Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty v.o.le hoši se normálně začínám bát vlézt do vany. Je fakt že běžně u mě dekontaminace probíhá ve sprše ale čas od času si napustím vanu. Mám tu výhodu že si mohu vybrat akorát že vana je v podkrovní koupelně a sprcha je dole v přízemí takže s ohledem na moji lenost je jasné že v 98% zvítězí sprcha. Ale je fakt teda že od mala mě máti učila že když se leze z vany tak má být minimálně špunt vytaženej aby už voda odtékala a že se do vany nemá lézt když je člověk doma sám. 

Odesláno

No já bych to tu nechtěl moc rozvádět , ale věřte nebo ne , ale já špunt ve vaně nepoužívám - sprchuji se.  :papa    A i v době incidentu jsem tam měl tak 5 cm . . . takže teď nikdo z vás asi nechápe . . .  :myslim    Dokáži to vysvětlit , ale verbálně. Každopádně na tom měla 100% podíl zbrklost a to , že jsem byl duchem jinde.   :roker         Každopádně 🦴 se tak vyděsila , že mi ráno při odchodu do práce zakázala vlézt do vany  :roll

Guest Scratch
Odesláno
před 13 hodinami, Klemoň napsal:

Zajímavé je, že jsem měl pocit, že se ani plíce nehýbou. . . .

jestli vona to nebyla nejaka ta, ta korona :D :D :D 

Odesláno (upraveno)

No dneska už mi otrnulo, ale včera jsem se moc nesmál a vzhledem k tomu jak málo stačilo - jen se nadechnout v nesprávný okamžik se tomu nebudu smát ani za měsíc.  Takhle vyděšenej jsem už hóóóóódně dlouho nebyl :myslim  . Ale svatbu jsem stihnul, tak už je o 🦴 postaráno  . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Taky vytáhnu mojí příhodu z vany :D  akorát s tím rozdílem že si napouštím až po přepad . Je to nějakej rok zpět , přepálil jsem to v posilovně a dostal svalovou horečku , napustil jsem si vanu a jak jsem nemohl hýbat rukama jsem s vypětím všech sil , lokty opřené o stehna "umyl" vlasy , jelikož se neumím potopit na zádech tak aby mi netekla voda do nosu , si prostě držím nos , normálně než si lehnu si myju xicht od šamponu , ale jak mě bolely ruce, jsem rovnou chytil nos a lehl, jenže bolestí rukou a klouzavého xichtu jsem ten nos neudržel a dal si bumbáka , bolavé tělo a téměř nepoužitelné ruce, plná vana vzalo za své  :D  Dnes už se tomu taky směju. Tenkrát to moc k smíchu nebylo , já přitopenej ,vytopená koupelna :D 

Odesláno

Dneska prvni sekani džungle novou sekackou...vlastne prvni sekani v novem...20200421_171716.thumb.jpg.c13823c3342347e72e99b702700dfd30.jpg

Poridil jsem si vretenovku AL-KO Soft Touch 380 HM Premium na rucni pohon a strunovku AL-KO GTE 350 Classic na to kam se nedostane sekacka...a jsem spokojen...sekacka lehka...kdyz se to bude sekat pravidelne tak je to jen takove chozeni...

Tujky asi trimetrovy napravo pujdou k zemi...sousedi tam maji zahradku, tak jim tam udelame svetlo a da se tam zivy plot do vysky plotu...nejakych 60 70 cisel...listnatej...jen nevim jestli uz neni na kaceni pozde a necha se to asi na podzim...

Odesláno (upraveno)

No me se tam stejne nelibi...😋 a kdybych je zastrihl na neco normalniho tak nevim jestli prezijou...protoze to by chtelo zkratit tak na pulku...sousedi tam stejne maji schod dolu cca 40 cisel tak opravdu nepotrebuju takovyhle obludy...a sousedka ma tak metr sedesat😀

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno (upraveno)

dneska jsem poprvé využil klubovou kartičku (musel jsem zabloudit do AK), po přesvědčování, že opravdu chci olej Total, jsem dal při placení kartičku a prý "Tak máte aspoň nějakou slevu...", tak nevím kolik by to muselo být aby řekl,že mám pořádnou slevu...

Potom jsem na kamarádově felicii zapojil zásuvku zapalovače (aby to mělo společného s peugeoty, tak má zásuvku z 307:D) a odpoledne jsem se byl podívat na jedno auto, ale tajně doufám, že to dotyčná nekoupí...

IMG_20200421_191717.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

Noo me dnes dopoledne zastavil nejaky zoufalec rodu zenskeho - "a ze me neprileha rouska tam dole a ze je takhle uplne k nicemu" 
chvilku jsem koukal jako TELE a "premyslel" zda to neni nekdo ze znamych protoze ty chytre handry na ustech jsou jake jsou :( a nekoho poznat je taky LEVEL pro  .....!!!

Pak se vzpamatuju a odpovidam - mate pravdu gumicky jsou na prd ale dejte me jinou funkcni ja ted zadnou jinou nemam - preji pekny nicim neruseny den.

A sel jsem si po svem - pravda ve vetru je to unikum ktery dostava tuto super vec do dalsi "dimenze" kdy me to 1000% netahne chodit kamkoliv .....
Navic jako alergik se vzdycky modlim abych nemel potrebu si "kejchnout" to by me snad ukamenovali - ta masaz je skutecne neskutecna - o klasicke ryme muzou poreferovat jini ....
Ona se nejak v teto dobe nepta a zacne si teci z nosu :)

Pratele jeste tak mesic a budeme dal nez to bylo pred X-desitkama let .... zacalo to na nejake siti kde vas bez nejake zabrany vyfoti a vystavuji na siti a bude to koncit timto .....

Abych to odlehcil navrhuji respirator prez nej nejkou rousku a pro jistotu omotat komplet hlavu potravinarskou folii ale bez direk "abych nikoho nenakazil" ..... " a aby se nenakazil nikdo odemne"

Pekny vecer :)

Odesláno (upraveno)

no já byl dnes u zahradníka a všichni na mě čuměli, jak bych měl lepru, až sem se vrátil do auta, všim sem si, že rouška je na palubce..., asi mám kukuč vraha, nikdo ani necekl :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Nedávno jsem opravil PS3 od @MJSytic , dnes došel nový disk, po výměně fungoval, pak jsem PSko vypl a zapl a od té doby žádný signál :D Hergot. resetovat se nedaří, vyzkoušeny 4 televize a 3 kabely. Kdyby mě někdo možnost půjčit originální PSX AV kabel, byl bych vděčný. Potřebuji zjistit, zda je problém pouze s HDMI nebo i se druhým výstupem.

Odesláno

To sis myslel, že jsem takový béčko, že bych ti dal jen něco lehce opravitelného? :aut Kdepak, tahle oprava bude tvoje noční můra :roker
:D:D:D 

Odesláno

Já už na to přišel :) Budu muset udělat reflow nebo reball GPU čipu. Takže jsem objednal takový udělátko a čekám až to přijde xD V podstatě odpájím ten grafický čip, komplet očistím, a přepájím zpátky. Pro představu je to taková destička díky které se cín dostane pouze na plošky a pak speciální pájecí stanice. Tohle jsem ještě nedělal, tak to bude zajímavé 😄

2016102417511.jpg

Odesláno

@VojtouNerCZ Já takhle úspěšně opravuji grafické čipy u notebooků (obvykle od HP). Mám na to pájecí stanici, ale nic neodletovávám, jen opatrně prohřeji pájecí místa. Zatím se to daří. Ale ty jsi zvolil vyšší level :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...