Pepito Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 Chtěl bych touto cestou MÓÓÓC PODĚKOVAT @Péťa, který mi velmi ochotně a nezištně pomohl s opravou mého dronu. DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI. Milan+, Dave_k, regius a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 Objednat díl na Ali není zase taková zásluha. Vyměnil jsi ho už sám Klemoň, Pepito, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
OK406 Odesláno 17. říjen 2025 Odesláno 17. říjen 2025 Rád bych touto cestou poděkovat @Medvěd za pomoc ohledně parkování v Praze, kdy v listopadu navštívím divadelní představení v divadle Gong. Ale už teď dopředu si vše zjišťuji. Děkuji, Mirku. Medvěd, Pepito, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 18. říjen 2025 Odesláno 18. říjen 2025 (upraveno) Není zač Naštěstí je v blízkosti divadla OCčko a tam se dá parkovat za pár kaček v klidu (pokud teda nebude ve stejný den nějaká megaakce v SAZKA ARÉNĚ) Upraveno 18. říjen 2025 uživatelem Medvěd OK406 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 20. říjen 2025 Odesláno 20. říjen 2025 Děkuju naší milé Weri 605 za pomoc s dárkem k půlstoletinám mé ženy Weri 605, Milan+, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. listopad 2025 Odesláno 15. listopad 2025 Velké díky @KoudaKovi, za odvoz věcí 200km daleko při mém stěhování, bez něho bych to vozil asi týden. Vena garážmistr, Pepito, Péťa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
OK406 Odesláno 28. listopad 2025 Odesláno 28. listopad 2025 Byl jsem požádán člen @riozavi, abych touto cestou poděkoval členům @ChouLu a @Vena garážmistr za pomoc pří řešení závady na topení jeho vozidla Peugeot 5008 SUV. Již při telefonní zmínce o dané závadě, Lukáš věděl, o co se jedná a po zaslání dat o vozidle objednal daný díl a další potřebný věci a společně s Vaškem vše opravili. Jednalo se o závadu chladiče, kdy byl s výměnou doporučen i výplach chladícího systému. A Peugeot 5008 topí luxusně, což se vyzkoušelo cestou zpět do Týna nad Vltavou, kdy teploty cestou tam i zpět byli pod bodem mrazu. Dále byli vyměněni náplně motorového + převodového oleje + filtry. Navíc díky Lukášovi může člen @riozavi používat android v displeji, z čehož měl velkou radost. Ještě jednou moc @riozaviděkuje a i já se přidám s poděkováním a navíc jsem po dlouhé době viděl @Vena garážmistr i @ChouLu + za rychlost opravy (pomoci), kdy ráno po osmé hodině si auto převzali a odpoledne bylo vše hotové. Děkujeme moc za pomoc i získané rady, ale hlavně za příjemné setkání. Opět se ukázala síla a ochota pomoci členů P-C. Hafity, Pepito, Péťa a 10 další ohodnotil 13 Citovat
riozavi Odesláno 1. prosinec 2025 Odesláno 1. prosinec 2025 @OK406 dík napsal jsi to naprosto přesně. Samozřejmě i já se přidávám s poděkováním členům @ChouLu a @Vena garážmistr za provedenou opravu na mém vozidle 5008. Ještě jednou díky OK406 ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 2. prosinec 2025 Odesláno 2. prosinec 2025 (upraveno) Vezmu to z hlediska chronologie pozpátku... Děkuji nejčerstvěji @Medvěd, že mi svou nezištnou aktivitou pomohl takřka bleskurychle najít kupce pro dnes již někdejší, ale věrnou a spolehlivou de/na/chipovanou "Vevekáru" 307 SW. Bude nám smutno! Fňuk! Dvojité poděkování @Vena garážmistr a @ChouLu, že mi pomohli vytrhnout trn z paty a operativně opapučovali nový veverčí povoz. Díky moc, chlapi! No a nakonec, i když to byl začátek všeho, trojité poděkování @Schreek, @ChouLu a jednomu, zde nejmenovanému pánovi z Kotojed (Where to Hell is Kotojedy?!), že mi k tomu novému povozu v rámci akce "splašený blesk" dopomohli. Jirka a Lukáš auto natolik proklepli a onen pán mě od koupě tak intenzivně a vytvrale zrazoval, že jsem mu tam to auto prostě nemohl nechat... No a tak jsem non-Peugeot (ale stále PSA) hybridní Veverka Upraveno 2. prosinec 2025 uživatelem Veverka Radek Hurvajz, Vena garážmistr, ozzy56 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Medvěd Odesláno 3. prosinec 2025 Odesláno 3. prosinec 2025 Měl jsem trojhlavý zástup zájemců, vzal to hned první Kdyby někdo věděl o větším naftovém kombíku s jasnou historií do 70 tKč, stále se hledá Citovat
