BubakGS Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden @PaKr... přece tam nedám jako závaží svoje piva, abych je pak nemohl pít? PaKr ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden @PaKr Už jsem to tu párkrát psal,Varta a Bosch,jedna linka,takže okolo jedním velkým obloukem. Citovat
PaKr Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden @Milan+ neříkám, že jsem to nevěděl, spíš mě překvapilo, že se to liší jenom nálepkou. Ale aspoň jsem to zdokumentoval pro ostatní. Ale ani proti jedné nemůžu nic říct. Boschku kupovali naši do staré 406 asi před pěti nebo šesti lety a poslední dva roky byla spíš v záloze než v autě a Varta byla koupená s autem, takže tam by stáří možná věděl @Béďa, ale v současnosti jezdí mamka krátké trasy, takže se nestíhá dobít. Takže jiná baterka byla nejrychlejší řešení. BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden @PaKr dneska je to všecko jako Stellantis--15 značek, 150 modelů aut a ve všech 1.2 Pure Tech !!! Citovat
Péťa Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Nikdy jsem nepředpokládal, že v zimě pojedu někam s vozíkem Bohužel, švagrová se stěhuje a i když to jsou 4 ségry a všechny mají rodiny, tak jen já s Martinou ji jedeme pomoci Bude to tour de nabíječky, švagrová bydlí severně od Olomouce a stěhuje se jižně od Olomouce Naštěstí to je jen 55km. Vozík vyproštěn: BubakGS, pavelu96, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Davidak79 Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Ale jo , sníh využít na 100 % VID_20260111_105707.mp4 VID-20260111-WA0001.mp4 Pe.Tr, BubakGS, Milan+ a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Péťa Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden @Davidak79 Na to, že ta čtyřkolka nemá pásy, tak si se člunem poradila na jedničku Davidak79 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Ajdamek Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Na snehu je vzdy zabava a bobovani je uz omrzi IMG_0958.mov Hafity, Davidak79 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Pokračování , přijela dcera @Péťa chtělo by to ale nové gumy , mám je celkem sjeté. VID-20260111-WA0009.mp4 Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden (upraveno) @Péťa já jsem jel s vozíkem včera. Už někdy mezi svátky volala známá a domluvili jsme se na převoz ledničky. Tak z vozíku se stala během cesty břečková koule a asi dvakrát při odbočení to bral vozík lehce smykem Čtyřkolku nemáme, dneska jsme využili jiné 4x4 Upraveno 11. leden uživatelem PaKr Davidak79, Pepito, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden A má to jako zábavu a nebo vás mám nahlásit Greenpeace ? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden CO s tím má Greenpeace?? Copak je to ulovená velryba na háčku? Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden před 13 minutami, Klemoň napsal: A má to jako zábavu a nebo vás mám nahlásit Greenpeace ? Trošku nadhledu ..... Zjevně to není yorkshire ani čibaba a s 15 - 30 kg vahou v kluzu na sněhu si hravě poradí Citovat
Davidak79 Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Byl jsem si zkontrolovat toho řidiče , zda něco nepotřebuje měl návštěvu , policii , hasiče a lesní stráž , zítra ho budou vyprošťovat. Je tam uvízlej už od čtvrtka. Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden ..mno. To bych nebyl ja abych si to lepeni nezopakoval - posledni rez a .. protoze co? Protoze jsem to ja k.oko.t urizl kratky! .... .. misto 66,4 cm krasnych 64,6 ..... ..mno tak to nastavime jeste jednou... ..to znaji i hardwerovy ajtaci a elektrikari ... po celym dnu prace je ten posledni drat nebo kabel z posledni spulky ze zasob na miste pokazdy cirka o 2 cm kratkej Péťa ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Mám takovou poličku za hlavou u postele, beru spárovku, že si ji zaříznu do vingle a odříznu tak tu ošklivou část, vždyť to s rezervou vyjde a pak změřím a načisto říznu tu druhou stranu na rozměr, a k tomu už nedošlo, páč je o 2cm kratší no tak "časem" tam dodělám takovej zkosenej rantlík, jako že to bylo schválně... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden po prestehovani do druheho domku sem se rozhodl ze tu postupne uklidim - aktualne mam nachystano do druhotnych surovin asi 3OO kg materialu / ruzne stare ramy posteli, nejake hlinikove profily ani nevim z ceho a nasel sem stary 45L hrnec z hliniku :d nechce nekdo do Gastro provozu za litra nez zitra skonci v kovosrotu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.