Vena garážmistr Odesláno 17. duben Odesláno 17. duben Nebo že by bydlel " tam kde lišky dávej dobrý den" ? Já sem se exhumoval. Poprvé tento týden jsem vstával těsně před šestou jinak jsem vstával v pět a nějak jsem tomu brzkému vstávání odvyknul co nechodím pravidelně jezdit s BUSem . Citovat
ozzy56 Odesláno 17. duben Odesláno 17. duben jojo, u nás taky samá zvířátka, lišky, mraky veverek, srnky, prasátka, pod oknama lítají kuny , z jedné strany les a z druhé paneláky..., nebojí se chodit pomalu mezi náma a to nekecám, ale zatím tu nemáme vlky a medvědy, tak bych poprosil ty zelené bezmozky, jestli by nemohli pomoct--nee , nebojím se jich, bo v bedně říkal jeden v zeleném mundůru, že prý se lidí bojí, tak no probema , jenom nechápu, proč Slováci přestali chodit do lesů na hřiby nejsem vůbec proti zvěři, ale někdy a někde je toho moc--degenerace lidstva pokračuje Citovat
dýzl Odesláno 17. duben Odesláno 17. duben (upraveno) Včera tel. do pneuservisu a termín prý až na 4.května, tak jsem řekl, že jen pneu z disku dolů a nové na disk - "aha, tak to můžete kdykoliv". Před osmou ranní jsem tam byl, dal jim 4 nové pneu a 4 disky se sjetými . Tak se na to vrhli hned a že mám 30 min. počkat nebo jet zařídit další a pak přijet. Sjeli jsme do Planea, syn koupil nové sluchátka do práce a kouknul na nové noťasy. Vrátili jsme se, kola hotová, zaplatil-oproti vloni o 500 dražší. Už jsou i na autě, hned jsme je vyměnili. Teď jen čekám na dodání "nového" nárazníku (Toptrans-em a v pondělí ) , lampu a blatník mám a autí pak bude opět jako nové. Jinak poj u Direct- v úterý volal likvidátor , za 2h přijel nafotil a večer v šest volal výši sumy. Počítali jsme max 10 000 a bylo to čistých 23000, už jsou na účtu!! Bráno rozpočte či jak se to jmenuje. Upraveno 17. duben uživatelem dýzl Charlie 607, Veverka a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 17. duben Odesláno 17. duben (upraveno) hm, myslel jsem, ze o vikendu prehazu auto na letaky. Pohled na zimni, kde vzorek, ktery je v rovine se 4mm markerama, mi rika, ze se na to vykaslu a letaky tam dam az pred letni dovolenou... Zimaky jsou pro pristi zimu KO... No, aspon budu mit cas na neco jineho Upraveno 17. duben uživatelem sitler Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. duben Odesláno 17. duben (upraveno) Tak jsem si objednal jeden kobereček řidiče k sadě koberců kterou už mám, ani si ten mail pořádně nepřečetli a poslali mě zalohovou fakturu na celou sadu za 1 065,00,- kč, tak tam volám a říkám ji že se spletla a ona aha, teď na to koukám, pošlu fakturu na jeden kobereček k řidiči, když přišel mail skoro mě šlehlo, to je kua obšitej zlatou nití, nebo jak jako. S díky jsem to odmítl. Dobrý den. Moc se omlouvám za zmatky. Posílám novou finální zálohovou fakturu na 1ks koberce + pošta. S přáním hezkého dne Kubišová Kateřina AZ Auto design s.r.o. Polní 581 691 56 Hrušky Tel.: +420 604 247 777 E-mail: eshop@azauto.cz Web: https://www.azauto.cz Upraveno 17. duben uživatelem Radek Hurvajz ozzy56, pavelu96, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. duben Odesláno 17. duben já si objednal minulý týden dvě trika, k tomu jako bonus nabíjecí baterka zdarma, přijela Zásilkovna, balík bez baterky, tak jsem to nepřevzal..., za dva dny mail Zásilkovna: vezeme vám balík , nechápu o co jde..., přivezli jen tu baterku samozřejmě bez placení--takže mám baterku zadarmo , někdo to u nich celé popletl Pepito, Péťa a Charlie 607 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. duben Odesláno 17. duben (upraveno) Má tam jen tyhle a na