Vena garážmistr Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 No kamaráde já bych to zkusil s dr. skutálet na nějakou neschopenku přes celé prázdniny. Nebo bych začal hledat hned s tím aby jsi v průběhu června mohl zahájit činnost jinde. Protože přes prázdniny se obávám že toho moc vyřídit nepůjde kdekdo bude mít dovolenou a výš jak to může být Karel by tě přijmul ale potřebuje požehnání od Standy ale Standa je na dovolené a až se vrátí z dovolené a dá požehnání tak bude na dovolené Karel takže budeš poletovat a čekat než se soudruzi vyjádří a řeknu jestli tě chtějí nebo ne a pak když už se vyjádří a bude to negativně tak zase hledat a bude se to opakovat jen s jinými jmény. A třetí kdo do toho může zasahovat je ten kdo by měl v té které firmě zaškolovat na tu pozici bude na dovolené takže 14 dní čeka než bude požehnání 14 dní než se vrátí personalista aby vyřídil nástup a pak 14 dovolené zaškolovatele a máš 6 týdnů v háji. Věř mi je to moje osobní zkušenost ať si tvrdí kdo chce co chce tak prázdniny jsou na hledání nového působiště horší než prosinec. A propo tuhle zprávu už jsi věděl když jsem tam za tebou byl v ústavu? A co jsem udělal tak dnes byl den ve znamení pneuservisu takže přezutá jedna sada 15" pak přeházený 15" na škodovce a nakonec vyvážená jedna sada 17" a přezutý dvě 17" a další dvě 17 " vyvážený cestou z dílny krátká zastávka u @Klemoň vyměnit kontraband a pak jsem odpočíval. Citovat
PaKr Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 @Medvěd taky gratuluji @Klemoň přeji ti, ať brzo najdeš nějaké dobré místo, kde budou přihlížet i k tvému zdravotnímu stavu. Dneska jsem chtěl natočit sekačku a jak jsem nalíval benzín, tak se podívám a vedle sekačky louže... si během zimy dovolila prasknout hadice přímo pod nádrží.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 před 13 hodinami, Klemoň napsal: Cože jsem to dnes udělal ??? No tak dnes jsem obdržel v práci výpověď. Tedy takto. K 31.5. - takže se vrátím z lázní 1.6. a jsem nezaměstnaný (jupí aneb co na to říci - přeci se z toho nepos...) No tedy trochu mne to zaskočilo, ale tak nějak z 5 % jsem to trochu čekal. Přeci vidím co se kolem mne děje a jak se práce rozdává kolem mne a já nic . . . Takže pro nadbytečnost, jak jinak . . . Za měsíc je mi 55 let , za práci kloudně vzít s těmi bolavými zady nemohu, no uvidím co se vyvrbí . . . Ale když budu rychlý, tak snad na mne něco na trhu práce zbyde, UK přeci všechno nerozeberou . . . Přesně jak píšeš , je to výzva a mělo to tak být to je osud,ale zas ti to otevírá cesty k novým zkušenostem …. Mě tohle možná čeká v říjnu mám smlouvu na dobu určitou a lidi přestávají utrácet a jsem poslední kdo do firmy přišel…. Ale už se pro sichr ptám po známých a doufám ze to nebude potřeba protože prace mě fakt baví Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 Hele jako jo přichází doba kdy budou některý firmy propouštět ale nemyslím si že by to mělo být nějak masivní. Kdo hledá tak práci dokáže najít v každé době pravda občas se člověk spálí. Jako se stalo mě s tím letištěm ale jak píšete je to výzva a já to beru tak jako že když by to tenkrát vyšlo že bych se chytnul tak jsem si rozjížděl dílnu pomaloučku doma jako vedlejšku měl bych třeba daleko víc pravidelných zákazníků svým způsobem by mě to ukolébalo a když došel covid a na letišti se ve velkém pouštělo tak bych řešil co dál v daleko složitější době. Dneska jsem i rád že to letiště nevyšlo ano zkušenost to je zkusil jsem si něco k čemu nemá šanci se dostat moc lidí i když se objevují nové inzeráty na letištní pozice ale spousta lidí se tam stejně nedostane protože neprojdou prověrkou takže jo zkušenost jsem udělal a byl čas jít dál. Jasně u mě na rozdíl od Vlasty je že jsem byl v té době o skoro 15 roků mladší a neměl jsem žádný zdravotní omezení. Citovat
Klemoň Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 před 11 hodinami, Vena garážmistr napsal: A propo tuhle zprávu už jsi věděl když jsem tam za tebou byl v ústavu? No teď jsem se skoro urazil . . . Tak samozřejmě že nevěděl, tobě bych to samozřejmě řekl hned. To si tak jdeš odpoledne po chodbě, najednou tě odchytne šéfová, že s tím klientem co děláš bude všechno jinak a že se to bohužel musí hned vyřešit a takto tě doprovodí až ke dveřím personálního kam odbočí a už to je . Žádná romantika . Citovat
