Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 51 minutami, Klemoň napsal:

Jo ten by se líbil Kůstce. Ale jestli je to mazlík, tak bude asi drahý . . .  :myslim

Cena bude na domluvě s kámošem.

A co Ti v tom brání,vše je na domluvě s ním.

Odesláno

Dnes jsme dali křest s Vraníkem, řídila zákonitá. Z Hradce do Božanova a z5 přes Teplice nad Metují. Cca 200km. Spotřeba dle palubního pc 6l/100km. To celkem ujde.

Důležitý poznatek. Muž v mém věku si do kabrioletu musí vzít čepičku, nebo šáteček. Protože jinak bude mít červenou plešku jako Mikuláš čepici.

Odesláno (upraveno)

V neděli večer bylo ve škole veseleji než by se mnohým líbilo - vyhořela jedna laborka a tak jsem dnes vezl tři vývěvy na vyčištění a opravu do Rožnova pod Radhoštěm. Vyjel jsem v 7,15, v 11,15 jsem byl v Rožnově, v 11,30 vývěvy předány a v 15,30 Doblo zaparkováno ve škole. Tam a z5 dokupy 730 km

P. S.

Ty vývěvy jsem nakládal do auta už včera po návratu z Jáchymova a ráno to v autě smrdělo po spálenině jak bolavá noha. Jsem zvědavej kdy to vyčmuchne 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Stačí info, že v neděli vývěva zahořela kvůli zkratu na elektromotoru?

Tím bych téma elektrika bral za uzavřené 😀

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

jo byl, zrovna tam děcka z nějakého tábora měla uskladněné bágly, ale cukrárna byla otevřená, čepují v ní i pivo :super, je to tam fakt super, i okolí je po rekonstrukci, nejen Tančírna, kousek vedle je hospoda, měli perfekt burgry s trhaným masem  :)

DSCN4125.JPG

DSCN4126.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Já jsem tam byl poprvé někdy v roce 06 a pak ještě několikrát - byl jsem i v "zázemí" a litoval jsem, že to bylo tak zpustlé, tak mám radost, že je to opravené :mrk

@ozzy56 taky si potkal tuhle ceduli? :D

IMG_20230708_155950.jpg

Odesláno
V 5. 7. 2023 at 18:15, Lihous napsal:

Opet plusove bodiky k elektronicke dalnicni znamce - stejne jako minuleho roku tak i letosniho - zadne avizo ze konci proste NIC.
Ted jsem kupoval na E-dalnice vse zaskrtal a tesim se za rok jak zase nic meprijde ani mailem ani sms - takova mala naprosto bezvyznamna pasticka na nas ridice.

Ahoj @Lihous

teď jsem si platil známku a musí se zaškrtnout, že chci upozornit. Myslím, že jsi nezašrtnul nic a proto Ti upozornění nechodí:

obrazek.png

Odesláno

Státní IT. Stačí se podívat, jaká "elita" vede NAKIT (tímto zdravím Míšu Šmejkala z Eurotelu) a nikdo nemůže čekat funkční řešení :roll

Odesláno (upraveno)

@MJSytic no, zrovna edalnici a jeji notifikace nema na triku Nakit (coz je kapitola sama pro sebe), ale Cendis. Teda, ne ze by to byl extra rozdil...

Ale Nakitu musim nechat, ze NIA a portal obcana je vcelku slusne funkcni vec.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

@Péťa Uvidime za rok tentokrat to zaskrtnute je.
Minule si myslim ze to zaskrtnute bylo ale pred pred ;) tim to netusim neb se kupovalo na benzince.

Uvidime pristi rok zda ano ci ne.
Ale jelikoz pritahuju tyto malery myslim si ze neprijde nic a neprekvapilo by me kdyby nase SPZ nebyla v jejich databazi.

Urcite diky za typ - myslim si ze zrovna na toto je mozne zapomenout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...