Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Milan+ neříkám,  že jsem to nevěděl,  spíš mě překvapilo,  že se to liší jenom nálepkou. Ale aspoň jsem to zdokumentoval pro ostatní.  Ale ani proti jedné nemůžu nic říct.  Boschku kupovali naši do staré 406 asi před pěti nebo šesti lety a poslední dva roky byla spíš v záloze než v autě a Varta byla koupená s autem, takže tam by stáří možná věděl @Béďa, ale v současnosti jezdí mamka krátké trasy,  takže se nestíhá dobít. Takže jiná baterka byla nejrychlejší řešení. 

Odesláno

Nikdy jsem nepředpokládal, že v zimě pojedu někam s vozíkem :D Bohužel, švagrová se stěhuje a i když to jsou 4 ségry a všechny mají rodiny, tak jen já s Martinou ji jedeme pomoci 😮

Bude to tour de nabíječky, švagrová bydlí severně od Olomouce a stěhuje se jižně od Olomouce :D Naštěstí to je jen 55km.

Vozík vyproštěn:

2026-01-11 10.48.48.jpg

2026-01-11 10.49.04.jpg

2026-01-11 11.08.48.jpg

Odesláno (upraveno)

@Péťa já jsem jel s vozíkem včera.  Už někdy mezi svátky volala známá a domluvili jsme se na převoz ledničky.  Tak z vozíku se stala během cesty břečková koule a asi dvakrát při odbočení to bral vozík lehce smykem :D

Čtyřkolku nemáme, dneska jsme využili jiné 4x4 :D

20260111_151632.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno
před 13 minutami, Klemoň napsal:

A má to jako zábavu a nebo vás mám nahlásit Greenpeace ? 🫣

Trošku nadhledu .....

Zjevně to není yorkshire ani čibaba a s 15 - 30 kg vahou v kluzu na sněhu si hravě poradí 

Odesláno

Byl jsem si zkontrolovat toho řidiče , zda něco nepotřebuje :D měl návštěvu , policii , hasiče a lesní stráž , zítra ho budou vyprošťovat. Je tam uvízlej už od čtvrtka.  

Odesláno

..mno. To bych nebyl ja abych si to lepeni nezopakoval - posledni rez a  .. protoze co? Protoze jsem to ja k.oko.t urizl kratky! .... :D  .. misto 66,4 cm krasnych 64,6 ..... ..mno tak to nastavime jeste jednou... 

image.png.ee77de0c5362897a7b9a1425012e5b6d.png

image.png.3d57a9d99905b7a16914fbcc3e9c32a8.png

..to znaji i hardwerovy ajtaci a elektrikari ...  po celym dnu prace je ten posledni drat nebo kabel z posledni spulky ze zasob na miste  pokazdy cirka o 2 cm kratkej   :D 

Odesláno

Mám takovou poličku za hlavou u postele, beru spárovku, že si ji zaříznu do vingle a odříznu tak tu ošklivou část, vždyť to s rezervou vyjde a pak změřím a načisto říznu tu druhou stranu na rozměr,  a k tomu už nedošlo, páč je o 2cm kratší  :D  no tak "časem" tam dodělám takovej zkosenej rantlík, jako že to bylo schválně...

Odesláno

po prestehovani do druheho domku sem se rozhodl ze tu postupne uklidim - aktualne mam nachystano do druhotnych surovin asi 3OO kg materialu / ruzne stare ramy posteli, nejake hlinikove profily ani nevim z ceho a nasel sem stary 45L hrnec z hliniku :d nechce nekdo do Gastro provozu za litra :D nez zitra skonci v kovosrotu :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...