to jestli mi prodá jen řidičův se zeptám. Ale tohle co mám od AZ auto tak to byla moje konfigurace, tak bude nejspíš trochu jinej https://www.autohotarek.cz/textilni-autokoberce-suzuki-swift-2017-2023/filtr-vozu-suzuki--swift--2017-2023 Vzhledem k tomu že mu to dodává VOPI budu muset asi napsat přímo jim. Upraveno 17. duben uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. duben Odesláno 17. duben tak tydle zakazniky mame nejradeji Péťa, Radek Hurvajz, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben (upraveno) Tak přeci nebudu kupovat celou sadu když jsou ostatní v pořádku, a zase nechci dát za jeden jediný koberec cenu skoro jak za celou sadu. Upraveno 18. duben uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben (upraveno) Dnes ráno s Vaškem na 2.RZ Rallye Králíky ČMPR do Klášterce nad Orlicí. Překvapení v podobě Filipa Mareše. Rallye vyhrál Karel Kupec. Po obědě jsem jel do lesa pokračovat v úklidu. Upraveno 18. duben uživatelem radim.1008 Hafity, regius, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben Ahoj Radime, pěkné fotky. Minulý týden jsem byl tady u nás na rally a byl tam Kopecký, Vlček a Březík. Chyběli jen Pech, Stříteský, Cais a Mareš, jinak by tu byla kompletní česká špička. Takže Filip Mareš testoval u vás. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben Dnes ? Ne včera - měl jsem trošku ježdění Bělá p.B. dále DC. .... Poprosím o rozesání několikrát už zveřejněné fotky. S poznámkou všem co sedlají dvě kola a jezdí jako čuňata .... Předevčírem obchvat Opočno dnes Jíčín prakticky na stejném místě jak byl nemalej průšvih ... smrťák. To že bezmozek letí jako OVáD je mě jedno každý svého štěstí strůjce ale nemám zájem učastnit se podobných adrenalinových radovanék těchto EMILů ... Co bude pevnější jeho hlava a nebo můj "A" sloupek a ne vždy jde uhnout teď to dopadlo ale příště ....!!!!! Já si jel v klidu cca 90 emil odhadem +150 a to jsem hodně střízlivej. Díky. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben (upraveno) včera v 50 a zákazu předjíždění měl vzal jeden tak těsně, že málem urval zrcátko, fakt nevím proč, jen jsem dodržoval předpisy a nezavazel mu--je tam hodně široká cesta, místa měl tři pr*dele..., navíc asi vyrabovaný tlumič... edit: nejsem žádný dodržovatel předpisů, jen nechci platit pokutu, když vím, že tam někdy měří Policie..., ale tohle chování motorkářů nechápu , přitom se snažím když to jde, jet vpravo po čáře, abych jim udělal místo..., ale tam je opravdu místa habaděj i na kamion Upraveno 19. duben uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben ti jednostopáci jsou hovada starší pán na skutru zastavil vedle tchána a neudržel balanc..... Klemoň ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben neudržel balanc , tvl., to je jak by neudržel stolici to je na pár facek Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben tak betony v baráku hotový a teď jen čekat až ten beton vyzraje …. ozzy56, BubakGS a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben (upraveno) máš tam cedulky technologická přestávka ? ( kvůli ženě samozřejmě ) Upraveno 19. duben uživatelem Pe.Tr Veverka a Hafity ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben Chápu dobře, že na původní podlahu s dlažbou je natažený igelit a na tom pár cm betonu? Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben nee byly tam rošty. kvůli vinylu a problémům do budoucna jsem tam dal PIR desky a pak 6 cm betonu kdybych to dal navrch musel bych seřezávat dveře o 7 cm.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.