Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No tak Bandi by byla jistota, ten prostě sedí, a cenově je OK. Blažek je taky dobrej, za dva roky to stejně bude muset upgradovat protože se do něj nevejde :)

Ještě Mahdal - Lenská, ale ty jsou jen v Brně

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
Před hodinou, Radek Hurvajz napsal:

...... za dva roky to stejně bude muset upgradovat protože se do něj nevejde :)

Oblek je po dohodě s prodavačkami o něco volnější, snad tedy upgrade bude později než za dva roky (vejška asi nehrozí, tak možná až na svatbu a to má ještě čas)

Odesláno
před 4 hodinami, Medvěd napsal:

tak snad mu tenhle oblek pomůže i při skládání zkoušky z dospělosti.

To je to období, kdy se z kluka stává muž.... Sekne mu to :super

Odesláno
před 11 minutami, Medvěd napsal:

330 lodí?

Slušný maso 👍

Jo, celej den u kompu a hlavně včera počasí na pytel - zima přeháňky až dneska to bylo o něco lepší - alespoň bez deště.

No v létě (většinou první týden v červenci) to bývá ještě horší - přijíždí sem cca 360 kousků. Na to, že oba závody jsou "pouťáky" na řece a ne na kanálu fakt dobrý.

Odesláno

Včera večer jsem si přivezl a hned nasadil poklici na Oktávku. Jednu jsem ztratil při poslední vyjížďce a nenašel. Ta, co jsem nasadil, nebyla nikdy použitá, přesto už je chrom lehce ozrzlý. Nebylo to jen tak, poklice byla součástí stěhování depozitu náhradních dílů. Ty byly uskladněny šestnáct let na půdičce na chalupě u kamaráda poté, co jsem se tehdy po rozvodu odstěhoval, přišel o garáž a nebylo je všechny kam dát. Konečně jsem si udělal prostor a celý ten konvolut zvící v ekvivalentu zhruba dvaceti banánových krabic o hmotnosti  15- 25 kg jsme s kamarádem přes žebřík snesli z půdičky, naložili do služebního Citroena a do Evoqua, a doma jsem to velmi nahrubo prošel, něco rovnou vyhodil, ale většinu toho nějak uspořádal a uskladnil. Nejspíš už tenhle týden mi zahradu překope bagr při výstavbě kanalizace, takže to asi byla na dlouhou dobu poslední možnost, kdy stěhování provést. Mimo jiné jsem našel dvě plechové lékárničky se zřejmě kompletním původním obsahem prošlým před nějakými čtyřiceti lety. Fyzicky mě to stěhování odrovnalo tak, že jsem šel brzy spát a píšu o tom až dnes.

Odesláno
před 2 hodinami, RichVa napsal:

dnes zazvonil pošťák

Nějaký cenově výhodný prodejce ??? Potřebuji sadu letních . . . :roker

Odesláno

@Klemoň https://dobrepneu.cz/ jedni z mála je měli dostupné v rozumné době (slibovali do 7 dnů a dali to za 3) a cenově OK (včetně poštovného, které nemají v ceně). A nakonec i překvapila české pošta, která tam byla jako levnější možnost - v pátek dali dva balíky přepravě v pondělí dopoledne jsem je měl.

Odesláno (upraveno)

Dodělal jsem pokoj pokoj bábu a pomalu dokončuji další dětský pokoj. Dnes teda s rýmou, chřipkou a v horečkách položená podlaha, dodělaný SDK podhled, nějaký domrcávky ohledně výmalby a hurá si odpočinout do práce. Tak schválně, co si na mě ženská ještě vymyslí. A příští týden další facha na chatě v Rakousku, zapojit rozvaděč a pověsit brojler + natlakovat nově natahaný trubky... 

Ještě by to chtělo zavařit vejfuk, až můžu přidělat koncový tlumič, po tejdnu ježdění s tím rachotem toho mám plný zuby, ale jaksi není čas 🙃

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

co jsem dnes urobil? Nakrájel houby co přinesla dcera a posléze i kamarád.  Něco na sušení, něco do mrazáku na později. Jo a dodělal houbovou omáčku  k obědu-zahustil dochutil. byla dobrá!

K lékárničce, vyjádření několika vojenských lékařů  "pokud není poškozen obal obvazového materiálu pak je jedno jestli je starý měsíc nebo 60 roků!!! Takže to že se museli po expiraci měnit byl jen pokus někoho pro vyšší zisky, nic víc nic míň.

Jinak při záchranářských školeních bylo řečeno že kdy nic není po ruce tak klidně i použít špinavý hadr z auta , priorita je záchrana života, s případnou nečistou v ráně z  "pucvole" si umí dobře poradit !! 

Upraveno uživatelem dýzl
doplnění txt
Odesláno (upraveno)

Včera jsem byl s rektorem v Brně na BVV.

Odjezd z Prahy v 11 od VŠCHT, v Brně na místě 12,50

Zpátky z Brna v 17,30, u rektora v Michli 19,15 a v Dejvicích jsem parkoval 19,50.

Jelo se až překvapivě dobře a před Brnem nestála ani ta obligátní kolona kamionů - prostě naprosto pohodová cesta až na cca 10 minutový poskakování na Jižní spojce před Barranďákem cestou do školy, ale i to se dalo zvládnout 

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...