Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

do teď jsem sekal trávu a víceméně sbíral spadané listí na celé latifundii, počítám že letos naposled, šest plných košů a pak nahoru vysypat , su zpocené ale šťastné 😂, že je to za mnou , za chvilku bude řízek, pak jeden radegast a asik zalehnu... 👍

Odesláno
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

nechtěl bych být prezidentem, bo bych si nemoh' podat ruku s kým chci,  zůstanu radši důchodcem :roker

Taky bych byl radši důchodcem než prezidentem, ale mám smůlu, nevzali mě ani na jedno 🤣

Odesláno (upraveno)

Ono to vypadá, že tě prezident chce minimálně obejmout kolem ramen a říká tý motorkářce - "No ty vole, to je @Pepito - pojď sem kámo, dlouho jsme se neviděli..."

Ale Pepito se kouká jinam a dělá, že ho nezná... :mrk😂

1760290832333.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
AI úprava
Odesláno

dneska po odpoledním šlofíku přišel soused, že mu to nestartuje, prý to v poslední době aspoň cvakalo, ale nakonec chytlo a teď nic, tak otevřu kapotu snad 20 leté toyoty a na baterce úplně roztavená svorka plus, stará mr.dka z olova 😯, dal sem mu starou mosaznou co sem tu našel, ještě k tomu minus , tak jsem ji roztáhl ve svěráku a zapojil do auta -- tak sem tu fčil za super mechoša  co umí všecko spravit 🙉, a prý to teď ani necvaká a chytá hned 😉, samozřejmě ukápl i kontakt na baterce, tak prý koupí novou..., ta kapota nebyla otevřená hodně hodně dlouho :myslim

Odesláno (upraveno)

.... zil byl jeden pozemek v nasi ulici, ktery patri jedne doje.ba.ne statni organizaci, která na něj cela leta se.r.e... mohl to byt parcik, ale byla to zarostla dzungle jak v Barme se skladkami bordelu....  ...no a kdyz se tam nastehovali fetaci s bezdakama a nase decka a manzelky se tam zacaly bat chodit okolo (vede tam cesta do centra) ... tak jsme to se sousedy vzali do vlastnich teplejch ..... fetky vyhnali do rite... a nikdy bych nerekl, co se da za vikend stihnout, kdyz se naserou 2 chlapi (ja a 2metrovej souded), pujci se stepkovacka, koupi se benzin do krovinaku, pily a dost piva......  ..mno ..   o stepkovani se mi ted bude asi par dni i zdat....

Screenshot 2025-10-12 215942.png

Screenshot 2025-10-12 220008.png

Screenshot 2025-10-12 220048.png

EDIT - ta stepkovacka CRONOSS má 4T motor Honda ..a i kdyz vypada mala, tak vdechne stromek, ze ma clovek co delat, aby se stihl pustit ...  :D 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Podle zašlosti té drby v ráfku to není úplně čerstvé, takže s tím nějaký čas borci jezdí a když jednou za tři měsíce obcházíme techniku, tak mě to hned trklo do oka... Výměna proběhne po nahlášení na pojišťovnu :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...