Medvěd Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 (upraveno) před 19 minutami, sitler napsal: kdyz jezdim cukacky po meste, tak klimu clene vypinam a jen otviram okna. Stejne to za nejaky 4-5km nedokaze vychladit, takze je zbytecny to tyrat neustalym zapinanim/vypinanim. Stejne tak se ji snazim vypnout cca 10 minut pred dojezdem, at se cestou jeste odpari vlhkost a nezustane stat zavlhla a vystydly trubky, co se pak orosi, protoze pak to krasne plesnivi... Takze okynka nutnost. Crcačky po Praze jezdím minimálně a pokud jo, tak klidně s klimou a to i v zimě, kdy si nastavím takovou teplotu, aby mi topila (v létě mám rád 19 C, v zimě 22 - 24 C /podle nálady/) Upraveno 8. srpen 2024 uživatelem Medvěd Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 před 47 minutami, Pe.Tr napsal: @Radek Hurvajz jojo měl radost a asi ho to jen tak nepustí Konečně vidím, jak vypadá super kauf "auto po důchodci" A pak že je to jen legenda Klemoň, Medvěd, Radek Hurvajz a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 Jo jo, srandičky, do důchodu ještě daleko. MJSytic a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 8. srpen 2024 Odesláno 8. srpen 2024 (upraveno) Ja preferuju na sedadlech kuzi. Duvod jest prosty - jakakoliv spina jde otrit mokrym hadrem a nebo na "prasaka" oplachnout proudem vody - a ze tech prasatek bylo. Jinak malo ktere dnesni auto ma "popelnik" velikosti aby se do nej veslo prave ty obaly od baget od ctyr pasazeru mnohdy neni nic. A klid s volantem to me naucilo Xm ko cokoliv bylo vzdy "plynule bez cukani" a odmenou byla pohodova jizda skoda ze predbehlo dobu a bylo "objeti" technickeho pokroku. Stejne dopadla mnou vysnena C6 - bohuzel ceny ND jsou i pro fanousky nekdy uz mimo rozpocet. Upraveno 8. srpen 2024 uživatelem Lihous Citovat
Medvěd Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Kůži jsem měl ve služebním Superblbu a podobně jako k automatické převodovce jsem jí nepřišel na chuť V zimě děsně studila, v létě se zas zpocený člověk lepil jak na bonbon... + je prý třeba sedačky natírat tukem, aby kůže nepopraskala. Záměrně píšu PRÝ, páč jsem auto měl jen 4 roky a to jsem teda nic takovýho nedělal, ale kdyby to mělo být rodinné auto s vidinou, že bychom si ho nechali i delší dobu, tak by asi i k tomu muselo dojít (a možná i pravidelněji). Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Jo, kůži jsem měl v autě chvilku a šla pryč, koupit další auto s kůží, přeházím sedačky rovnou a ty kožené prodám... Péťa, Pepito a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 ona stačí jen područka v kůži (i když to pravá kůže nebude), manželka musela na ni vyrobit látkový potah... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Co se okýnek týče, otevíráme je poměrně často: - Oktávka nemá klimačku a jezdíme s ní zejména v létě - loket z okýnka a k tomu i vyklopená ta trojúhelníková, to je frajeřina - u CC je to jedna z možností - střecha dole, všechna okna dole, větrolam dole, jízda s větrem (nejen) ve vlasech - z našich dovolenkových cest si děláme videa, tak když se objeví něco, co stojí zaznamenat i za jízdy, tak je to lepší z otevřeného okénka. Nebo když chceme zaznamenat, jak hned vedle auta bez jakéhokoliv svodidla padá sráz někam hluboko do potoka, nebo ovce v horách při zastávce skoro olizují zpětná zrcátka.. Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 tak vyklopené trojúhelníky byly v dobách komunismu taková bezporuchová klimatizace u všech aut Klemoň a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 jedu k moři ale navi v aute mi neukazuje dopravní info trafic telefon když dam data z mobilního připojení aby si je navi stáhla tak dam fajfku potvrdim a nezůstane uloženo? v čechách fungovalo… nebo to TMC je trafic info? duk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Data v mobilu ti jedou, máš zapnutý datový roaming? Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 @Charlie 1 musiš povolit datový roaming na poslednich autech kůži mám , ale pocity zimy a rozpálení nepocituji , ono to taky dost udela kdyz mas fakt poctive celni okno , termoizol boční okna a nemas panoramu . chlad v zime trosku asi je ali nic co by behem chvilky nespravil vyhrev , ten mam i na zadnich sedackach tak cajk . jako na starsich autech mze byt kuze asi fakt peklo Milan+ ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 V CC mi více vyhovují látkové potahy, dá se do auta sednout, i když stojí přes den na sluníčku s otevřenou střechou. V Evoque mi zase víc vyhovují kožené - přesně, jak píše Pe.Tr, poctivé čelní okno, termoizol boční okna, bez panoramy a v zimě výhřev. Pepito, Milan+ a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Charlie 607 Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 @petrinza přesně proto jsem vybíral CC v hadru, aby se to na sluníčku nerozpalovalo. A když do toho člověk skočí někde u vody jen v plavkách, tak aby se k těm sedačkám nepřilepil. V 607 jsem kůži měl, na údržbu super, ale v létě mi moc nevyhovovala. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 před 18 hodinami, Pe.Tr napsal: @Radek Hurvajz jojo měl radost a asi ho to jen tak nepustí už od mala si to zamiloval Klemoň, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
davidse Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Koupil jsem si lístek na Vetřelec Romulus v CineStaru Ostravě Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 tak teď jsem měl z pr*dele kliku, bylo to snad o vteřinu a sejmul bych srnku, nebo spíš by ona rozbila mě--jel jsem na skůtru svých 60 km/h a najednou vyskočila z pravé škarpy, možná jsem ji trochu lízl levým kolenem, musely to být milimetry , stačilo být o metr vpředu..., ale řeknu vám, ten pocit stojí za houno, nestačil jsem udělat vůbec nic Pepito, Medvěd a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 A proto mám v autě polokůži. Nelepím se, a nepálí xD pavelu96 a Rikic339 ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Nahozena rakev, nahozen držák kola od @Veverka po 10 letech se konečně investice vrací a začíná se používat A zítra si dám něco na nerva a vyrazíme do lázní. Praze se vyhnu,tam to zítra bude marný...a zkusím severnější variantu. Veverka ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 V 3. 8. 2024 at 22:56, Péťa napsal: Dneska jsem konečně na YT nahrál video, jak se nám podařilo zachránit několik ještěrčích vajíček, které jsem nalezl v hromadě hlíny, když jsem jí dorovnával pozemek Líhnou se nám jedna za druhou, už ani nevíme, kolik jich je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.