Pe.Tr Odesláno Pondělí v 06:14 Odesláno Pondělí v 06:14 zatím si krátím čekání na 1:1 Péťa, Pepito, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno Pondělí v 07:26 Odesláno Pondělí v 07:26 Jo, tak zrovna kabinový filtr je jediná věc, u které Francouzský inženýr u C8 a 807 přemýšlel xD Jediná věc, co na tom autě lze vyměnit bez nadávek. RichVa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno Pondělí v 11:52 Odesláno Pondělí v 11:52 nejsou to jen frantíci--co novější auto, tak krkolomná výměna filtrů olejů atd., ty kurwy to dělají naschvál vyjímky potvrzují pravidlo Citovat
ozzy56 Odesláno Pondělí v 17:45 Odesláno Pondělí v 17:45 (upraveno) dneska jsem vyměnil sprchovací kout, je to stavebnice, žádný problém ale silikonování mě vždycky dostane, nemám ten fištron a vulgarismy pomohly jen trochu Upraveno Úterý v 05:17 uživatelem ozzy56 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno Úterý v 10:52 Odesláno Úterý v 10:52 Požárníka jsem dnes dělal BubakGS, Péťa, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno Úterý v 15:41 Odesláno Úterý v 15:41 dnes jsem dal do souladu slunečník se značkou co piju nejraděj instaloval se nový potah... Hafity, radim.1008, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
MJSytic Odesláno Úterý v 15:56 Odesláno Úterý v 15:56 Tak nakonec zaseto "Lolium perenne" a "Poa pratensis". Tak uvidíme, co vyleze. Snad to nebude samá pampeliška PXL_20260602_143701296.TS.mp4 Péťa, BubakGS, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
dýzl Odesláno Úterý v 16:08 Odesláno Úterý v 16:08 Dnes jsem s C5 byl na návštěvě u mechanika, když skončil práci na C4 Picasso další známého tak mi změřil a seřídil geometrii -prý jsem měl rozbíhavost 30mm!. Jinak včera při potřebě přeparkovat synkovu C4 jsem zjistil, že nejde ostřikovač čelního skla. Tak jsem bez rozmyslu ihned v dešti začal zkoumat proč -z rozdvojky pod haupnou spadla hadička- tak jsem to opět spojil a dal drc pásku. Ale nedalo mi když už jsem trochu byl mokrý ,tak jsem šel měnit pojistku na C5 protože nešel kabinový ventilátor (30A poj.) vyměnil jsem ji zamknul auta šel se domů převléci. za necelých 10minut přestalo pršet a trochu mžilo, do půl hodiny ani to , ale musel jsem jako dement ihned, v dešti. Naštěstí už ale nemusím když prší pracovat, což je u většiny stav. firem běžné. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno Úterý v 17:48 Odesláno Úterý v 17:48 @dýzl : 30mm už by bylo vidět pouhým okem, furt by to chtělo někam zatáčet a nevracet se volant zpátky.... A i v mírné zatáčce by to kvičelo jak podsvinče na cestě do nebíčka.... 3mm bych věřil.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno Úterý v 17:51 Odesláno Úterý v 17:51 Taky mě to praštilo přes oči. To by i to sežralo gumy na vnitřní straně, a to dost rychle... Péťa ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno Středa v 06:42 Odesláno Středa v 06:42 asi tak- nechtělo zatáčet , volant normálně vracel jen mírně šel volant doprava, že by to nějak táhlo to ne, a kvičelo to jen při zatáčení přes pruhy-tedy bílou barvu na silnicích. Najeto v tomto stavu cca 200km. Jinak nemám důvod mechanikovi nevěřit ale je možnost že jsem se přeslechl . Citovat
Milan+ Odesláno Čtvrtek v 14:56 Odesláno Čtvrtek v 14:56 (upraveno) Chystáme se na svatební víkend dcery v sobotu a tak dnešní cesta do Litomyšle pěkně začala. Za Hořicemi jsem byl odlapen, 156km naměřené, něco jsem stačil dobrzdit když jsem je zahlédl. Lehčí o 1500kč a 2 body. Upraveno Čtvrtek v 14:57 uživatelem Milan+ Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno Čtvrtek v 15:40 Odesláno Čtvrtek v 15:40 (upraveno) Hraju si s Bambu Lab X2d Combo. Koupil jsem ji dceři, ale ona odjela do Švýcarska, tak se na tři týdny mám čím zabavit. 191a9354-9b1b-491f-a5e0-b8cfd95a4b1b.mp4 Upraveno Čtvrtek v 16:57 uživatelem Zodiak Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno Čtvrtek v 16:03 Odesláno Čtvrtek v 16:03 Před hodinou, Milan+ napsal: Chystáme se na svatební víkend dcery v sobotu a tak dnešní cesta do Litomyšle pěkně začala. Za Hořicemi jsem byl odlapen, 156km naměřené, něco jsem stačil dobrzdit když jsem je zahlédl. Lehčí o 1500kč a 2 body. To znám. Včera jsem jel od D35 k Holicím, tam kde mě chytli a naměřili 120km/ho na 90. Jel jsem tempomat 95km/h a byl nejpomalejší. Pokuta byla stejná jako ty. Citovat
Vena garážmistr Odesláno Čtvrtek v 16:10 Odesláno Čtvrtek v 16:10 Tam ten kraj je koukám nějakej zakletej. Já sem tama projížděl po mnoha letech a v Litomyšli mě v půldruhé ráno sebrala úsekovka celých 55 km/h sem tam pelášil bylo to v sobotu 23.5 a už ve středu 27.5 se na poště válel příkaz k zaplacení odpustku 750 Kč ale tak si jako říkám na ty km který teď poslední dobou jezdím je zaplacení jednoho odpustku za x roků v pohodě. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno Čtvrtek v 17:46 Odesláno Čtvrtek v 17:46 V 3. 6. 2026 at 8:42, dýzl napsal: nechtělo zatáčet To je ale spíš známka moc velké sbíhavosti.... Citovat
Milan+ Odesláno Čtvrtek v 17:57 Odesláno Čtvrtek v 17:57 @Vena garážmistr Litomyšl je tím vyhlášený. Tam na úřad tři nové osoby kvůli měření. Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno Čtvrtek v 18:37 Odesláno Čtvrtek v 18:37 @Milan+ Litomyšl je rodu ženského, stejně jako Olomouc. Tudíž ne "ten" ale "ta". Citovat
ozzy56 Odesláno před 21 hodinami Odesláno před 21 hodinami dopoledne jsem ještě stihl posekat trávu, pak dlouho pršelo a naplnily se všecky IBC na vodu a fčil svítí slunko jak na Sahaře Citovat
BubakGS Odesláno před 21 hodinami Odesláno před 21 hodinami KGM Kačmáček mě aspoň pozvali na koncert.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.