Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Druhý den s manželkou a prirustkem po doktorech,dnes už ve fakultni nemocnici ...aneb když se to *neumím psát slušně* tak se to *neumím psát slušně*...😔

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem byl pracovně v Děčíně = městě, ide velkou část dětství prožil můj táta.

Nejdříve jsem se cournul po městě, pak zašel na oběd a páč jsem měl plánovaný odjezd od školy až v 15,30, tak se mi v hlavě vynořila vzpomínka na jednu ze dvou tet, kterou jsem poprvé zaregistroval před téměř 20ti roky na tátově pohřbu. S druhou tetou jsme od té doby v nějakém kontaktu, o téhle tetě jsem ale zase od pohřbu neměl žádné info - jen že bydlí v Děčíně kousek od bazénu (no a když jsem ráno jel ke škole, tak jsem z mostu bazén viděl).

Tak jsem tedy požádal druhou tetu z Rumburka o kontakt na tuto tetu a měl štěstí, že ona byla doma a měla i čas a chuť na mou návštěvu. Během návštěvy jsem se poznal s o několik let mladším bratrancem a jeho rodinou a zvostal jsem koukat s otevřenou pusou, když mi vyprávěl, že až do korony 20 let vařil v pizzerii na Letné  (ve vedlejší ulici než bydlíme).

Tak teď už o sobě víme a uvidíme, jak si s tím dál poradíme.

P. S.

Proč se táta se svýma sestrama nestýkal netuším a ptát se na důvody mi nepřijde podstatné 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Návštěva Motola...teď to bude má cesta každý den...

Složená část nového dřeva, a chtěli mi koupit 307. Za deset...prej...za deset jsou na tom nový gumy se zadníma brzdama.🤔

když už jsem si našetřil nějakou tu kacku,že se do toho pustím a zprovoznim 307,tak se posere něco jiného👽

Odesláno

Dnes vyzvednut v půjčovně Transit a zítra ráno odjezd směr Banát - těším se jako každej rok, jen letos jedu ještě o cukrovku bohatší, tak uvidím, jak tam budu schopen dodržovat to, co už půl roku tak nějak držím doma

Odesláno

letos jedu ještě o cukrovku bohatší, 

Tak Vítej Medvěde v klubu diabetiků!! Mám cca 15 roků a 5 let jsem, po dvou hospitalizacích a 5 operacích, na sladkém "I" . AQle zedničinu můžu-jen nesmím nad 2m, pokud je hotové lešení tak snad můžu im výše, ale jen  do konce roku pak ....

Odesláno

Dnes příprava na zimu a zároveň takový malý test nově zavedeného tažného a chování nového povozu mimo standardní silnice ... taky dobře strávený den 😉  Samozřejmě, že jsem se otočil několikrát.

20230520_123004.thumb.jpg.f71761d8a679b72acd751f0254cd74e9.jpg

20230520_130406.thumb.jpg.bab5048b1d9aa8cbd6b018a3903ba53c.jpg

Odesláno

Tak dneska fajn srazík 205 v Poděbradech, přidávám ještě nějaké fotky :) 
Bohužel jedna krásná 205 na spanilce zahořela, nejspíš začala téct hadička a začal téct olej, kterej se vznítil a blafnul celej motorovej protor. alespoň že se nám to společně podařilo uhasit a neshořelo celé auto...

20230520_125110.jpg

20230520_131654.jpg

20230520_182904.jpg

20230520_183026.jpg

20230520_183037.jpg

20230520_183115.jpg

20230520_103034.jpg

20230520_103023.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...