Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No já dnes mimo pracoviště.  Ráno lékař, nějaké testy a vyšetření a prý jsem relativně zdravý (úměrně věku), ostatní výsledky zavolají . Následovala návštěva Chára Pneu, vyzvednutí letních a odvoz do prémiového rodinného servisu Véna & ChouLu . Nyní doma stavební dozor, pak něco vdechnu a musím k zubaři - rozpadl se mi zub / stolička. Vzhledem k tomu, že o víkendu mizím na týden do Alp, tak to musí být OK :myslim  No a po zubaři následuje ještě holič a pak vana u sousedky, protože ta naše vana není vidět . . .

IMG_20250122_065316.thumb.jpg.297f73d7571e9be738e4057b2a5d64f9.jpg

Odesláno

Dneska jsem se jal udělat pro mě nezáživnou činnost a to vykydání a vyluxování auta 😂  to je vzdycky týdny přemlouvání, protože to vydrží jen Pár dní a zase je to stejný 😂

Následně jsem si rekl, ze bych mohl zkusit vyměnit znak v masce z "novýho" lvíčka za staršího. Rokem výroby by tam měl být ten starší...

Co myslíte, kterej se Vám líbi víc? 😂 

20250122_122701.jpg

20250122_123035.jpg

Odesláno

...upadl jsem na hlavu a prihlasil se zase do skoly...  🤣   titul Mlady Blby Ambiciozni jeste nemam...  ....aby zase v rodine mohli rikat ....  to je vuuul ... zelvi polivku...   🤣

Odesláno
před 2 hodinami, patt napsal:

Dneska jsem se jal udělat pro mě nezáživnou činnost a to vykydání a vyluxování auta 😂  to je vzdycky týdny přemlouvání, protože to vydrží jen Pár dní a zase je to stejný 😂

Co myslíte, kterej se Vám líbi víc? 😂 

Uklízení a luxování MÝCH aut mě zatím ještě baví a docela dlouho zůstává interiér i exteriér čistý (měl jsem to tak vždycky se všemi auty které jsem měl, i služební). A lvíček se mi víc líbí ten na druhé fotce. :super:papa

Odesláno

teď mi na parkovišti Globusu nedal přednost zprava mladý kluk, ale protože s tím vždycky počítám, tak se nic nestalo, jen jsem zatroubil, klučina hned zastavil a co se jako děje ??  tak mu říkám, že mi nedal přednost..., to platí i tady na parkovišti ??, odpovídá..., jojo, i tady, říkám.., tak mi poděkoval, že má auto od taty a ten by ho zabil , kdyby mu to podřel 🙈😂

Odesláno (upraveno)

no, vypadal, že chodí ještě na ZDŠ 🙈, takové děcko, ale trochu se škubal, jakože proč troubím 😂, sebevědomí těm smradům nechybí, ale byl slušný, já ostatně taky, no zrovna na tom parkovišti se přednost zprava prostě nedává 😯

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 3 hodinami, Pepito napsal:

Uklízení a luxování MÝCH aut mě zatím ještě baví a docela dlouho zůstává interiér i exteriér čistý

taky mám rád čisto v autě, dneska u toho ostravského globusu jsem byl i na myčce a jsou tam fungl nové 2 vysavače a nějak divně nastavené--povysával jsem celé auto (za 10Kč) a vysavač furt jel, tak jsem pověsil hadici a možná to jede doteď 😂, hadice nové bez dír, tak výborně sají 👍

Odesláno

joo, to já když umyju auto, tak stačí dvakrát přijet domu naší hliněnou ulicí a auto je buď celý zaprášený a nebo celý od bláta :D pak samozřejmě člověk to hnedka našlape do auta, takže to fakt dlouho nevydrží :D Jinak na vysávání auta používám stavební vysavač, ten bere všecko :D a když omylem vysaješ co nechceš tak máš šanci to v tom vysavači najít :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...