Fruktis Odesláno 13. říjen 2025 Odesláno 13. říjen 2025 Někteří tu válčí s krtky, já stejně jako @ozzy56 začínám válčit se strakapoudem. šmejd se pustil do zateplení, a vykloval tam solidní duznu...už tam vlaje CD, a díru jsem zalepil...tak snad si dá pokoj šmejd. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. říjen 2025 Odesláno 13. říjen 2025 Teď řeší kolega. 2 střelil a přilítl další. Udělal bidýlko, na něj dráty, tazer, jak sedne, tak to vahou zmáčkne tlačítko a prsk, strakapoud spadne dolů do kýblu. O zbytek se stará kocour. Péťa, Fruktis, RichVa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 13. říjen 2025 Odesláno 13. říjen 2025 před 7 hodinami, BubakGS napsal: @Medvěd ..tvl .. to je skoro jak Babetta.... ..repektive obracene.. prvni hranata Baba typ 28 byla u nas az v roce 1970... I ta byla v expozici společně s cca 20ti ks Babett K Ozzyho otázce na Českou televizi TEĎ na ČT2 běží první díl francouzského dokumentu o historii automobilismu AUTOMOBIL - VZESTUP A PÁD https://www.ceskatelevize.cz/porady/16094048257-automobil-vzestup-a-pad/224382579830001/ Zaujalo mě to dýzl ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 13. říjen 2025 Odesláno 13. říjen 2025 Objednal objektiv Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6 Macro O.I.S Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2025 Odesláno 13. říjen 2025 @Fruktis CD nepomohlo , ale zatím tu přestal lítat... v noci byl vítr a spadla mi tu jedna bříza, nezbylo nic jiného než ji pořezat -- strašně nerad beru do ruky řetězovku--ale teď jsem skončil a prsty mám všecky Citovat
sitler Odesláno 13. říjen 2025 Odesláno 13. říjen 2025 motorova pila je v pohode cirkularka je horsi U motorovky se ruce nikam k retezu nedavaj, takze moc nehrozi, ze si je s ni ufiknes a na nohu stacej protiporezovky, ktery tu pilu bezpecne zastavi. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2025 Odesláno 13. říjen 2025 cirkulárku jsem prodal hned, kupuju nařezané a naštípané cirkula je horší, to joo Citovat
Lihous Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 Prozatim jsem cekal jak to dopadne s W10 - a skocilo tam "Zaregistrovat" cekal jsem to slozitejsi a stacilo trikrat kliknout a melo by to dale fungovat .... Uvidime v case. Citovat
Charlie 607 Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 No já včír s hrůzou pozoroval jak se na holky počítači spustila aktualizace z Win10 na Win11 (sama určitě ne, asi si to odklepla). No nainstalovalo se to, zatím na něm nic nedělala, tak uvidíme jak to bude chodit. Já v tom mám jediný program co používám a ten naštěstí funguje. Citovat
PaKr Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 @Charlie 607 no možné je všechno. Když jsme ( před deseti lety) koupili noťas, tak tam byly 8.1 a i přes několikrát odmítnutou aktualizaci se jednou místo vypnutí začal sám aktualizovat na 10. Teď máme Linux a je klid BubakGS ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 Tak nám dnes opět uznali u kluků 3 stupeň, dokonce do roku 2029. Takže nám to budou za oba 3 měsíce zpětně doplácet. Řešili to dost dlouho v Brně na ministerstvu. No a já v návaznosti na tuhle situaci dlouho rozmýšlel, zda změnit práci za něco ještě lepšího. Přecejen, ty chybějící peníze dost bolely. Sice je to už zpátky, ale dnes jsem se domluvil se známýma, co mě už dlouhou dobu lákají. Takže se posunu zas o level vejš-kamiony, návěsy, bagry, jeřáby, nakladače, ještěrky-prostě celkově těžká technika. Tak snad to přežiju ve zdraví, kamarádovi tam letos vzal nakladač nohu. BubakGS, radim.1008, Charlie 607 a 11 další ohodnotil 14 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 mno, musíš u toho víc uvažovat a dbát na svou bezpečnost--dost se tam někteří vedoucí snaží to oje.bat, když bagr stojí někde venku, ale když byli ,,chytří'' tak jsem mu řekl: tak tam vlez sám..., většinou je to přešlo , třeba když měníš hydraulický válec co má dvě tuny, je to něco jiného než na ještěrce... BubakGS a Charlie 607 ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 Tak ono dělat na 20T ještěrovi taky není úplně lehká práce Tam byla chyba strojníka, kluk stál poměrně daleko od bagru, on lezl do kabiny, vzal omylem za páku a otočil se. Jak neměl radlici, tak ramenem ho vzal. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 tak jasně--furt to budou dva čepy a dvě hadice plus nějaký držák..., mě třeba nutil jeden blb vyměnit mailer pod korbou zajištěnou jen nějakým špalkem, poslal sem ho do řiti a skončilo to u ředitele, naštěstí se okolí neobrátilo zády a potvrdilo moji verzi, blbečka vyhodili... (mailer--hydr. válec co zvedá korbu u sklápěče) VojtouNerCZ a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 (upraveno) Tak dnes se trošku dělalo na prodloužení stání pro auta,další 3 m,tak zakladni lišta je tam,telefon známému klempíři,změřil a ptám se kdy to tam vrtnem,povída za chvilku jsem tady,tak tohle hotovo,ted musi nastoupit kamarad s technikou na zamkovku. Měl jsem to dělat hned, teď holt trochu práce navíc. Zitra ještě začistit spáry polyuretanem. Silikon už tu nikde nechci . Upraveno 14. říjen 2025 uživatelem Milan+ pavelu96, Péťa, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 před 1 hodinou, ozzy56 napsal: mě třeba nutil jeden blb vyměnit mailer pod korbou zajištěnou jen nějakým špalkem, poslal sem ho do řiti a skončilo to u ředitele, naštěstí se okolí neobrátilo zády a potvrdilo moji verzi Nejjednodušší je udělat fotku aktuálního stavu / situace. Za prvé máš důkaz a za druhé to pak najednou většinou jde udělat jinak / lépe . . . . . ozzy56 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 před 4 minutami, Klemoň napsal: udělat fotku aktuálního stavu a čím ?? žiju bez telefonu Hafity a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 (upraveno) Hele já byl nedávno taky za "divného" , když jsem si tu půjčenou ameriku fotil kompaktem a ne na mobil. Ten kompakt má prostě kvalitnější optiku než mobil. Akorát je prostě větší. Takže odpověď je nejasná - foťákem ??? Upraveno 14. říjen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 no foťák mám, ale do práce bych ho nenosil, myslím, že tehdá jsem ani žádný neměl Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. říjen 2025 Odesláno 14. říjen 2025 Řeknu to jednoduše každý soudruh svého štěstí strůjce. A každej si to musí v palici srovnat co je pro něj přijatelné riziko. Někomu by takové zajištění nevadilo druhý řekne zajistit lépe a vleze pod to a třetí řekne sežeň jeřáb a uvaž to jinak pod to nevlezu. Otázkou je co na to vedoucí činitelé jestli budou stát za svým osvědčeným mechanikem nebo jestli je pro ně mechanik jen číslo. Na druhou stranu jsou věci který neovlivníš tak jak popisuje Vojta to je osud. ozzy56, pavelu96 a VojtouNerCZ ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.