Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No sekání to je věc kterou řeším okrajově pozemky máme rovné a když to roste jako dosud tak se to stíhá odsekávat postupně máti nebo tatík vyndaj sekačku jednou za dva dny seknou jeden dva koše jak mají náladu to se hodí přes plot slípkám aby měli co hrabošit tam to krásně seschne a jednou za 3/4 týdny se to vyhrábne a odveze na sběrný dvůr. Kvůli tomu aby se to mohlo dělat takhle se vloni pořídila sekačka na baterku protože benzínová sice ještě fungovala ale měla najeto asi 15 možná 18 roků tak už ten start vyžadoval víc švihu za šňůru a to už starouškové nedávali. Tahle je i lehčí že máti říká když se to seká takhle tak by nebyl potřeba ani ten postrk sekačky. Na mě většinou zbývá jen to odvézt což je práce max. na půlhodiny jednou za čas. Na podzim chci ještě dodělat na zahradě takový ty různý zákoutí kde je to hrbaté a musí se to dodělávat strunovkou do roviny aby se dalo všude zajet sekačkou a aby to bylo připravené až někdy aby se pořídila robotická sekačka. 

Odesláno (upraveno)

Dnes převaz. Docela prča. Dopátrali jsme se k tomu, že v roce 2008 doktorův otec naboural našeho Pažouta. To tmavý je nekróza. Musí pryč, buď to samo, nebo bude muset doktor uřezat. Už se těším. Btw, s tím sekáním. Mám utrum, 12 arů ve Stěžírkách, 3500m2 v Božanově a 500m2 ve Vidochově..... A to mám teď jen pravačku. Hlásí se někdo na brigošku?

262395e6-8039-447d-8663-63d05d8fe2a7~2.jpeg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

tak dneska sem do toho sekání vjel já, odpoledne má pršet, tak jsem musel..., ale dopoledne hezky, tak skůtr a 110 km, začala už svítit kontrolka servisu, takže asi v červnu bude 1. garančka..., pokecal jsem na pumpě ve Vrbně s druhým skůtristou, co taky tankoval--super pokec 👍

@Zodiak  vypadá to moc dobře proti té první fotce--ti doktoři sou fakt borci 👍

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno (upraveno)
před 30 minutami, ozzy56 napsal:

@Zodiak  vypadá to moc dobře proti té první fotce--ti doktoři sou fakt borci 👍

Jo, ten co to šil je východniar z Košíc a ten, co chodím na převaz je Jugoslávec - MuDr. Jasmin Draganovič.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno

No, aby toho nebylo málo, čekáme na veťačku. Kačenka - pejska, půjde za duhový most. Je to smutný, ale nutný. Už svých 55kg nezvedne na zadní.

Odesláno (upraveno)

Včera, mi sdělili že budu muset nový vysavač. Tak večer jsem chtěl rozebrat-něco u motoru při potřesení klepalo, žel krátké šroubováky , takže rozborka se nekonala-jen zjištění, že je špatně vložen sáček a hepa ftr je zralý na výměnu (ten je jen na výdechu z motoru, aby zachytil mirko částice prachu co projdou přes sáček). Trochu jsem ho vyklepal a pak vypral, dnes koupil delší šroubovakPH2 s délko 18cm, rozebráno, nevím kudy , do prostoru u motoru se dostala mince-1kč. "Pajšl" co šlo jsem vyfoukal, poutíral  vše od prachu vše složil dal nový sáček a ejhle vysavač zase  "vysavyčuje" , akorát nevím proč prý včera vůbec nešel!?

Jinak, dnes jsem si udělil dovolenou-tedy od zedničiny, ale pro změnu jsem si dopoledne hrál na kuchtíka-vařil jsem hovězí na česneku dle těhotného kuchaře6el vše sež...li ano se nestihla fotečka, jak to vypadalo na talíři.

Upraveno uživatelem dýzl
oprava a doplnění

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...