Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Včerejší výlet nás zavedl jednak do rodného domu Ferdinanda Porsche (zklamání) a pak do Automoto muzea Na cestě v Lučanech nad Nisou. To druhé muzeum jednoznačně doporučuju k návštěvě, garantuju dvě hodiny s otevřenou chlebárnou

Fotky zde - https://www.rajce.idnes.cz/dkmedved/album/automoto-muzeum-na-ceste-lucany-nad-nisou-28-6-2025

image.thumb.png.3c29da4dd20eab48ab001598e9fc4154.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Super vikend na motorce na akci poradanu TCT skupinkou. Takze v patek 140km okreseckama na misto, vcera 70km offem na obed, z obeda to melo jit lehcim offem, ale nejak se zabloudilo a nasledne se prorazila jedna duuse, take obeseni jedne KTMty na trsom, vymena duse ... pak pro zmenu me u pumpy udelala moje babicka backfire a vyhodila karbec z prirub. Takze trochu reseni, laborovani. Nakonec v pohode pred 8 vecer navrat na base a dneska zase 140km domu . No, po vcerejsku jsem rozbitej jak cikansky hracky :D  , a uz zas vim, ze koukat na tachometr na polni ci lesni ceste, kdyz vim, ze tam mam rozmotanou ctyrku neni dobrej napad :D , na ty cislicka 90+ se na deravy polnacce s louzema kouka blbe :D 

ktm_nastrome.jpg

Odesláno

tak já dnes 2x pro vodu 🙈, 320 litrů celkem, holt každý den není posvícení :),  letos to bude asi na levačku bo neprší,  takový suchý rok tu nepamatuju  

Odesláno
V 26. 6. 2025 at 17:43, VojtouNerCZ napsal:

@ozzy56to víš, je rozmlsanej z Ulysse :D

Už bych to domů nechtěl,krom spojky kterou dělal soused v servisu,jsem si vše dělal sám,ona ta špajzka něco váží,jináč o.k.ale dnes jsou to auta za zenitem na stavbu a těch pár předražených kusů co někde lítají po netu,já to kupoval v r.2010, výroba,listopad 20o4,km cca  kolem 100000,vše jsem ověřoval v Německu u prodejce,vše potvrdil. A to jsem dával i s rakví na střeše 156000kc a rakev odjela za asi 10000,možná tu je někde hluboko v inzerci.

Odesláno

@Vena garážmistrjo, vrata, to ještě chvíli potrvá. Ono to železo není zadarmo a takhle velký kusy z práce nedostanu :D A jelikož teď budu cpát prachy do 807, tak to holt počká. Ale jak píšeš, zatím dám plachtu, ale místo vrat, ať mi tam není tolik vidět a ať tam nejde bordel zvenčí. 

Nicméně zítra na to prdim, budu dělat ten automat a přední nápravu... 

Odesláno
před 28 minutami, VojtouNerCZ napsal:

@Vena garážmistrjo, vrata, to ještě chvíli potrvá. Ono to železo není zadarmo a takhle velký kusy z práce nedostanu :D 

Podívej se na www.atreon.cz  tam beru železo ceny jsou lepší než v kondoru akorát že musíš vzít vždy celou šestimetrovou tyč naporcujou to jak chceš a maj dopravu za vcelku rozum. Nebo aspoň to bylo když sem tam bral železo já ale já si to vozil sám do Čelákovic to mám na jedno plivnutí nechal jsem si to říznout na 3 m a v klidu to dal na normální courák za 807.

Odesláno (upraveno)

Já dělal okapy  a svody na baráku před měsícem a přivezl to 308sw s oknem nahoru 6m,

3m jsem běžně vozil v Ulysse 😀

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Já jsem vezl na Š105 na zahrádce dřevěný žebřík asi 5,7 m . Žádné kurtny jsem neměl, tak jsem to měl přivázaný obyčejným provázkem 🙈 dodneška vidím,  jak se to kývalo,  jak by ten žebř byl gumovej 🤣 ale dovezeno bez újmy :roker

Odesláno (upraveno)

Já jsem vezl z Bruntálu do Rýmařova (cca 20 km) na zahrádce mé bývalé Š 120M desky sádrokartonu a profily KNAUF. Celou cestu střecha vrzala a každou chvíli jsem čekal kdy se střecha prolomí a nebo nevydrží konstrukce zahrádky. :myslim

A nebo když jsem svého času jezdil Rodeokros s jedničkovým Golfem, tak jsem ho převážel na dvouosovém přívěsu s nájezdovou brzdou a tahal jsem to také za Š 120M. 🤣 Škoda že jsem si ty "odvážné" kousky nevyfotil. 

A moje cécéčko také už se mnou lecos zažilo. Třeba když jsem se stěhoval z Rýmařova. Jiné auto jsem neměl, tak jsem to vše vozil v něm. Třeba kolečka, hranoly, nářadí a spoustu dalších věcí. :papa

IMG_20180419_162715.jpg

IMG_20180420_165755.jpg

IMG_20180420_165809.jpg

WP_20150810_14_34_15_Pro.jpg

WP_20150810_14_34_48_Pro.jpg

WP_20160831_14_29_37_Pro.jpg

WP_20171129_14_43_26_Pro.jpg

WP_20160831_14_29_56_Pro.jpg

WP_20170410_17_46_37_Pro.jpg

Upraveno uživatelem Pepito
Doplňující fotky
Odesláno
před 39 minutami, Péťa napsal:

Já byl na zmrzlině nedaleko, tady: https://mapy.com/cs/zakladni?source=firm&id=13181506&x=17.9287570&y=49.9441859&z=18 a pak ještě tady: https://mapy.com/cs/zakladni?source=osm&id=1214931316&x=16.2338638&y=50.4336776&z=18

Ty jejich jídla nemám rád, ale zmrzlinu mají vynikající ;)

No nazvat produkty McD jídlem, to chce pořádnou porci fantazie (a to tvrdím i když kamarád 3 provozovny na Mostecku provozuje).

Zmrzlinu si bohužel musím odpouštět, ale ani když jsem mohl, tak jsem nebyl žádnej extra přeborník

Odesláno (upraveno)

Dnes mě manželka převazovala ruku, a ptala se:"Tak jak?" Odpověděl jsem jí stejně jak doktorce.... Nevím, jestli bych to neměl dát do vtipů nebo dostalo mě do kolen. Ještě jsem si vzpomněl, včera na plastice FNHK MuDr. Austin Paul Kallarackal alias "Hnedy Masticka":"Neschopenka máte?" říkám ano od obvoďáka, on na to:"Nemelo byt od praktický lékar?" Já na to, vždyť jo, napsal mě ji obvoďák. Sestra se zakřenila a povídá:"Pane doktore, obvoďák je praktický lékař." A taky jsem se polepšil a nezakládám další příspěvky. ;)

775a05cf-d6c3-45a6-a2ce-fdb7cdebc062.jpeg

Upraveno uživatelem Zodiak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...