Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Péťa napsal:

Přesně tak. Ještě je jiná maska před chladičem. Ale Vašík nám hledání kazí, nevidíme půl kola :D (třeba tam chybí šroub)

přísahám, že naposled 😂, chladič opravdová Tatra nemá , ta má chlazení vzduchem a motorovým olejem :)

Odesláno (upraveno)

@VojtouNerCZ obrizni tu folii okolo ta svetle modra vypada strasne navic kdyz mas bazen s dekorem :D 
nebo to cely zakrej :D 
jinac viked v obleku - cernem - bohuzel babina ve veku 92 let v utery rano ve spanku doma v kruhu rodinnem 
chtelo se krestansky pohreb v kostele a hrob - bohuzel tak narychlo jen obradni sin 
ale mela to krasny a vysveceni a ulozeni urny bude dodatecne 

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Ale obřezávej s rozmyslem, ať nedopadneš jak já. Chtěl jsem to mít hezký, ořízl to tak akorát a jednoho pěkného léta, když jsem měnil vodu (protože zbělela a bylo z ní mlíko), tak  vodou nechlazená fólie slezla dolů, udělala na dně varhánky a rázem se stala malá a na několika místech vylezla zpod límce.

Odesláno

Kašlu na to, kupoval jsem novou silnou plachtu a jelikož neměli o daným rozměru na mou vejšku, vzal jsem na hlubší bazén. Bazén mám 1.09m, a plachta má 1.2m. Nějak mě to netrápí, když dojde do budoucna na hlubší rám, plachtu mám 😜

Odesláno

Já jsem přemluvil ženušku, že chci jet letos k moři,  tak jsme zarezervovali ubytování v Sozopolu:mrk zítra vyberem ještě něco v půlce cesty a vyberem ubytování na přenocování tam i zpět. 

Hlavně doufám,  že to 307 dá bez problémů.  Ještě nechám doplnit klimu a co nejdřív udělám rozvody,  ať se trochu "zajedou" 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...