmistr a @ChouLu, že mi pomohli vytrhnout trn z paty a operativně opapučovali nový veverčí povoz. Díky moc, chlapi!

No a nakonec, i když to byl začátek všeho, trojité poděkování @Schreek, @ChouLu a jednomu, zde nejmenovanému pánovi z Kotojed (Where to Hell is Kotojedy?!), že mi k tomu novému povozu v rámci akce "splašený blesk" dopomohli. Jirka a Lukáš auto natolik proklepli a onen pán mě od koupě tak intenzivně a vytvrale zrazoval, že jsem mu tam to auto prostě nemohl nechat...

No a tak jsem non-Peugeot (ale stále PSA) hybridní Veverka 😎

20251202_203934.jpg

20251202_203550.jpg

20251202_212055.jpg

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Měl jsem trojhlavý zástup zájemců, vzal to hned první 

Kdyby někdo věděl o větším naftovém kombíku s jasnou historií do 70 tKč, stále se hledá

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj Pežoťáci

Pokud někoho bude zajímat jaký je posun v případu mého těžce zdravotně postiženého syna tak stránce      https://pecovatel.cz/pribeh/tomas-v    syn popisuje drobná vítězství u soudu. Zatím tedy není rozhodnuto.

Všem přeji klid a pohodu v novém roce. Také doopravdové přání aby toto a nebo něco podobného nikoho z vás a vašich blízkých nepotkalo.  

JVT

V 10. 7. 2025 at 18:51, JVT napsal:

Ahoj Pežoťáci

v přiloženém souboru je doplnění a vysvětlení níže přiloženého odkazu.

Uveřejnění na stránce "Poděkování za pomoc" dost předbíhá. Já věřím, že bude za co děkovat.    

https://pecovatel.cz/pribeh/tomas-v

Děkuji mnohokrát Jiří Vorel - JVT

text nadace tom.pdf 106.32 kB · 40 stažení

• O 3 týdny později...
Odesláno
V 20. 12. 2025 at 21:57, JVT napsal:

Ahoj Pežoťáci

Pokud někoho bude zajímat jaký je posun v případu mého těžce zdravotně postiženého syna tak stránce      https://pecovatel.cz/pribeh/tomas-v    syn popisuje drobná vítězství u soudu. Zatím tedy není rozhodnuto.

Všem přeji klid a pohodu v novém roce. Také doopravdové přání aby toto a nebo něco podobného nikoho z vás a vašich blízkých nepotkalo.  

JVT

Dnes mi přišlo na mail poděkování. Rád jsem pomohl. :papa

IMG_20260112_142828.jpg

Odesláno

@Pepito

i já se připojuji k poděkování za dar pro syna. Rád bych napsal, že je dobojováno a synovi se vrátil příspěvek na péči. Bohužel to ještě napsat nemohu. Soudní řízení je pomalé. Tak jen znova poděkuji všem kteří mohli a mohou pomoc. Díky.   

Odesláno (upraveno)

Děkuji tímto někdejším aktivním klubounům Ferrymu a Devils Night za pomoc s opravou bufíka u Pavlova Monďase.

Povedlo se jim někde sehnat náhradu za  ztracenou dálku (za cca 20% ceny ve Fordu). Auto jsme ve čtvrtek odpoledne odvezli Davidovi s tím, že to ovládáni nakonfiguruje a koukne i na to, proč bufík Pavlovi tak hulí - bylo to shnilou trubkou výfuku, kterou David vyměnil.

Dnes telefon, že je hotovo a že si můžeme klidně dnes nebo zítra přijet.

Pavel byl naší Galaxou na horách, tak pro Monďase jedeme zítra a budeme doufat, že se oprava povedla. Možný následný scénář, kdy by bylo potřeba vyměnit celýho bufika by se nám už tak moc nelíbil

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Rád bych touto cestou poděkoval členům @ChouLu a @Vena garážmistr za pomoc po mobilu, kdy se na mě obrátil o pomoc a radu člen @riozavi, ohledně úbytku chladící kapaliny a občasné probliknutí ikony motorového oleje, u jeho Peugeot 5008.  I když se jednalo o skoro noční hodinu, tak jsem neodmítl pomoci a i Lukáš s Vaškem pomohli a poradili. Na místě se opravila prasklá hadička od ostřikování čelního skla.
Děkuji ,,Pražákům" za ochotu a pomoc-rady:super.

Odesláno

Já také musím poděkovat mým dvorním mechanikům @ChouLu a @Vena garážmistr :papa  Dnes mi zvedli auto , aby se mohla odstranit z podvozku (krytu motoru) odlouplá alobal folie, vyměnili před technickou LED zpět za H7 .  Luky si navíc všiml , že nesvítí jedna lampa u RZ, tak jsme ji s Vendou vyměnili. Jó a taky jsme se pokusili rozchodit Android Auto, ale Luky zjistil , že mi ten můj hudební SW nejde proto, že ho AA nepodporuje . . . :myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Rád bych touto cestou opět poděkoval @ChouLu za výměnu klimatizace, výměnu brzdové kapaliny a kontrolu mojí 406. Vše už bylo na čase vyměnit. Tak už mám na dlouho klid a jistotu, že vše je dobře a profesionálně provedené. Po celou dobu jsem byl přítomen. Vše proběhlo k mé spokojenosti i cenově. Společně se mnou tam byl i člen @riozavi se svojim Peugeot 5008 SUV . Ten tam musel svého čtyřkolového miláčka zanechat. 
Děkuji za práci i za příjemný pouční a bezva pokec i jak k mojí 406 přistupoval.
Mohu jen doporučit tento servis. Jenom @Vena garážmistr chyběl. Inu kroutil volantem autobusu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...