Sawoy Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 @Klemoň Tak nebudu opakovat ostatní, slov o účasti atd. padlo neurekom, a nebudu ani říkat Já ti to říkal když jsem ti onehdy radil, abys ty záda řešil jako pracovní úraz. Tak když s tebou chtějí zase vyjebat, braň se a trvej na výstupní lékařské prohlídce u poskytovatele závodní preventivní péče. Moc bych se divil, kdybys to nedokázal dotáhnout k resumé že tvá zdravotní způsobilost k výkonu zaměstnání se snížila, a to následkem práce, kterou jsi vykonával, neřku-li přímo následkem PÚ. Jakpak často tě zaměstnavatel vysílal na zdravotní preventivní prohlídky, hmm? Že se to jako PÚ neřešilo hned ještě neznamená, že je všechno ztracený, promlčecí doba je tři roky. A neříkej mi, že by se ti nehodily trvalý následky s nárokem na náhradu ztráty na výdělku po skončení pracovní neschopnosti. Česky: muselo by se trochu zabojovat, ale je tu možnost, že by tě současný zaměstnavatel doplácel do výše mzdy před vznikem úrazu, pokud by sis následkem snížené pracovní schopnosti vydělával míň, a to kdekoliv. Nevypisuju všechny detaily, jen základní princip. Zkus to uvážit Fruktis, radim.1008, Klemoň a 4 další ohodnotil 7 Citovat
MJSytic Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 Dnes konečně klaplo počasí, takže vertikutace-dosev-hnojení. Teď už do konce sezóny jen sekat a kropit Uvidíme jakou kvalitu @radim.1008 dodává a co z toho vyroste Péťa, Milan+ a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 (upraveno) Dnes jsem Pavlovi splnil přání a přihlásil jsem ho na závody MTB CUP na Zličíně. Pavel bohužel po pádu nedokončil, ale na rovinu by stejně neměl šanci dojet na jiném než posledním místě. Holt není trénovaný ani technicky a ani fyzičkou není bůhví co + co se týče výbavy, tak o tom snad ani není třeba se bavit. Holt vyzkoušeno a asi MTB CUP nebudeme znovu pokoušet Upraveno 30. duben 2022 uživatelem Medvěd Pepito, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 Tak dnes se u kamaráda natahovala futra do svahový lžíce. V pondělí ještě po úpravě přípravku pokračování. VID_20220330_083956.mp4 Hafity a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 @Milan+ : z jakýho matroše jsou ty futra Narážím na to jiskření.... Citovat
Milan+ Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 @Hafity To je kalené futro 14220 a tohle je obrobení destičkou CBN. To se dělá bez chlazení,lepší povrch jak bruska.Pak to jde na trn a brousí povrch. Hafity, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 Tak dneska to bylo hektické... Hledání smradu vypadá že dopadlo dobře, vypadá to na špatnou manzetu u záchodu ve sklepě... Nicméně mě čeká ještě vyměnit gajgr u okapu, je před klapkou do kanalizace a protahuje to. Pak cesta zpět do janek... V pátek měli na d11 připravený kuželky... A dneska 10 km rozkopana dálnice d11 a svedeny jen na krajnici to tam bude zítra vypadat doprava... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 @Milan+ to bude asi o dost lepší materíál než je originál futro z fabriky. @Klemoň no mě přišlo že jsi veselý a v pohodě že po takové zprávě by jsi asi nebyl tak v pohodě. A vím že máš svoji hlavu ale já bych to zkusil jak píše @Sawoy protože doba je zlá a člověk musí umět bejt " svině " když s ním někdo chce vyjebat. Fruktis a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 Dneska jsme štípali dříví a pak pohodička u ségry na zahradě a špekajdy Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 (upraveno) taky jsme ohňovali Upraveno 30. duben 2022 uživatelem Pe.Tr Milan+, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 Hm,tak u nás dnes po létech nic,jak jsem dal výše, dělala se lžíce a mládež šla slavit nějakého mládežníka co si pořídil také Puga a škrabka zimní do balíku darů se hodila. Citovat
jarokare Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 před 3 hodinami, MJSytic napsal: Uvidíme jakou kvalitu @radim.1008 dodává Jestli má trávu od Rashida , tak bude v pohodě , prej je to dobrej matroš Péťa, radim.1008, PaKr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 No fcera bojova porada v pepsi jak nahradit cca 9800 kW kotle a pak par drobnejch plynovejch sahar a jak to vyresit na prechod od plynu jinam.... no moc se nevyresilo, nejsou na to draty kupodivu.....pak zpozdena navsteva Milana+ a obdrzeni infa od Klemone. Jako je to nemile, je to k nasrani, ale... indicie byly. Pak se to uklidnilo a najednou takovy zarez.... ja sam navstevuji firmy kde se dnesni situace projevuje velmi negativne, i velmi pozitivne Citovat
radim.1008 Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 Před hodinou, jarokare napsal: Jestli má trávu od Rashida , tak bude v pohodě , prej je to dobrej matroš Je to extra KLASa z Nekoře. MJSytic ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 30. duben 2022 Odesláno 30. duben 2022 Dnes přes den zvertikutovaná zahrada, doštípáno dříví ... ... pak postaven jeden strom a na konec upálená jedna baba .... prostě taková normální sobota radim.1008, Pe.Tr, ozzy56 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.