Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ANO jsem v pravu mam prednost neuhnu nepribrzdim ale pak muzu jen brecet. a k cemu me to bude ...?

Joo na tom videu to bile auto jelo bez ridice predvidani nic zpetna zrcatka nic venovani se rizeni vcetne deje kolem meho auta opet NIC.
Ale to "posledni" tmave auto v levem pruhu co to nacudi nasledne do toho bileho tam to taky nebylo Ok bezpecna vzdalenost nic predvidani a venovani se rizeni NIC
Tak ze vysledek velke NIC
Ono na dalnici je vsechno jinak ale predevsim je vse rychlejsi a v mziku je na svete pruser viz toto video ;) a kdyz uz vsichni prezijeme tak nastavaji naprosto zbytecne starosti.

A pritom stacilo z meho pohledu u toho bileho auta pribrzdit a nebo dupnout na brzdy samozrejme pokud nemel za sebou auto nez to strhnout do leva.
Ocekavat u kamionu ktery jede do kopce ze bude zpomalovat je rekneme usmevne navic byl na konci pruhu ktery mu koncil - zname pomery na nasich cestach.

A ted do me jaky jsem "nimand" ;) ale ja se chci "JEN zivej" vratit domu nic vic.
A mavat paragrafama me bude viz tento nazorny priklad tak nejak k  ..... no proste k nicemu.

Odesláno

Na tohle platí jedno pořekadlo:

Hřbitovy jsou plné těch, co měli přednost.

Takže se snažím předvídat, co udělají ostatní a být připraven uhnout, přibrzdit jen proto, abychom se všichni ve zdraví dostali tam, kam jedeme. A ve skrytu duše doufám, že to tak udělají ostatní, aby mi zachránili krk až někde něco (někoho) přehlédnu a sám budu v pozici těch, co vletí pod kola těm, co zrovna mají přednost.

Zatím mi to tak nějak vychází už skoro 45 let co mám papíry (od fiftla) 😉 

Odesláno (upraveno)

Dnes jsme se byli podívat na prťata na závodech v Rokytnici v Orlických horách. :)

FB_IMG_1715432002293.jpg

Vašíkovi se závody vydařily a skončil na parádním 9.místě. :super 

IMG20240511133720.jpg

Ukázka spolupráce přeshraniční spolupráce s polskými strážáky. 

IMG20240511125624.jpgIMG20240511125930.jpgIMG20240511130059.jpgIMG20240511134626.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Dneska pouť u nás a psychická očista v podobě hrabání se v hlíně. Ještě zasadím motýlí keř a mám hotovo. Pak dojel jiný pan na balkon,zaměřil si to,naceni to a uvidíme.

IMG-20240511-WA0002.thumb.jpeg.4c2e8a1b9cca96171e3ee9fc694ac884.jpeg

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem využil počasí a chutí juniora vyrazit s tátou na výlet a tak jsme busem dojeli do Vyžlovky a odtud vyrazili přes Hradešín a Klepec do Úval. Tam pozdní oběd a vlakem domů 

M1.jpg

M2.jpg

M3.jpg

M4.jpg

M5.jpg

IMG_20240511_181207.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Otočení obrázků
Odesláno

dnes jsem zmařil zadní plato v C Pátém. trochu porovnal kufr a kurtnou připevnil rezervu za sedačku, proto ono zmaření plata-vyřezal jsem do něj díru, Přijde mi že je tam pak více místa ikdyž to asi záleží na úhlu pohledu. 

PS-jsem zvyklý na rezervu a  v tomto jednou zachránila situaci, kdy jsem skrze RZS o obrubník hlodnul díru cca 5x5cm, místo rezervy je toroidní LPG nádrž!

Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, sitler napsal:

Je rozdil pribrzdit a odvratit nebezpeci ci krizovku, a je rozdil dobrosersky poustet a delat misto nekomu, kdo to nepotrebuje a pritom klidne omezit nekoho jineho

Klidně budu nejen v Tvých očích "dobroser", ale jsem si jistý tim, že čím víc lidí bude jezdit ohleduplně, tím líp se na silnicích bude jezdit všem. Víš, že si v některých věcech nerozumíme a tohle je holt jedna z nich. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Dneska jsme se vydali juniorovi pro nové botky - potřebuje tenisky na denní chození a ponorky na výpravy.

Téměř najisto jsme vyrazili do Letňan, kde je hned u vstupu obchod s velkým výběrem bot i v Pavlově velikostí 47. Po více než hodině dohadů a zkoušení jsme odcházeli s teniskama NIKE za 1499 peněz českých - za mě dobrá cena.

Pohorky jsme ale nevybrali a tak jsme vyrazili do hloubi marketu pátrat do dalších obchodů. Výběr probíhal celkem rychle, páč buď neměli potřebnou velikost nebo cena atakovala výše téměř astronomické.

Poslední šance byl INTERSPORT, kde se povedly koupit pohorky Mc Kinley za 2500 Kč, jen požadovaná 47 byla juniorovi těsná a tak jsme si odnesli botky velikosti 48 (jsem ani netušil, že taková velikost ještě existuje a dokonce je někde i skladem).

Ještě kousek a koupím mu na nohy plastový kajaky 

17155284466535285084425353192533.jpg

1715528510923816282408658944675.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Jeste jednou se vratim k tematu ktere tu zarezonovalo.
Dnes odpoledne Tyniste nad Orlici jedu si tak po hlavni a pan na vedlejsi mel asi vsechny pro nej hlavni ....
Kolega s P406 se na me lepil uz od Krivic a snad ani neregistroval ze brzdim - mel tam miste dost "ale" chvilka a tri kousky jednou ranou pro nas povoz - bych sel "pesky" ....
Za peprnejsi reakci se omlouvam ;)

Jinak me prekvapila dalnice D35 u Benzinky Dolni Roven jak ze je dlouho otevrena ?? A uz tam maji krasne sice oznacene vlny smer Hk - neuveritelne!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...