Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo no , moc nepodržel, tak debut , možna nervozita , no i Kanada hledá svoji jedničku tak uvidime jak to pujde dál. 

ale od kanady jsem teda čekal nějaký turbo kolotoč a ktom pár chvilek ve třetí, nic moc teda.

jinak od teď už budeme mít konečně klidné Vánoce, letos to bylo fakt o nervy 😁

Odesláno

Za mě paráda. Zrychlení (zkrácení cesty) znatelný. Až dokončí obchvat Ružomberoku (snad jaro/léto 26), bude to ušetřená min. hodina cesty :super 
Jinak je v tunelu kromě hlídání rychlosti každého pruhu/auta i měření bezpečné vzdálenosti. Jestli už to posílá i pokuty doufám nikdy nezjistím :D 

Odesláno

To je věc jiná :D Na ten tunel se těšila už 406, ale dožila se ho až 508 :) Ale dá se to pochopit. V našich končinách schne stavební chemie 100x delší čas, to se nedá urychlit. Stejně tak při frézování silnice to nejde hned opravit. Musí se to nechat pár měsíců odležet, nechat pěkně ušpinit atd. Práce kvapná, málo zaplacená :aut

Odesláno (upraveno)

V Praze bylo včera i dneska slunečno a lehce v + hodnotách, cestou domů vyschnutí pomohl čerstvý fukejř a k tomu topení uvnitř, ráno junior auto normálně otevřel

Jediný lehký trabl byl při odjezdu z myčky, kde se sjíždí z lehkého kopečka a tam teda auto ani náznakem nemělo snahu brzdit

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@BubakGS no jo, když musíš,  tak musíš :D:D

Před dovolenou jsem fotil švagrovo auto na havarijní a největší pr... byla,  když jsem rozklikl odkaz v mailu na stránky přes které jsem to měl fotit a bylo to nastavené na přední foťák ( jakože selfie ) a nešlo to ( resp.  nezjistil jsem jak ) změnit.  Nemusím asi říkat,  že fotit detaily,  jako vinko nebo stav kilometrů bylo pomalu o nervy...

@Medvěd taky se snažím to po umytí projet.  Většinou myju na samoobslužné u tesca a odtud můžu najet přímo na čtyřpruh/dálnici,  takže to je to nejmenší.  Akorát si k tomu vybírám aspoň suché počasí. Ale kdysi jsem takhle v zimě umyl nebožku felicii,  právě jsem to pak neprojel a za pár hodin jsem už nemohl dát ani klíč do zámku...

Odesláno

Já dnes dělal šoféra omladině, kluk šel se slečnou do kina v Plzni. Tak odvézt, v mezičase (3,5hod) jsem si oběhnul nějaké obchody. V lidlu koupil sadu bitů s ráčnou za 2kilča a zas dovézt dom. Cesta v pohodě i když teď večír už to krapet začlo klouzat, ale teplota stále lehce nad nulou. 

Odesláno

Udelal jsem si radost novym pracovne-soukromym notebookem.. a uz vim, ze to byla chyba. prenaset veskery nastaveni veskerych aplikaci je peklo. Navic, chtel jsem puvodne rozsirit na 64GB RAM, ale ty ceny DDR5 RAMek me doslova vystrelily z trenek 🙄 ... no nic, budu muset prezit s 24GB RAM :D  ... ani ten 16GB modul snad nechci ted kupovat, za ty naprosto sileny ceny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...