ozzy56 Odesláno 28. září 2025 Odesláno 28. září 2025 no budeš se divit, ale já ani jako mlaďoch nebyl z těch, co by se před partou nějak ukazoval a jezdil třeba rychle--zaprvé jsem si musel na to vydělat (zadlužit se) a pak jsem to nechtěl rozbít někde o strom, takže jsem jezdil spíše ,,při zdi'', takových ,,totálek'' mám za sebou více, vždycky přes zimu jsem v plachtárně v práci udělal jednu-dvě (tenkrát se dalo domluvit s vedoucím střediska) , nejhorší bylo tehdy shánění dílů (nebylo nic z toho co se pak objevilo po převratě, jako Avízo atd., atd) , ale švagr jezdil po republice jako nákupčí a sehnal všecko (v Č.Budějicích byl ústřední sklad FIAT dílů) Citovat
Milan+ Odesláno 28. září 2025 Odesláno 28. září 2025 @ozzy56 Jo jo Nove Vratno,nebo jak to tam bylo taky jsem tam párkrát byl. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 29. září 2025 Odesláno 29. září 2025 A dnes kolečko po doktorech,koupit novou led desku do svítidla ke vchodu,teď sedím na obědě a vyrazím k domovu. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 (upraveno) Tak se chlapi na údržbě předvedli a opravdu mi dodali plechy na míru. Dnes montáž. Upraveno 30. září 2025 uživatelem VojtouNerCZ pavelu96, BubakGS a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 (upraveno) Právě jsem zjistil, že už zde není povoleno ani informovat o tom, že člověk byl tam nebo jinde, pokud se to nelíbí zdejším cenzorům. Taky dobrý vědět Bacha, kam chodíte, ale hlavně o tom držte hubu, páč jináč to prostě smáznem (to MY totiž můžem) Upraveno 30. září 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 (upraveno) Než začne řež a útoky na moderátory a jejich osočování. Tak Tvůj příspěvek jsem nahlásil já . A moderátoři moji připomínku shledali za oprávněnou. Osobně je mě jedno kde se touláš a jak o tom informuješ a klidně se na mě zlob kdyby jsi přidal těch několik fotek kde bylo vidět kolik lidí tam bylo a vynechal jsi ty kde byli vidět transparenty s politickými hesly tak bych proti Tvému příspěvku neřekl půl slova. JASNĚ je v pravidlech že POLITIKA se sem netahá . Ano klidně tomu říkej cenzura za mě to je jen vymáhání pravidel. Upraveno 30. září 2025 uživatelem Vena garážmistr Klemoň, Dave_k a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 @VojtouNerCZ plechy budou rovné ? já je vždycky na ohýbačce ohnul přes úhlopříčku..., je to pevnější a hezčí, myslím Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 Jsem tady nic o politice od @Medvěda nezaznamenal, nebo to bylo tak rychle odstraněno? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 před 4 minutami, Pepito napsal: Jsem tady nic o politice od @Medvěda nezaznamenal, nebo to bylo tak rychle odstraněno? bylo skryto v řádu minut od nahlášení. Citovat
Medvěd Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 před 43 minutami, Vena garážmistr napsal: Než začne řež a útoky na moderátory a jejich osočování. Tak Tvůj příspěvek jsem nahlásil já . A moderátoři moji připomínku shledali za oprávněnou. Osobně je mě jedno kde se touláš a jak o tom informuješ a klidně se na mě zlob kdyby jsi přidal těch několik fotek kde bylo vidět kolik lidí tam bylo a vynechal jsi ty kde byli vidět transparenty s politickými hesly tak bych proti Tvému příspěvku neřekl půl slova. JASNĚ je v pravidlech že POLITIKA se sem netahá . Ano klidně tomu říkej cenzura za mě to je jen vymáhání pravidel. Cenzura je cenzura. Tak to je a vždycky bude Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 (upraveno) před 59 minutami, ozzy56 napsal: @VojtouNerCZ plechy budou rovné ? já je vždycky na ohýbačce ohnul přes úhlopříčku..., je to pevnější a hezčí, myslím Původně měl být plech 0.9 a udělat ohyb. Nakonec mi dali 1.5 a to že jim prej ohejbačka nevezme, aby tam udělali tu obálku. Za ty prachy neřeším. Kdybych je kupoval, 1 plech vyjde zhruba na litr, 6 plechů... Mám to za děkuji. Velkej kýbl barvy mi tu zase obstaral jinej člověk, sakum prdum mě ty vrata (3x3m) vyšly na 1200. Upraveno 30. září 2025 uživatelem VojtouNerCZ Charlie 1, Hafity, Péťa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 (upraveno) před 21 hodinami, Medvěd napsal: Cenzura je cenzura. Tak to je a vždycky bude Medvěde, kdyby jsi napsal že jsi byl na demonstraci a poslechl si nějaké povzbuzující řeči a pak tečka tak je to v pohodě, ale dat sem 5 fotek s politickými hesly je prostě špatně. A cenzura to není, je to v pravidlech jasně daný. Upraveno 1. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Dave_k, Roman Bazi, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
