Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 17. 3. 2026 at 6:03, toru napsal:

Dnes bys to měl za 4 body😢.Oprava-body nee.

No bylo to tak, že zaplatím a OK nebo do správního řízení a bude to dražší a navíc budou zjišťovat kdo řídil aby mu sundali body. To si, myslím, ještě nezměnili.

Odesláno

@Medvěd tak si dávej pozor,  až pojedeš k Bubákovi na další návštěvu ;) po Olomouci se 30 zóny  rozlezly jak mor:( a empíci mají o práci postaráno :nevim takže se snažím jezdit jenom tam, kde zůstala 50, nebo bych určitě platil taky. Ale třeba u jedné školy jsou proměnné značky,  takže 30 svítí jenom ve školních dnech - a to jenom pár hodin,  když je největší pohyb děcek. Ale u jiné školy kdysi změřili kolegyni,  ale "vtipně " o některých prázdninách - opravdu bezpečnost nadevše :nevim

Dneska jsem poprvé měnil olej v cliu 3. generace ( 1.2 benzín). Kapánek mě dostalo umístění olejového filtru.  :roll kdybych věděl,  kde je , tak bych začal sundáním PP kola, ale na zadní straně motoru jsem filtr nečekal....

Odesláno

doby kdy byl filtr normálně dostupný jsou pryč, celkem se divím, že ho výrobci nedávají do vany někde ke klikovce 😯😉, ale ta doba  ještě může nastat při současném vedení EU :myslim, vždyť dneska je někdy problém aj vyměnit žárovku !!

Odesláno

@ozzy56 to neni ted... nejaky renaulty z prelomu tisicileti mely zarovky dostupny pres rozebrani podbehu :D  ... Nastesti, s prichodem LED tohle dost odpada. A s eu tohle nema vubec nic... nesmyslnej hate uplne z prdele.

Odesláno

protože jsem ta auta servisoval, tak to porovnat umím--filtry oleje a klimatizace jsou umísťovány snad rok od roku hůř a hůř, přitom je to proti logice--tyhle díly se mění nejčastěji !!   snaha výrobců nahnat majitele aut do servisu se sebemenší chujovinou je evidentní :myslim

Odesláno

Tak především je snahou výrobců levnější výroba rychlejší zástavba uspora lidi ....
Tak že zastavba montáž je skutečně mnohdy jednoduší ale už na novém se hůře repasuje.

A servis ten by mohl vyprávět.

Odesláno

Dneska jsem ve městě proslaveném perníčky a Taxisem. Páč jsem v dětství hltal knihy Miloše Zapletala a hlavně trilogii o Pajdovi a oddíle vodních skautů, tak jsem se musel zajít podívat na dům ve kterém onen Pajda bydlel

20260318_131020.jpg

Odesláno
před 16 hodinami, PaKr napsal:

Dneska jsem poprvé měnil olej v cliu 3. generace ( 1.2 benzín). Kapánek mě dostalo umístění olejového filtru.  :roll kdybych věděl,  kde je , tak bych začal sundáním PP kola, ale na zadní straně motoru jsem filtr nečekal....

Nemá to jen clio ale i Dacie.     Já dneska premiéra oleje na Hyundai H1 z r. 2006 Taky mi chvilku zabralo než sem našel olejovej filtr  ale třeba když sem pochopil systém  klínových řemenů ta už věřím že práce na půl hodiny ale když to děláš poprvé tak je to drbačka na dvě hodiny.

