Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes vymena oleje filtru a debata co dal - pri tom neuveritelnem covidu se projevilo NEjezdeni na vsem a dnes zakladni servis je za cca 45tis bez prace a to i me uz neprijde jako Ok stav.
Predevsim diky kvalite ND a je jendo zda jaka fa :(
Tak max jeste jedna STK a pak uz skutecne louceni mame najeto 420tis verim ze tak 150/200tis tomu stocil

Bodem zajmu je Citroen C6 bud 3,0V6 a nebo mensi 2,7 nafta samozrejme - co nejmladsi a s co nejmene jety .... max vybava podminka je i vzadu polohovani tez,nezavisle topeni taktez kuze nebranim se bezove  ....

Ale nejsem rozhodnuty toto auto vic stoji nez jezdi ale stejne to bylo s nasi 2,2 oproti 2,0 taky me od tohoto motoru vetsina odtazovala a neda se rici ze byl az tak problem - ikdyz mel par vrtochu.
Pripadne MB E sedan jen zadni nahon tez min 3,0 V6 nafta na vzduchu max vybava ... -  tady bych mimo jine vydechy klima na B sloupku ;)

Jen pro zpestreni - Vzduch filtr je meneny po 8tis stajne jako olej ;)

filtr.jpg

Odesláno
před 1 hodinou, RichVa napsal:

A samozřejmě zamáčkl slzu

Jo jo, když jsem zvažoval zda motor řešit nebo ne, tak po rozhodnutí, že se to nevyplatí jsem také musel zatlačovat slzu. Byť ročník 2009 tak vlastně 308 sloužila bez větších problémů a zvládla bez problémů i 1 000 km trasy. Ten tupý "žraločí" čumák mne uhranul na první dobrou a v kombinaci s barvou zastínil i předchozí Volvo V70. :super Ten zadek SW už tolik krásy nepobral, ale celkově se mi to auto libilo, interier a výbava fajnové a sedačky byl balzám na moje bolavá záda. To sedadlo v nynější 2008 už tak léčebné není. Jel jsem na jeden zátah cca 800 km do Itálie a vylezl jsem ven také celý, ale byl jsem rád, že už jsem dorazil. :mrk V 308 bych klidně seděl dalším 8 hodin . . . :potlesk

Odesláno

Vcera v noci navrat z Italie z lyzovani. Celkem 1630km, prumerna spotreba 7.0l/100km ... to docela jde, s ohledem na to, ze jsem mel nalozeny auto, 4 lidi v nem a na strese 2 autoboxy s lyzema.

Odesláno

@ozzy56 dyt to s tebou mysli určitě dobře v tvém nejlepším zájmu 😁

Já dneska výjezd na černou horu,počasí nádherný,modrý nahoře,bílo dole...chvilku jsme tam potrajdali a jeli dolů na oběd.

Lidi jak *neumím psát slušně*ek, ve frontě na lanovku nás bobisty malém umlátili lyzema...😁 A teda jsem pěkně out... Nemám rodinnou skupinu na fejkbuku... Naštěstí cestou dolů už s námi nikdo nejel...zato se pěkně opíral vítr do lanovky..to nemám vůbec rád jak se to kejvalo👻

IMG_20230312_103933193.thumb.jpg.8a64308b136fee7e2bfaca55987d9dcd.jpg

Odesláno (upraveno)

Sice to nebylo jen dnes, táhlo se to už od loňska, ale ted už konečně vymalováno, včera postavenej původní bar, a dnes přidělání posledního světla na stěnu. Už zbývá tam jen nanosit sezení.

Původně tělocvična a parní sauna v rozkladu.

Ted ten sklep tam muže krásně dýchat. Zazdit to kvuli telocvičně nebyl uplně dobrej nápad. 

Foto předtím a potom.

P2270685.JPG

20230312_153917.jpg

20230312_191539.jpg

20230312_191558.jpg

20230312_191606.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, sitler napsal:

Kdyz ja si neumim vybavit zadnou motoskolu v hradci, ktera jezdi na 1300 Pan Europan, kdezto tu kombinaci Pan Europan a Fazer ma presne PCR a v Hradci maj urcite obe :D 

Bingo.

PanEuropean.jpg

Fazer.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Rozmáhá se nám na sídlišti takový nešvar. Už druhý týden po sobě se o jedné víkendové noci objeví někde na domě nové grafiti. Před chvilkou jsem takhle tedy nahlásil druhou pojistnou událost na škodní událost z vandalismu. Kdyby to bylo jen o tom. K tomu je potřeba nakontaktovat ještě firmu, která to odstraní a co je ještě pro mě osobně časově nejkomplikovanější, - je třeba se sebrat, zajet na policejní služebnu a vše osobně nahlásit. K tomu jsem se ještě nedostal.

image1.jpeg

Odesláno (upraveno)

Petrinza - nikdy jsem tyhle malůvkáře nepochopil a jsem přesvědčený, že se jedná převážně o lidi, kteří v životě nic pozitivního neudělali a se svým přístupem ani nikdy nic mít nebudou. 

Bohužel - pokud se budou točit filmy jako byl Gympl a Vejška, který sprejerství vokazovaly jako úplně normální a běžnou součást života a pokud nebude v případě chycení takového stříkajícího hovada přistoupeno k exemplárním trestům ve formě "obecně prospěšných prací" na odstraňování graffiti v dané lokalitě, tak se zlepšení situace těžko dočkáme.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 20 hodinami, radim.1008 napsal:

A když jsi hodný, tak přijede i k tobě domů. ;):D :D

Lodička na Pastvinách nedopadla. Michal B. už nemá kapitánské oprávnění. Tak jedině katamaran na Rozkoši, ale nic neslibuju. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...