Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Včera jsem byl předjednat jednu akcí pro 50 lidí v docela hezkém campu s penzionem. Penzion má kapacitu 50 lůžek v nově zrekonstruovaných pokojích se sprchou a WC + dalších 56 míst v chatičkách. V penzionu funguje restaurace a je k mání i samostatný altán = za mě dobrá lokalita pro případný sraz.

https://www.uskaly.cz/

Jediný "problém" může být umístění kousek od Německa, tzn. že z Moravy je to delší výlet.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Brácha se včera zastavil, taky že byli na houbách jezdí někam ke Kytínu k nějaké hájovně povídal ráno jsme dojeli asi 7.20 a stálo tam 10 aut v lese byla skoro ještě tma odjížděli jsme kolem 10.30 a dal sem si tu práci a napočítal sem tam 52 aut ale i tak jsme našli dva velký koše tak jeden dovalil protože jeho pani ztratila chuť to zpracovávat.

Odesláno

Zastavil jsem u kontejnerů a odložil u nich krabici, na kterou jsem napsal "Funkční". Tak třeba někomu ještě poslouží, má zánovní baterii. Jediné, co jsem nenašel je dálkový ovladač a český manuál.

Obrázek WhatsApp, 2024-10-21 v 17.45.57_2f014a9f.jpg

Teď budu doufat, že u nás nezazvoní městská policie, že zakládám černou skládku a dělám nepořádek na veřejném prostranství 😮

Odesláno

Já jsem si zajel vyměnit dárek k narozeninám :mrk sice stejná velikost, ale sedí :) chtěl jsem to teda vyměnit za otevřenou, ale včera jsem viděl na FB příspěvek od borce, že mu to ujelo na rozsypané kukuřici a že přišel o pět zubů, tak jsem si řekl, že sice na "blbé" padesátce, ale radši se zakrytým ksichtem...

IMG_20241022_130642.jpg

IMG_20241022_130844.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes jsme neudělal, co jsem měl v plánu a domluveno... :roll 

A to včera jsem si fotil parádní dýně u nás na Strašidelné stezce. Asi karma... :D

IMG20241025183423.jpg

Ráno jsem vyrazil se podívat na jednu 308 Gt-Line. A jak to dopadlo? Byl jsem nucen se po 30km otočit a opatrně dojet zpět domů. Zbývalo do cíle 150km. Info tutaj.;)

Tak jsem aspoň po návratu vyčistil kotel a po obědě zatopil a pustil se do 3.kola boje s větrnými mlýny. :D

IMG20241026140234.jpg

A to jsem chtěl dnes vidět Nové Mlýny. :roll:D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

V pátek návštěva u Hurvajze a Radky (děkujeme za prima večer a bramboráky), včera údržba hrobů, dnes koupačka v termálech Podhájská, zitra koupačka v Buku a pozítří koupačka v Šárváru. Ve středu Kovozoo a rozhledna Šrotík ve Starém Městě u Uherského Hradiště, pak možná ještě Živá voda v Modré u Velehradu a samotný Velehrad a pak už zase domů 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Dnes návrat z 3denního výletu k severním sousedům. Svinoústí a Poznaň. 23roků staré auto dalo 1200km bez ztráty kytičky. :super

Do Svinoústí Polákům ještě pár km dálnice chybí, ale jinak naprostá pohoda. Češi se mají co učit, co se výstavby dálnic týče. :myslim :( Tunelovat Češi teda umí bezkonkurenčně, ale to ostatní ... 😕

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...