JVT Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 Ahoj Pežoťáci Pokud někoho bude zajímat jaký je posun v případu mého těžce zdravotně postiženého syna tak stránce https://pecovatel.cz/pribeh/tomas-v syn popisuje drobná vítězství u soudu. Zatím tedy není rozhodnuto. Všem přeji klid a pohodu v novém roce. Také doopravdové přání aby toto a nebo něco podobného nikoho z vás a vašich blízkých nepotkalo. JVT V 10. 7. 2025 at 18:51, JVT napsal: Ahoj Pežoťáci v přiloženém souboru je doplnění a vysvětlení níže přiloženého odkazu. Uveřejnění na stránce "Poděkování za pomoc" dost předbíhá. Já věřím, že bude za co děkovat. https://pecovatel.cz/pribeh/tomas-v Děkuji mnohokrát Jiří Vorel - JVT text nadace tom.pdf 106.32 kB · 40 stažení Pepito, Péťa, Dave_k a 2 další ohodnotil 5 Citovat
OK406 Odesláno 23. prosinec 2025 Odesláno 23. prosinec 2025 @JVT držím tvému synovi palce, ať co nejdříve vše dobře dopadne v jeho prospěch a zvítězí zdraví rozum! Hodně trpělivosti. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 9. leden Odesláno 9. leden Tak děkuji @Péťa a @RichVa za doporučení kamerky a zdroje, zítra to tu bude na prodejně, tak to budu moct nanečisto vyzkoušet doma. Pepito, Péťa, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden V 20. 12. 2025 at 21:57, JVT napsal: Ahoj Pežoťáci Pokud někoho bude zajímat jaký je posun v případu mého těžce zdravotně postiženého syna tak stránce https://pecovatel.cz/pribeh/tomas-v syn popisuje drobná vítězství u soudu. Zatím tedy není rozhodnuto. Všem přeji klid a pohodu v novém roce. Také doopravdové přání aby toto a nebo něco podobného nikoho z vás a vašich blízkých nepotkalo. JVT Dnes mi přišlo na mail poděkování. Rád jsem pomohl. OK406 ohodnotil 1 Citovat
JVT Odesláno 13. leden Odesláno 13. leden @Pepito i já se připojuji k poděkování za dar pro syna. Rád bych napsal, že je dobojováno a synovi se vrátil příspěvek na péči. Bohužel to ještě napsat nemohu. Soudní řízení je pomalé. Tak jen znova poděkuji všem kteří mohli a mohou pomoc. Díky. Klemoň, Pepito, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden (upraveno) Děkuji tímto někdejším aktivním klubounům Ferrymu a Devils Night za pomoc s opravou bufíka u Pavlova Monďase. Povedlo se jim někde sehnat náhradu za ztracenou dálku (za cca 20% ceny ve Fordu). Auto jsme ve čtvrtek odpoledne odvezli Davidovi s tím, že to ovládáni nakonfiguruje a koukne i na to, proč bufík Pavlovi tak hulí - bylo to shnilou trubkou výfuku, kterou David vyměnil. Dnes telefon, že je hotovo a že si můžeme klidně dnes nebo zítra přijet. Pavel byl naší Galaxou na horách, tak pro Monďase jedeme zítra a budeme doufat, že se oprava povedla. Možný následný scénář, kdy by bylo potřeba vyměnit celýho bufika by se nám už tak moc nelíbil Upraveno 18. leden uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor Rád bych touto cestou poděkoval členům @ChouLu a @Vena garážmistr za pomoc po mobilu, kdy se na mě obrátil o pomoc a radu člen @riozavi, ohledně úbytku chladící kapaliny a občasné probliknutí ikony motorového oleje, u jeho Peugeot 5008. I když se jednalo o skoro noční hodinu, tak jsem neodmítl pomoci a i Lukáš s Vaškem pomohli a poradili. Na místě se opravila prasklá hadička od ostřikování čelního skla. Děkuji ,,Pražákům" za ochotu a pomoc-rady. Milan+, Péťa, riozavi a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 17. únor Odesláno 17. únor Já také musím poděkovat mým dvorním mechanikům @ChouLu a @Vena garážmistr Dnes mi zvedli auto , aby se mohla odstranit z podvozku (krytu motoru) odlouplá alobal folie, vyměnili před technickou LED zpět za H7 . Luky si navíc všiml , že nesvítí jedna lampa u RZ, tak jsme ji s Vendou vyměnili. Jó a taky jsme se pokusili rozchodit Android Auto, ale Luky zjistil , že mi ten můj hudební SW nejde proto, že ho AA nepodporuje . . . Péťa, RichVa, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
OK406 Odesláno 9. březen Odesláno 9. březen Rád bych touto cestou opět poděkoval @ChouLu za výměnu klimatizace, výměnu brzdové kapaliny a kontrolu mojí 406. Vše už bylo na čase vyměnit. Tak už mám na dlouho klid a jistotu, že vše je dobře a profesionálně provedené. Po celou dobu jsem byl přítomen. Vše proběhlo k mé spokojenosti i cenově. Společně se mnou tam byl i člen @riozavi se svojim Peugeot 5008 SUV . Ten tam musel svého čtyřkolového miláčka zanechat. Děkuji za práci i za příjemný pouční a bezva pokec i jak k mojí 406 přistupoval. Mohu jen doporučit tento servis. Jenom @Vena garážmistr chyběl. Inu kroutil volantem autobusu. riozavi, Veverka, RichVa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.