Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no budeš se divit, ale já ani jako mlaďoch nebyl z těch, co by se před partou nějak ukazoval a jezdil třeba rychle--zaprvé jsem si musel na to vydělat (zadlužit se) a pak jsem to nechtěl rozbít někde o strom, takže jsem jezdil spíše ,,při zdi'', takových ,,totálek'' mám za sebou více, vždycky přes zimu jsem v plachtárně v práci udělal jednu-dvě (tenkrát se dalo domluvit s vedoucím střediska) , nejhorší bylo tehdy shánění dílů (nebylo nic z toho co se pak objevilo po převratě, jako Avízo atd., atd) , ale švagr jezdil po republice jako nákupčí a sehnal všecko (v Č.Budějicích byl ústřední sklad FIAT dílů) 😉

Odesláno (upraveno)

Právě jsem zjistil, že už zde není povoleno ani informovat o tom, že člověk byl tam nebo jinde, pokud se to nelíbí zdejším cenzorům.

Taky dobrý vědět

Bacha, kam chodíte, ale hlavně o tom držte hubu, páč jináč to prostě smáznem (to MY totiž můžem)

🤢🤮🤢🤮🤢

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Než začne řež a útoky na moderátory a jejich osočování.  Tak Tvůj příspěvek jsem nahlásil já . A moderátoři moji připomínku shledali za oprávněnou.  Osobně je mě jedno kde se touláš a jak o tom informuješ a klidně se na mě zlob kdyby jsi přidal těch několik fotek kde bylo vidět kolik lidí tam bylo a vynechal jsi ty kde byli vidět transparenty s politickými hesly tak bych proti Tvému příspěvku neřekl půl slova.  JASNĚ je v pravidlech že POLITIKA se sem netahá . Ano klidně tomu říkej cenzura za mě to je jen vymáhání pravidel. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno
před 43 minutami, Vena garážmistr napsal:

Než začne řež a útoky na moderátory a jejich osočování.  Tak Tvůj příspěvek jsem nahlásil já . A moderátoři moji připomínku shledali za oprávněnou.  Osobně je mě jedno kde se touláš a jak o tom informuješ a klidně se na mě zlob kdyby jsi přidal těch několik fotek kde bylo vidět kolik lidí tam bylo a vynechal jsi ty kde byli vidět transparenty s politickými hesly tak bych proti Tvému příspěvku neřekl půl slova.  JASNĚ je v pravidlech že POLITIKA se sem netahá . Ano klidně tomu říkej cenzura za mě to je jen vymáhání pravidel. 

Cenzura je cenzura.

Tak to je a vždycky bude

Odesláno (upraveno)
před 59 minutami, ozzy56 napsal:

@VojtouNerCZ  plechy budou rovné ?  já je vždycky na ohýbačce ohnul přes úhlopříčku..., je to pevnější a hezčí, myslím  

Původně měl být plech 0.9 a udělat ohyb. Nakonec mi dali 1.5 a to že jim prej ohejbačka nevezme, aby tam udělali tu obálku. Za ty prachy neřeším. Kdybych je kupoval, 1 plech vyjde zhruba na litr, 6 plechů... Mám to za děkuji. Velkej kýbl barvy mi tu zase obstaral jinej člověk, sakum prdum mě ty vrata (3x3m) vyšly na 1200. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)
před 21 hodinami, Medvěd napsal:

Cenzura je cenzura.

Tak to je a vždycky bude

Medvěde, kdyby jsi napsal že jsi byl na demonstraci a poslechl si nějaké povzbuzující řeči a pak tečka tak je to v pohodě, ale dat sem 5 fotek s politickými hesly je prostě špatně. 

A cenzura to není, je to v pravidlech jasně daný.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Tak pro tyto diskuse by se tu mohla zřídit sekce jako v Chronomagu je Žumpa a tam se lidi můžou vykecat ze všeho možného.Mohlo by se to nazvat třeba Senkrovna😜.

Upraveno uživatelem toru
Dodatek.
Odesláno (upraveno)

@toru Ono je jedno kde to je, i kdyby to bylo v "žumpě" tak se to tady ve výpisu nepřečtených objeví, a vždycky z toho bylo Flame, proto to v těch pravidlech je. Dříve jsme to davali do "Cirkusu", ale to nepomahalo, tak se to prostě skryje, na zakladě pravidel.
Pohadat se o politice je možno třeba na FCB, když mi tam občas vyskočí ten výkvět tak vim že to tady fakt nechceme. 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

...kdyz se Te zima zepta, cos delal v lete a Ty si vzpomenes akorat na ty vychlazeny Plzne u bazenu ... tak mas najednou kua fofr....   🤣    ...deti prisly, ze tati, zatop uz, mame v pokoji rano kosu jak v Charkove na nadrazi....  ...no a zjistis, že nemuzes zavrit cely leto otevreny ventilacky (jak byl furt stridave hic jak v Mogadisu a nebo chcalo jak v indonezske dzungli)..... 

...mno, uz to mam zarovnany, natreny, opravene kovani, vecer to nasadim, zavru a na rano nastavim kotel, aby zatopil...... 

Screenshot2025-09-30181555.thumb.png.4ddefe7f65c1898b5219a70585bedfda.png

Screenshot2025-09-30181631.thumb.png.bbbed92f85a6b3ec0c3d1bbbc88afa98.png

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Hm, to bych měl taky asi udělat, okna byly na výměnu už kdy dávno za předchozího majitele a já do nich jen nalepil těsnící pásky... mám je teda ještě děsně křivý, aspoň natřít by chtěly, zase na to v létě nebyl čas a lidi 🤣

Odesláno

mam tu ponorku z Lidlu taky ale když spojím ty 2 listy je to křivý jak  prase ,

chci si koupit listu  od makity 1,2 m

jinak ted 2 dny podlaha v ložnici..  v květnu se bude delat v celým baráku lepený vinyl….

IMG_4104.jpeg

Odesláno
před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

ale dat sem 5 fotek s politickými hesly je prostě špatně. 

Jak se potom hledí na občasné uvedení vtipů (ve Vtipech) s politickým kontextem? Hesla tam bývají poměrně často.... :roker  Jinak naprosto souhlasím, že politika na fóru nee.... I když svrbí konečky prstů.... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...