Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 19 minutami, sitler napsal:

kdyz jezdim cukacky po meste, tak klimu clene vypinam a jen otviram okna. Stejne to za nejaky 4-5km nedokaze vychladit, takze je zbytecny to tyrat neustalym zapinanim/vypinanim. Stejne tak se ji snazim vypnout cca 10 minut pred dojezdem, at se cestou jeste odpari vlhkost a nezustane stat zavlhla a vystydly trubky, co se pak orosi, protoze pak to krasne plesnivi... Takze okynka nutnost.

Crcačky po Praze jezdím minimálně a pokud jo, tak klidně s klimou a to i v zimě, kdy si nastavím takovou teplotu, aby mi topila (v létě mám rád 19 C, v zimě 22 - 24 C /podle nálady/)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Ja preferuju na sedadlech kuzi.
Duvod jest prosty - jakakoliv spina jde otrit mokrym hadrem a nebo na "prasaka" oplachnout proudem vody - a ze tech prasatek bylo.

Jinak malo ktere dnesni auto ma "popelnik" velikosti aby se do nej veslo prave ty obaly od baget od ctyr pasazeru :( mnohdy neni nic.

A klid s volantem to me naucilo Xm ko cokoliv bylo vzdy "plynule bez cukani" a odmenou byla pohodova jizda skoda ze predbehlo dobu a bylo "objeti" technickeho pokroku.
Stejne dopadla mnou vysnena C6 - bohuzel ceny ND jsou i pro fanousky nekdy uz mimo rozpocet.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Kůži jsem měl ve služebním Superblbu a podobně jako k automatické převodovce jsem jí nepřišel na chuť 

V zimě děsně studila, v létě se zas zpocený člověk lepil jak na bonbon... + je prý třeba sedačky natírat tukem, aby kůže nepopraskala. Záměrně píšu PRÝ, páč jsem auto měl jen 4 roky a to jsem teda nic takovýho nedělal, ale kdyby to mělo být rodinné auto s vidinou, že bychom si ho nechali i delší dobu, tak by asi i k tomu muselo dojít (a možná i pravidelněji).

Odesláno

Co se okýnek týče, otevíráme je poměrně často:

- Oktávka nemá klimačku a jezdíme s ní zejména v létě - loket z okýnka a k tomu i vyklopená ta trojúhelníková, to je frajeřina

- u CC je to jedna z možností - střecha dole, všechna okna dole, větrolam dole, jízda s větrem (nejen) ve vlasech

- z našich dovolenkových cest si děláme videa, tak když se objeví něco, co stojí zaznamenat i za jízdy, tak je to lepší z otevřeného okénka. Nebo když chceme zaznamenat, jak hned vedle auta bez jakéhokoliv svodidla padá sráz někam hluboko do potoka, nebo ovce v horách při zastávce skoro olizují zpětná zrcátka..

Odesláno

jedu k moři😉

ale navi v aute mi neukazuje dopravní info trafic telefon když dam data z mobilního připojení aby si je navi stáhla tak dam fajfku potvrdim a nezůstane uloženo?

v čechách fungovalo…

nebo to TMC je trafic info?

duk

Odesláno

@Charlie 1 musiš povolit datový roaming

na poslednich autech kůži mám , ale pocity zimy a rozpálení nepocituji , ono to taky dost udela kdyz mas fakt poctive celni okno , termoizol boční okna a nemas panoramu . chlad v zime trosku asi je ali nic co by behem chvilky nespravil vyhrev , ten mam i na zadnich sedackach tak cajk . jako na starsich autech mze byt kuze asi fakt peklo :D 

Odesláno

V CC mi více vyhovují látkové potahy, dá se do auta sednout, i když stojí přes den na sluníčku s otevřenou střechou.

V Evoque mi zase víc vyhovují kožené - přesně, jak píše Pe.Tr, poctivé čelní okno, termoizol boční okna, bez panoramy a v zimě výhřev.

Odesláno

@petrinza přesně proto jsem vybíral CC v hadru, aby se to na sluníčku nerozpalovalo. A když do toho člověk skočí někde u vody jen v plavkách, tak aby se k těm sedačkám nepřilepil. V 607 jsem kůži měl, na údržbu super, ale v létě mi moc nevyhovovala.

Odesláno

tak teď jsem měl z pr*dele kliku, bylo to snad o vteřinu a sejmul bych srnku, nebo spíš by ona rozbila mě--jel jsem na skůtru svých 60 km/h a najednou vyskočila z pravé škarpy, možná jsem ji trochu lízl levým kolenem, musely to být milimetry 🙈, stačilo být o metr vpředu..., ale řeknu vám, ten pocit stojí za houno, nestačil jsem udělat vůbec nic 😧

Odesláno

Nahozena rakev, nahozen držák kola od @Veverka po 10 letech se konečně investice vrací a začíná se používat😁

A zítra si dám něco na nerva a vyrazíme do lázní. Praze se vyhnu,tam to zítra bude marný...a zkusím severnější variantu.

Odesláno
V 3. 8. 2024 at 22:56, Péťa napsal:

Dneska jsem konečně na YT nahrál video, jak se nám podařilo zachránit několik ještěrčích vajíček, které jsem nalezl v hromadě hlíny, když jsem jí dorovnával pozemek

Líhnou se nám jedna za druhou, už ani nevíme, kolik jich je. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...