Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

to je veliký barák plocha přes 200m

Máme caca 200 a taky jsem si myslel, že barák je velký.... :roker  Přesto si s manželkou na té ploše občas dokážeme překážet.... :aut

Odesláno

Máme ještě rok 2023 fixaci jak el tak plyn u CEZ až nám skončí fikace tak budem platit místo 100000kc/rok a to se bavím o zastropovanych cenách….vyseru se na plyn a radši koupím 8m3 dubu a budu topit v krbovkach🤔

Odesláno

Tak při stropu 3025 jsem v tom na 2023/24 za 120.000 jen v plynu, teď to mám za ani ne šedesát ... 

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem se po příchodu ke svému "novému" autu nasrknul. :roker Když jsem to auto kupoval, tak jsem říkal @ChouLu , že je bezva, že interiér je netknutý a těch pár malých nedostatků zvenčí, že moc řešit nebudu, protože parkuji na sídlišti. Dnes je to přesně týden co auto mám a už mi ho nějaký kretýno imbecílo označkoval. :bacha Fotka to moc neukáže , ale je to tak 5x5 cm velké. Při zvětšení fota je nad tím plošným 5x5 poškozením ještě vidět 2x svislá rýha. Vidím to takto: přijedu, otevřu dveře, tak 3až5krát obouchám (plošné poškození) a pak vylezu a to jsou ty svislé rýhy nad . . .   To je opravdu takový problém si dát pozor ??? :myslim

obrazek.thumb.png.77a764cee9ab151af081f4b30f2d4b46.png

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 8 minutami, radim.1008 napsal:

Kam jsi poslal 308mu?

Zatím stojí před barákem. Čeká na malý servis u @Vena garážmistr (sundat clubové a jiné polepy, vyndat neschválené LED osvětlení a tlakovku) a pak to zkusím za cca 40 000,- :myslim  udat do světa . . . 

Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, Klemoň napsal:

Dnes jsem se po příchodu ke svému "novému" autu nasrknul. :roker Když jsem to auto kupoval, tak jsem říkal @ChouLu , že je bezva, že interiér je netknutý a těch pár malých nedostatků zvenčí, že moc řešit nebudu, protože parkuji na sídlišti. Dnes je to přesně týden co auto mám a už mi ho nějaký kretýno imbecílo označkoval. :bacha Fotka to moc neukáže , ale je to tak 5x5 cm velké. Při zvětšení fota je nad tím plošným 5x5 poškozením ještě vidět 2x svislá rýha. Vidím to takto: přijedu, otevřu dveře, tak 3až5krát obouchám (plošné poškození) a pak vylezu a to jsou ty svislé rýhy nad . . .   To je opravdu takový problém si dát pozor ??? :myslim

Asi Tě to neuklidní, ale takhle vypadá pravý zadní blatník auta, které často parkuje šikmo v řadě. Těch "joudů", co nejsou schopni otevřít dveře jinak než opřením o sousední auto, je prostě bezpočet 

IMG_20220806_100759.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Dělal jsem to z věcí co práce (spodek židle a jeden jekl) a domov (šrouby) dal, tak aby mi to šlo naroubovat na spodek, musel jsem posun zachovat. Jinak by mi to nepasovalo. Zadek si hřeju každý den v 307 nebo renckovi a zatím dobrý xD

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 14 minutami, Klemoň napsal:

Drž mi palce @radim.1008. Zkouším tu 308 udat za 40 000,-  Tak kdyby to klaplo tak bych byl asi úplně spokojený :mrk

To víš, že budu. Jen se blbě zeptám. Proč tak nízká cena? :myslim To si takhle ty SW s VTi stojí v inzerci? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...