Odesláno (upraveno)

Teď jsem byl na obědě v GARDEN restauraci u zámku a opět se mi potvrdilo, že má smysl odmítat nabízené jídlo a stravovat se za své (jako to dělám pravidelně na výjezdech HMCH, kdy mi stačí učitelce říct, že nedávám školní jídelny a je klid)

Zdejší kuchyně může být 1000x vyhlášená, ale na mě prostě strašně zdravá. Raději bych si dal meníčko v restauraci s typicky českou kuchyní, ale to by paní kvestorka asi úplně nepochopila)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
V 17. 3. 2026 at 19:08, Hafity napsal:

měření bylo na popud OÚ obce

Jsem úplně zapomněl napsat takovou chuťovčičku, že hned za mnou byl odlapen obecní valníček.... :D

Odesláno
před 6 hodinami, sitler napsal:

Garden je celkem fajn na steaky no, ale klasiku tam nedelaj vubec :)  . Ale i na ty steaky jsou dost... drazi rekl bych :D 

Výběr byl toto

Čtvrtek 19.3.2026
200ml Batátový krém, chorizo, chilli olej   60 Kč

1. 160g Hovězí Stroganoff, středomořský pilaf   249 Kč
2. 160g Španělská paella, kuřecí maso, králík, zelené fazolky   239 Kč
3. 250g Spaghetti, tuňák, rajčatová omáčka, cibule, bylinky   199 Kč

Zdroj: www.menicka.cz

Dal jsem si ty špagety a  byl jsem rád, že jsem je nemusel platit
Porcička ale jak když prdne do hájovny

Odesláno
před 2 hodinami, Medvěd napsal:

Výběr byl toto

Čtvrtek 19.3.2026
200ml Batátový krém, chorizo, chilli olej   60 Kč

1. 160g Hovězí Stroganoff, středomořský pilaf   249 Kč
2. 160g Španělská paella, kuřecí maso, králík, zelené fazolky   239 Kč
3. 250g Spaghetti, tuňák, rajčatová omáčka, cibule, bylinky   199 Kč

Zdroj: www.menicka.cz

Dal jsem si ty špagety a  byl jsem rád, že jsem je nemusel platit
Porcička ale jak když prdne do hájovny

A tu českou kuchyni tam máš kde? 🙃

Upřímně, jako rodilej Pardubák už po těch 25 letech v největší p*deli v republice ani nevím, kam bych v Pcích na jídlo (ať běžný oběd nebo "lepší" večeři) zašel. Snad všechno, co jsem znal, je pozavíraný. A co není, nemůže snad mít ty samý lidi a jídla, co mívali...  Protože jestli jo, tak půlka koně na ramena, bič a pryč! 🤷‍♂️

Odesláno

@Veverka no.. prave ze tam ta ceska neni :D  a Medved by ji radsi :D .  Jinak v Pardubkach je par mist, kam se da zajit :) , at uz na lepsi jidlo, nebo na beznej obed. Treba St. Patrick je fajn jak na obedovy menicko, tak si vecer sdnout na neco... na ceskou pivovarska u vojtechu je fanova, cesky klasiky ala gulas, svickova, vrabec, ... 

Odesláno (upraveno)

Ve středu jsem měl zajištěnej oběd v menze - řízek s brkaší meurazil, ale prostě menza, tak asi v rámci očekávání

Večer jsem měl 300 Kč poukázku do pizzerie DýDý Baba vedle kolejí a tam to taky bylo tak nějak v rámci očekávatelnýho (hlavně polotmavý pivko nějakýho minipivovaru mi chutnalo). Dost pro ten dobrej pocit ale udělalo to, že jsem se tam sešel s kamarádkou, kterou jsem naposledy viděl když měl Pavel nohy v sádrách, tzn. cca 16 let zpět

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

@sitler Ano, st. Patrik známe = skvělá jehla (velikosti šavle El Cida) a super kuličky ke kafi, který tam prý nikdo nikdy předtím nechtěl (a po nás už asi ani nemohl, protože jsme je všechny snědli 😃)

...ale co dál? Birdie zavřený... Taxis?

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

@Veverka birdie zavrelo no,uz jen jako penzion 😕  Kelt uz taky neni, pokud vim, Taxis porad funguje, ale kvalitou si jisty nejsem, byl jsem tam snad pred 15 lety :D  .. studentska klasika U Josefa funguje, jinak uz mo nevim 😕  ... Steak station uz je taky nejaka cinska restaurace... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...