Návštěvník Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 @Petr 3008 Proč jsi fotil toho Araba? Citovat
Návštěvník Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 Kterého myslíš? Toho, co má zelené kraťasy? Citovat
Návštěvník Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 (upraveno) @vagi Nee, myslím toho bez plavek, co čůrá do bazénu Upraveno 7. říjen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
radim.1008 Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 Nedělá, protože počkej až se vrátíš, taky se ti v tom počasí nebude chít nic dělat. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 No můžu ti říct, že se mi nechce už teď. Klidně bych to tady dal do jara . A když si představím kolik mi zůstalo nedodělané práce.. Citovat
radim.1008 Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 To ti věřím. Aspoň někdo tu bude něco dělat. Citovat
Fruktis Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 Nic nedělejte... Já včera dělal a skončilo to vylitym, čerstvě uvarenym kafem... Samozřejmě že skončili celé na mě... No a dnes jsem zjistil jak je těžký kůň... Jako kravatak snad mám nohu jen pohmozdenou.. Hafity, Pepito a Vena garážmistr ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 @Petr 3008 tak jsem trhnul partu, akorát jsem si to nechal na večer mamka dovezla "závodní verzi" 406, takže jsem vyměnil poslední díl výfuku a prodloužil jsem "klinickou smrt" levého blatníku. Budu se muset poohlédnout po nějakých zachovalých. Pepito ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 (upraveno) Dnes návštěva u "pacienta". Zjistilo se, že prahy jsou povrchově orezlé (kamínky zafungovaly). Byly tedy obroušeny a dnes se už lakovalo čtyřvrstvým lakem. Pak vystříkat dutiny a může se nastrojovat. Upraveno 7. říjen 2021 uživatelem RichVa jarokare, radim.1008, PaKr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
jarokare Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 Už se taky těším , celý se to trochu zdrželo , ale snad bude příští týden Omča hotová RichVa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 @RichVa No když to pozoruji, tak začínám být trochu nervozní. Já na rozdíl od tebe asi jezdím víc v soli , Tak to na jaře asi nechám také zvednout výš nad zem . . . Citovat
ozzy56 Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 já dneska odvolil, samozřejmě jsem to hodil tomu nejlepšímu , ale nebudu psát komu, bo volby su tajne Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 Vrátil jsem se ze zoufale přeorganizovaného výjezdu a odvolil. Teď mám před sebou pivo a .... plánuju zítřejší výlet Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 Taky jsem byl splnit občanskou povinnost, abych pak mohl nadávat jak to zase stojí za *****. A teď jsi za odměnu na jedno ... Petipivo Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 Včera odpoledne telefon a volal dispečer z nadměrky že ví že je to strašně narychlo ale že by potřeboval udělat jeden rychlej doprovod do Prahy. Chvilku jsem dělal ofuky no prostě nemůžou si zvykat že když se ozvou jednou za uherskej rok tak že člověk všechno zahodí a začne slintat co si pro něj připravili. Pak říkám no dobrá odkud kam a jakým způsobem a kdo jede tahač. Tak začal od konce protože věděl že s tímhle šoférem to neodmítnu a že z Rozvadova do Prahy a jen dělat záda protože to není tak velké ale protože když to pojede přes den že je podmínkou povolení doprovod BF1 což já můžu bez problému odjet i svým autem a že dá xxxx Kč protože ví že to je na honem. Takže jsem ráno cca v 7,30 přebíral štafetu na Rozvadově celkem v klidu a svižným tempem jsme to dovezli do Práglu tam jsem mu to pomohl složit a někdy po 13 jsem seděl doma u oběda. A ve 14 jsem koukal do banky a chechtáky už byli na účtu. Hafity, Medvěd, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Klemoň Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 Tomu se říká "rychlý prachy" Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.