Milan+ Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 Před hodinou, Zodiak napsal: No, aby toho nebylo málo, čekáme na veťačku. Kačenka - pejska, půjde za duhový most. Je to smutný, ale nutný. Už svých 55kg nezvedne na zadní. To je smutný. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 opravil sem roboticky vysavac co nam vlastne znicil pes - ten nas 30 kilovy debil se vychcal v obyvaku na plovoucku a vysavac to vysal BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 před 4 hodinami, Zodiak napsal: Hlásí se někdo na brigošku? Nehlaste se všichni Jak to sečeš v tom Božanově? To mám v rozumném dosahu po práci. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 před 4 hodinami, Zodiak napsal: ... Btw, s tím sekáním. Mám utrum, 12 arů ve Stěžírkách, 3500m2 v Božanově a 500m2 ve Vidochově..... A to mám teď jen pravačku. Hlásí se někdo na brigošku? Pro mě jsou nejblíže Stěžírky. Citovat
MJSytic Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 Postřik Roundupem to na sezónu vyřeší Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 ale to asi neda jednim balenim a rucne Citovat
ozzy56 Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 dokoukal jsem na Maxu Tenkrát na západě , mám ten film i na DVD v původním českém znění, viděl jsem ho snad tisíckrát a čím jsem starší řvu u něho jak stará ku*va, podle mě nejlepší western zbynek..s, regius, Klemoň a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Klemoň Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 A co Sedm statečných ??? regius, ozzy56 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
patt Odesláno 28. květen 2025 Odesláno 28. květen 2025 Já dnes udělal výměnný obchod s kámoškou - dělá leštění, čištění a detailing, tak sem si u ní nechal vyčistit a ošetřit kůži v pracovní zelené 605, rovnou trochu vyčistit interiér, protože ani nechci ukazovat jak to vypadalo předtím no prostě všude centimetr prachu, na kobercích by se daly sázet brambory řekl jsem ať to jen pošolíchá, že to stejnak dlouho nevydrží Mezitím co čistila, tak já se ujal jí zjsitit proč jí občas nehraje rádio v C4 VTS. Prý na to koukalo už hodně lidí a nikdo nic nezjistil. C4 měla ve výbavě origo muziku od JBL, takž přídavný zesilvoač pod sedačkou, SW v kufru. Údajně to občas vůbec nehraje, ikdyž rádio se zdá že normálně funguje a chová se jakoby hrálo. Prošel jsem konektory k zesilovači a i rozebral celý zesilovač, a zkontroloval zda tam neni oxidace, nebo studeňáky, vše ok, tak jsem pátral dál a došel jsem pojistkovnici a relátkům a našel relé které spíná zesilovač a ejhle, při zavekslováním s relátkama se zesilovač vypínal... našel jsem špatný kontakt v patici reátka, kontakt jsem napružil a maká to a Já mam za odměnu šestsetpátou zase ve vůni, všechna kůže vyčistěná, naimpregnovaná, interiér vysátý, vyozonováno, takový péče už asi dlouho nezažila radim.1008, Pepito, Klemoň a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Zodiak Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 (upraveno) před 22 hodinami, Milan+ napsal: To je smutný. Je. Zhasla ještě než přijela veťačka. před 20 hodinami, Péťa napsal: Nehlaste se všichni Jak to sečeš v tom Božanově? To mám v rozumném dosahu po práci. Platím klučinu, co tam dělá pod obecním úřadem. 2x ročně to prý být musí, nebo pokuta. Jestli mě Sehnoutka propustí kvůli uřezané ruce, tak to bude těžká písemka. před 20 hodinami, radim.1008 napsal: Pro mě jsou nejblíže Stěžírky. Ráďo, děkuji za podporu. Už jsem sehnal ukrouše. Dnes vycházka, Kojice u Chvaletic, Labe. Manželka chytila malýho kapra, kamarád velkýho 72cm. 70c86b5f-a493-4eda-8278-8a80985eccc3.mp4 Upraveno 29. květen 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" nebo + multicitace! regius, Pepito, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Zodiak Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 @pavelu96 beru na vědomí a polepším se. To víš, já v tom háku ještě nemám cit..... Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 Ta ruka mi něco připomněla. Podobné příhody naštěstí většinou vyhýbají, dávám si pozor, ale taky se občas nějaké varování uděje. A jak "hladová" je okružní pila jsem málem vyzkoušel taky. Je to skoro 15 let, co jsem objevil a zakoupil můj asi nejoblíbenější stroj - ponorná pila Makita, s lištou. Prakticky všechny moje projekty má na svědomí a už s ní (pod dozorem) řezaly i děti. No a protože dělám většinou v různě polních podmínkách, občas je to trochu punk, řežu desky na kartonových krabicích apod. K tomu, když řežu v garáži, mám na ni napojený průmyslový vysavač, abych neměl všude bordel, že jo... Tak si jednou takhle řežu nějaký kousek desky, pila se mi zasekne hadicí o růžek, šáhnu tam druhou rukou, abych ji přizved, a na prstě cítím jakoby píchnutí špendlíkem, skoro nic. Zvednu ruku a z ní teče pramínek... v bříšku prstu naštěstí asi 2mm hluboká naprosto čistá drážka. Hodně mi zatrnulo, ona ta pila vypadá jako taková kočička, ale zjevně by uměla stejně hladce mžikem vzít ten prst celej. Pepito, Péťa, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Zodiak Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 @Péťa já su extém. Když koleno, tak umělý, když ruka tož ufiknout, když rozbitý obličej, tak policajt z Broumova. Věci se musí dělat pořádně. Péťa, BubakGS a Pepito ohodnotil 3 Citovat
slimboy Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 On 5/25/2025 at 12:06 PM, ozzy56 said: letos se krtci asi pohádali a většina od nás odešla , bohužel někteří nepochopili moji výzvu z podzimu, že letos budu zlý a to tak, že hodně , stačily dvě patrony asi za 150 Kč, víc než měsíc není jediná hromádka, účinnost 100%, dá se to použít i kolem domu, nebo při opravě auta ... ozzy, prosim Ta ako presne si to pouzil na tych krtkov? Len si ten plyn napustil cez hadicu do diery (a ostatne diery zasypal pred napustenim)? Alebo si to nebodaj aj odpalil? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 @slimboy je to postup pro nekuřáky , díry jsem nezasypával, jen strčit do jedné, utěsnit hlínou a pustit plyn..., propan má tu vlastnost, že jde sám co nejníže, nezapalovat !! Pepito a slimboy ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 Minulý týden zubař, dnes zubař, příští týden zubař, pak zas za tejden... A takhle dokud mi nedaj zuby do kupy, 5 let po přestěhování jsem byl bez zubaře, tak to tak vypadá... Zatím mi hrozí 4 korunky. No, ještě že je mladší bratr zubák a neplatím to Citovat
oddie Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 Zubaře oslovuji "Drahý pane doktore" i když teda ortoped si toto oslovení zasloužil taky Citovat
Klemoň Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 No tvl, to mi povídej. Zubařku jsem ted prudil měsíc a půl. Ale vyřešeno . No ortoped no nevím. Na SONU mi řekla : nohu otevřít a odstranit a ??? Ortoped mi místo kudly předepsal Meloxicam Teva. Tak jsem moc "nadšený" když místo kudly polykám prášek po kterém se nemá řídit. Říkám doktorovi : Jsem řidič z povolání a tu pravou nohu DOST potřebuji. Tak se asi urazil a místo zákroku mi dal prášek k hovnu . . . BubakGS, Pepito a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 jak to tady čtu, tak mě napadlo, že by se mohly i náklaďáky překopávat na ruční řízení, jako to mají invalidé, bo jak se bude odcházet do důchodu v 75 letech..., @Klemoň možná by stačil jen ruční plyn..., promiň, nedalo mi to Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.