Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Výhoda impotentní hry Sparty. Zbydou volňásky i pro mě :aut Horší je, že takhle to člověk nemůže ovladačem přepnout na něco koukatelného :D

Odesláno

hlavne ji nenech bezet bez dohledu. jeden muj zakaznik to mel misto monitoru diag. odjel pro dily a za 40 min se vratil a vsude hasici.... porad splaci ohorele mercedesy...

Odesláno

Ikony se musí ještě uspořádat, jak jsem přecházel ze starý 1080p TV, tak se to neposunulo tak jak to normálně mám. Ten střed půjde do leva dolů :D
Monitor se vypíná po hodině, PC běží 24/7 kvůli serveru
Na tiskárnách běží klipper a defacto sebemenší odchylka od toho, co má tiskárna dělat (je to tak citlivý, že stačí i menší šum mezi kabelama), shodí to a vypne výhřev. + mám kameru

Odesláno (upraveno)

Hezky pěkně, ja si to myslel o W10, a ejhle zrovna minulý týden na mě mrknuli modře, naštěstí to šlo s fleškou opravit.

Jinak ta černá plocha vypadá divně, ale když ti to stačí na panelu tak proč ne.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Já dneska jel vytahnout dědovi člun z vody, na skluzu se chlapík trápil s vytahováním lodě, tak jsem mu s tím šel trošku píchnout. Na oplátku zas pomohl on mě, měl rybářský gumáky, takže mi loď navedl na vlek a já tentokráte nemusel lézt do vody. 

Ale cesta domů nic moc, defakto celou cestu jsme se tahli 60, protože se lidi bojí za tmy, nebo nevim. Pořád nějaká pomalá auta před námi co pořád stojí na brzdě. A ta 1,6HDi v C-Maxu zas nemá takový koule na rychlý předjíždění, když má zasebou 750kg vlek 6m. Ale dojeli jsme a to je hlavní. 

Odesláno

je to tak, onehdá jsme se v rodině bavili o jízdě v noci, většina za tmy jezdit nechce, ani ti mladí 😯, radši se chtějí vyspat, nevadí že budou čekat někde na hranicích..., sice mají auta se super světlama, ale v noci ani bohovi :bojim😉

Odesláno

Dřív jsem jezdil dlouhé cesty hlavně přes noc, protože děti cestu prospaly a byl klid. Má to i své kouzlo, jak je hezky volno, člověk dá tempomat a jede v klidu tak jak chce...  ale fakt je, že mezi cca půlnocí a čtvrtou, pátou ráno je to únavné, jak člověk není zvyklej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...