PaKr Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 Včera jsem vyvrtal díry na krabice, dneska jsem sekal držáku. Ještě jsem si říkal, že tu jsou všude klenby, kde by se tam překlad... ještě, že tam bude jenom 3x1,5, i tak to bude docela zajímavé... OK406 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 Hned z rana si objednal mys hned dve - pro pripad ze bude zase nejaky zkrat! Uz jsem ji mel a sice umrela po 2letech a jednom mesici ale je celkem Ok a sla naladit jak jsem potreboval. A4tech XL-747H uvidime jak bude fungovat. No a jelikoz milionar je lakava moznost - volil jsem sazku ON-LINE - samozrejme ze jsem se zaregistroval uspesne overil poslal na svuj ucet nejake penize abych nasledne zjistil ze se neprihlasim!!! Tak jsem si skocil do "trafiky" vse vyplnil manualne - vsadil a pote volam na info-linku SAZKY abych se dozvedel ze jsem dosahl max poctu prihlaseni a ze to pujde az zitra ??? Opet super zkusenost tyto veci nas jednou znici. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 Gamble tě zničí, ne ochrana proti závislosti na něm... To klidně můžeš posílat prachy na účet Peugeot clubu a já ti jednou týdně napíšu, že jsi nevyhrál BubakGS, Radek Hurvajz, sitler a 7 další ohodnotil 10 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 (upraveno) @PaKrmohl by pomoct kabel 3x1.5 CYKYLO. Omítky tam máš dost, ideální to není ale co už. Nebo tam zkusit udělat malou odbočku do toho rohu, tam by to mohlo být lepší. Upraveno 28. únor 2025 uživatelem VojtouNerCZ OK406 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 Nestačila by drážka flexou? Stačí 1cm... BubakGS, Péťa a RichVa ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 @VojtouNerCZ cykylo je ten plochý? Ten bych možná někde našel, no uvidíme @oddie to radši ne, nechci dělat zbytečně bordel, stačilo od toho vrtání ať mě ženuška neumlátí BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 (upraveno) Pavel dnes psal závěrečné testy na ŘP "C" a uspěl s výsledkem 98% (48 b). Tím si tedy otevřel cestu k jízdám, které bude mít příští pátek. Doufám, že vše dopadne jak má a neudělá žádnou chybku, aby je musel opakovat Upraveno 28. únor 2025 uživatelem Medvěd Milan+, PaKr, RichVa a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 Jako podívat se k Tobě domů na sbírku kamionů? Nevím, zatím se nezmiňoval, ale jestli ho zveš a bude i oběd .... Citovat
Klemoň Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 Ne, já myslel na firmu, když bude mít co "C" . . . Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 "C"čko má od školy kvůli tomu, aby si mohl dovézt auto na dílnu i v případě, že by se třeba rozhodl opravovat náklaďáky. Má ho ale bez profesáku a s omezenou platností (bez omezení bude platný až mu bude 21). Trochu mě mrzí, že nemá "E"čko, ale to si může kdykoli dodělat (a kdyby chtěl nakonec k volantu zběhnout, což nepředpokládám, tak mu profesák i "E"čko spousta firem ráda cálne jen za podpis závazku ve smlouvě) Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 No Méďo jedna rada pro juniora. Pokud by přece jen chtěl zběhnout ke kulaté lopatě tak hlavně ať nepodepisuje žádnej závazek za to že mu zaplatí profesák nebo dodělání éčka. To se dá dodělat v rámci rekvalifikace přes pracák a stačí k tomu jen příslib práce od dopravce. Protože pokud podepíše takovej závazek tak bude celou dobu toho závazku otročit za úplně jiných podmínek než ten kterej by ty papíry měl. Mladej od známé si to nenechal vysvětlit a teď je nešťastnej. Klemoň, radim.1008, sitler a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 Díky, dobrý vědět Ale zatím jsou představy o způsobu obživy naprosto jiné než nabízí vrcení volantem. Prej by otroka za takový drobný jako dělám já nikdy nedělal (jó sny mládí - kdo z nás je neměl ) Citovat
oddie Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 Tak ono pokud se vyučil v opravách a jde mu to, byla by nebetyčná blbost jít kroutit volantem. V autoopravárenství má perspektivu růstu, když bude chtít. Medvěd, radim.1008, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 (upraveno) Taky mu přeju ať ho práce pro kterou se učí baví a dobře živí. Papíry jsou příjemný bonus, který by si stejně jako všichni jeho vrstevníci dělal, ale asi by zvostalo u "B"čka, ale za úplně jiný kačky Upraveno 28. únor 2025 uživatelem Medvěd Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 Hele já si udělal elektriku, chvíli jsem u toho byl a nakonec jsem rád, že jsem mechanik manipulační techniky. Domů chodím s čistou hlavou, dělám od do a víc mě nezajímá, peníze jsou za to více než dobré + hromada benefitů. Ano jako elektrikář si taky člověk vydělá, sem tam nějaký melouch udělám, ale když jsem se tím živil, bylo to ve 4 vstávat abysme vyjeli a vracel jsem se v 18 večer. Nemít děti je mi to buřt. OK406 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 Jasně že pokud se chytne v dobrém servisu a bude ho to bavit tak dokáže udělat prachy zajímaví. A když by jsi to přepočítal těžce na hodiny tak i lepší než za kulatou lopatou. Ale nikdy neříkej nikdy. Může se stát cokoliv mechaničina ho přestane bavit nebo to nedej bože z nějakého zdravotního důvodu nebude moct dělat tak se mu noty hodí však je to skoro jako druhej výučák. Se podívej na @Klemoň ten jezdil za mlada pak od toho utek a teď na " starý kolena " se ke kulatý lopatě vrátil a nevypadá že by se měl špatně. Na druhou stranu já mít synátora a on by přišel s tím že se vyučí a jak to mu předpisy dovolí že pude jezdit tak bych měl asi hodně co dělat abych se udržel a nezlámal mu hnáty protože vím jaká to je řehole a vím jak moc se to tělo za tou kulatou lopatou huntuje i když pokud by měl palici po mě tak by si to stejně prosadil. A co sem dělal no řeším jeden problém už delší dobu v minulých dnech mě okolnosti donutili abych se řešení začal věnovat intenzivněji zatím si to nechám pro sebe a uvidíme jak to dopadne. Medvěd a Charlie 607 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 607 Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 Tak řidičák se vždycky hodí, já si udělal jak to šlo taky C (k tomu mi přiznali i T), pak hned E a už jsem měl tak nějak domluvený že půjdu i na Dčko, ale pak pořád nebyl čas. Dneska mi to celkem štve, že jsem nešel, bylo by to za pár kaček, ale co už no. Profesák ten mi utekl o pár měsíců abych ho nemusel dělat v plnym rozsahu. Do toho se mi už nechtělo investovat ten čas a peníze. Taky si říkám, kdyby něco, půjdu kdyžtak někam jezdit, člověk nikdy neví. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 28. únor 2025 Odesláno 28. únor 2025 (upraveno) ze nemam C a hlavne aspon maly D me obcas dost mrzi. Obcas by se mi fakt hodilo si vzit mikrobus pro 15 a jet s celou grupou nekam na vejlet a netahat 4 auta. nekomercne, pro osobni potrebu, takze bez karty a profesaku... Upraveno 28. únor 2025 uživatelem sitler Klemoň, OK406 a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.