Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes jsem předělával tu blikačku, co dávám pod kapotu, na napájení malým trafem--tak už nesvítí, nebliká, hodina práce zbytečná 🙈😂, prostě jak jsem tam začal šermovat pájkou, rozpadlo se to, tak šup s tím ko koše 🙈, den blbec

Odesláno (upraveno)

Pratele kolegove sebechvala smrdi a me neni vlastni "ale" jelikoz jsem za remcala na zarizeni MT tak z jen tak vzniklo neco za cim je hoodne postprodukce aby to bylo k zverejneni.
Zvuk neresim ta hracka ma "miti" STEREO ale to by clovek pohledal ;)
Ja stale rikiam a potvrzuji na ted hned tady a ted "snad" jinak naprosto zbytecne velke tezke.

A abych dnes nezahalel tak v Trebechovich me app navedla do zakazu vjezdu.
viz foto kopie obrazovky na navigaci pohled prednim oknem na stuaci pred autem a konecne pri ceste z Krnovic je videt ze zakaz plati - viz prkazane smery jizdy v krizovatce samotme ;)

Screenshot_20211002-150030_Mapycz[1].jpg

20211002_150036[1].jpg

20211002_153314[1].jpg

A jinak jsem byl jen na otocku ve skanzenu - je to kousek a jeste jsem tam nebyl ....

20211002_152801[1].jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Klemoň napsal:

Co to má být ???

Nejmenší pražská rozhledna (má i turistickou vizitku).

image.thumb.png.75912a91fbb3d2b7a41dc5acc1fbfc22.png

IMG_20210119_123237.jpg

Do nedávna jsem si myslel, že tento titul mají ty dvě protilehlé rozhledničky na mostě přes Berounku v Praze za Velkou Chuchlí, ale tahle je fakt asi menší.

image.png.0a6a3beed7cc3d1ee07086f9166e3c25.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Dnes zastrizeno 40 metrů tuji... Zkrácený o metr na dva metry a zastrizeny z boku...

Sousedi mi zastrizeni pochválili a spokojeně odsouhlasili a za hodinu votravovali ze to chtěj zastrihnout ještě vic z boku.. Tak možná za rok... Křovinořez už byl vyčištěn, ještě pilu vyčistit a nechci o tujich ani slyšet... 😁 Původně měly jít dolů všechny, ale sousedka se svýma kecama usilovně snaží, aby tam zůstaly a nebo je nahradil betonový plot...

Ruce mám jak opička... A šikovně jsem se rizl ruční pilou do palce... To je bolest... 🤫

Pak utesneny balkonové okna, z venku tmel odpadl a zatekalo tam...jeste mě čekají 4 normální okna... Tak snad ta tuba bude stacit😁

No a vzhledem na napětí s trhem plynu, zrychluju výběr krbovek s výměníkem, aby v případě nouze zastoupili kotel...alespoň částečně. 

Letos se to asi nestihne, není zprovozněn komín, ale příští sezónu bych je chtěl mít funkční.

Odesláno

Dva dny jsem strávil za počítačem - protože "pouťový" závod, tak všechny časy a body hezky ručně.  Počasí vyšlo na jedničku, závodníků hafo, všechno jak má být.

20211002_161058.thumb.jpg.72bcf5c156a76f258e88648db4b14410.jpg

20211002_161116.thumb.jpg.96e39e08997a5856ec4ff4766f168264.jpg

20211003_151203.thumb.jpg.3e6c4f43fec12187f3452c1282b9449d.jpg

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, RichVa napsal:

Dva dny jsem strávil za počítačem - protože "pouťový" závod, tak všechny časy a body hezky ručně.  Počasí vyšlo na jedničku, závodníků hafo, všechno jak má být.

Hmm

Kurňa, šoupls mě o mnoho let zpátky, 1983 - 1988 jsem vodní slalom taky jezdil. Po vojně 1990 - 1992 jsem zkoušel sedět na brankách jako rozhodčí, ale to už nebylo ono. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

dnes se konečně ten vichr z hor :) utišil , tak jsem udělal 65 km na skůtru, ale už to není ono, v létě se jezdí líp, i když motorkářů jezdí pořád hodně

Odesláno

... a jestlipak ses cestou zastavil třeba na polívku v Babákovic hospodě?😉

Odesláno

To je souprava. :superKde se takováto loď parkuje přes zimu? Někde v hale nebo jen pod plachtou na zahradě? :myslim A jeřábuje jeřábník v přístavu? Jak se to uvazuje, s potápěčem? :myslim

Odesláno (upraveno)

Parkuju přes zimu na zahradě pod plachtou. V marině mají jeřáb s jeřábníkem a uvazuje se to jednoduše. Jedna strana kurty je zavěšená na rámu, druhou stranu vezmeš do ruky a necháš ji potopit v předu/vzadu pod loď a podtáhneš kam je potřeba. Potapěč netřeba. 

Jinak souprava 6m auto, 9m vlek.

Upraveno uživatelem Charlie 607

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...