toru Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 (upraveno) před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal: Než začne řež a útoky na moderátory a jejich osočování. Tak Tvůj příspěvek jsem nahlásil já . A moderátoři moji připomínku shledali za oprávněnou. Osobně je mě jedno kde se touláš a jak o tom informuješ a klidně se na mě zlob kdyby jsi přidal těch několik fotek kde bylo vidět kolik lidí tam bylo a vynechal jsi ty kde byli vidět transparenty s politickými hesly tak bych proti Tvému příspěvku neřekl půl slova. JASNĚ je v pravidlech že POLITIKA se sem netahá . Ano klidně tomu říkej cenzura za mě to je jen vymáhání pravidel. Tak pro tyto diskuse by se tu mohla zřídit sekce jako v Chronomagu je Žumpa a tam se lidi můžou vykecat ze všeho možného.Mohlo by se to nazvat třeba Senkrovna. Upraveno 30. září 2025 uživatelem toru Dodatek. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 (upraveno) @toru Ono je jedno kde to je, i kdyby to bylo v "žumpě" tak se to tady ve výpisu nepřečtených objeví, a vždycky z toho bylo Flame, proto to v těch pravidlech je. Dříve jsme to davali do "Cirkusu", ale to nepomahalo, tak se to prostě skryje, na zakladě pravidel. Pohadat se o politice je možno třeba na FCB, když mi tam občas vyskočí ten výkvět tak vim že to tady fakt nechceme. Upraveno 30. září 2025 uživatelem Radek Hurvajz Péťa, Dave_k, dýzl a 4 další ohodnotil 7 Citovat
BubakGS Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 (upraveno) ...kdyz se Te zima zepta, cos delal v lete a Ty si vzpomenes akorat na ty vychlazeny Plzne u bazenu ... tak mas najednou kua fofr.... ...deti prisly, ze tati, zatop uz, mame v pokoji rano kosu jak v Charkove na nadrazi.... ...no a zjistis, že nemuzes zavrit cely leto otevreny ventilacky (jak byl furt stridave hic jak v Mogadisu a nebo chcalo jak v indonezske dzungli)..... ...mno, uz to mam zarovnany, natreny, opravene kovani, vecer to nasadim, zavru a na rano nastavim kotel, aby zatopil...... Upraveno 30. září 2025 uživatelem BubakGS Pepito, pavelu96 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 Hm, to bych měl taky asi udělat, okna byly na výměnu už kdy dávno za předchozího majitele a já do nich jen nalepil těsnící pásky... mám je teda ještě děsně křivý, aspoň natřít by chtěly, zase na to v létě nebyl čas a lidi Charlie 1 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 mam tu ponorku z Lidlu taky ale když spojím ty 2 listy je to křivý jak prase , chci si koupit listu od makity 1,2 m jinak ted 2 dny podlaha v ložnici.. v květnu se bude delat v celým baráku lepený vinyl…. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal: ale dat sem 5 fotek s politickými hesly je prostě špatně. Jak se potom hledí na občasné uvedení vtipů (ve Vtipech) s politickým kontextem? Hesla tam bývají poměrně často.... Jinak naprosto souhlasím, že politika na fóru nee.... I když svrbí konečky prstů.... dýzl ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 Od Makity mám celou ponorku i s lištou 1,6m, super stroj, už u mě slaví 15 let, ale příště bych si asi koupil dvě lišty - 1m a 2m... Citovat
Milan+ Odesláno 30. září 2025 Odesláno 30. září 2025 (upraveno) @Charlie 1 Proč jsi nepotopil ty trubky do kanálu v podlaze ? A Ty jako truhlář, nevíš náhodou na co jsou tyhle destičky? Upraveno 30. září 2025 uživatelem Milan+ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.