Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Zodiak napsal:

No, aby toho nebylo málo, čekáme na veťačku. Kačenka - pejska, půjde za duhový most. Je to smutný, ale nutný. Už svých 55kg nezvedne na zadní.

To je smutný.

Odesláno
před 4 hodinami, Zodiak napsal:

... Btw, s tím sekáním. Mám utrum, 12 arů ve Stěžírkách, 3500m2 v Božanově a 500m2 ve Vidochově..... A to mám teď jen pravačku. Hlásí se někdo na brigošku?

Pro mě jsou nejblíže Stěžírky. ;) 

Odesláno

Já dnes udělal výměnný obchod s kámoškou - dělá leštění, čištění a detailing, tak sem si u ní nechal vyčistit a ošetřit kůži v pracovní zelené 605, rovnou trochu vyčistit interiér, protože ani nechci ukazovat jak to vypadalo předtím 🫣 no prostě všude centimetr prachu, na kobercích by se daly sázet brambory :D  řekl jsem ať  to jen pošolíchá, že to stejnak dlouho nevydrží :D

Mezitím co čistila, tak já se ujal jí zjsitit proč jí občas nehraje rádio v C4 VTS. Prý na to koukalo už hodně lidí a nikdo nic nezjistil. C4 měla ve výbavě origo muziku od JBL, takž přídavný zesilvoač pod sedačkou, SW v kufru. Údajně to občas vůbec nehraje, ikdyž rádio se zdá že normálně funguje a chová se jakoby hrálo. Prošel jsem konektory k zesilovači a i rozebral celý zesilovač, a zkontroloval zda tam neni oxidace, nebo studeňáky, vše ok, tak jsem pátral dál a došel jsem pojistkovnici a relátkům a našel relé které spíná zesilovač a ejhle, při zavekslováním s relátkama se zesilovač vypínal... našel jsem špatný kontakt v patici reátka, kontakt jsem napružil a maká to :D 

a Já mam za odměnu šestsetpátou zase ve vůni, všechna kůže vyčistěná, naimpregnovaná, interiér vysátý, vyozonováno, takový péče už asi dlouho nezažila :D 

20250528_114218.jpg

20250528_114246.jpg

Odesláno (upraveno)
před 22 hodinami, Milan+ napsal:

To je smutný.

Je. Zhasla ještě než přijela veťačka. 

před 20 hodinami, Péťa napsal:

Nehlaste se všichni :D

Jak to sečeš v tom Božanově? To mám v rozumném dosahu po práci.

Platím klučinu, co tam dělá pod obecním úřadem. 2x ročně to prý být musí, nebo pokuta. Jestli mě Sehnoutka propustí kvůli uřezané ruce, tak to bude těžká písemka.

před 20 hodinami, radim.1008 napsal:

Pro mě jsou nejblíže Stěžírky. ;) 

Ráďo, děkuji za podporu. Už jsem sehnal ukrouše. :)

Dnes vycházka, Kojice u Chvaletic, Labe. Manželka chytila malýho kapra, kamarád velkýho 72cm.

stažený soubor (3).jpeg

stažený soubor (2).jpeg

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" nebo + multicitace!
Odesláno

Ta ruka mi něco připomněla. Podobné příhody naštěstí většinou vyhýbají, dávám si pozor, ale taky se občas nějaké varování uděje. A jak "hladová" je okružní pila jsem málem vyzkoušel taky.

Je to skoro 15 let, co jsem objevil a zakoupil můj asi nejoblíbenější stroj - ponorná pila Makita, s lištou. Prakticky všechny moje projekty má na svědomí :) a už s ní (pod dozorem) řezaly i děti. No a protože dělám většinou v různě polních podmínkách, občas je to trochu punk, řežu desky na kartonových krabicích apod. K tomu, když řežu v garáži, mám na ni napojený průmyslový vysavač, abych neměl všude bordel, že jo... Tak si jednou takhle řežu nějaký kousek desky, pila se mi zasekne hadicí o růžek, šáhnu tam druhou rukou, abych ji přizved, a na prstě cítím jakoby píchnutí špendlíkem, skoro nic. Zvednu ruku a z ní teče pramínek... v bříšku prstu naštěstí asi 2mm hluboká naprosto čistá drážka. Hodně mi zatrnulo, ona ta pila vypadá jako taková kočička, ale zjevně by uměla stejně hladce mžikem vzít ten prst celej. 

Odesláno
On 5/25/2025 at 12:06 PM, ozzy56 said:

letos se krtci asi pohádali a většina od nás odešla 👍, bohužel někteří nepochopili moji výzvu z podzimu, že letos budu zlý a to tak, že hodně :roker, stačily dvě patrony asi za 150 Kč, víc než měsíc není jediná hromádka, účinnost 100%, dá se to použít i kolem domu, nebo při opravě auta ... 

DSCN0031.JPG

ozzy, prosim Ta ako presne si to pouzil na tych krtkov? Len si ten plyn napustil cez hadicu do diery (a ostatne diery zasypal pred napustenim)? Alebo si to nebodaj aj odpalil? :)

Odesláno

Minulý týden zubař, dnes zubař, příští týden zubař, pak zas za tejden... A takhle dokud mi nedaj zuby do kupy, 5 let po přestěhování jsem byl bez zubaře, tak to tak vypadá... Zatím mi hrozí 4 korunky.
No, ještě že je mladší bratr zubák a neplatím to :D 

Odesláno

No tvl, to mi povídej. Zubařku jsem ted prudil měsíc a půl. Ale vyřešeno . No ortoped no nevím.  Na SONU mi řekla : nohu otevřít a odstranit a ??? Ortoped mi místo kudly předepsal Meloxicam Teva. Tak jsem moc "nadšený" když místo kudly polykám prášek po kterém se nemá řídit.  Říkám doktorovi : Jsem řidič z povolání a tu pravou nohu DOST potřebuji. Tak se asi urazil a místo zákroku mi dal prášek k hovnu . . .

Odesláno

jak to tady čtu, tak mě napadlo, že by se mohly i náklaďáky překopávat na ruční řízení, jako to mají invalidé, bo jak se bude odcházet do důchodu v 75 letech...🙈😂, @Klemoň  možná by stačil jen ruční plyn..., promiň, nedalo mi to 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...