Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já byl dneska za WAZE opět rád 

Ve 13 hodin jsem potřeboval dovézt Helu pro něco z Letný do Psár a odtud zase domů. Kdybych jel jak píše Véna "podle hlavy", zajel bych u Sparty do Blanky a pak už se jen divil. Takhle mě WAZE poslala za Špejcharem vlevo do Badeniho a Chotkovy ulice, dál vpravo Valdštejnskou a Malostranské náměstí na Újezd, vlevo Vítězná, vpravo Zborovská (pěkně postaru jako se jezdilo před tunelem) a za chvíli jsem byl na Strakonický výpadovce. I tak mi cesta Letná - Psáry - Letná trvala rovný 2 hodiny a to jsme se v té slévárně zdrželi asi 15 minut.

On se v Blance rozbil náklaďák (což jsem z rádia poprvé slyšel až na Smíchově) a tak bylo klasicky půl Prahy v kolapsu 

Odesláno

No tou mojí trasou je nejhorší se prokousat dolu z Proseka k tunelu. Ale ono pokud je v práglu nějakej malér tak je to pak skoro jedno kudy jedeš. Páč spousty lidí jedou na navigaci a ta je začne posílat těma kančíma stezkama který před pár lety znalo pár lidí a tam se to zacpe zustane to nacpaný v těch hlavních trasách a to je pak lepší to odpískat a je t druhej den. 

Odesláno (upraveno)

Ja si zkusil ridit neco jineho a musim rict, je to trosku navykove 😂✌️

Myslim to bile plastovo laminatove s chromovym zabradlim 😂😂😂😂, to druhe na obrazku se ridit moc neda.... 🙉

20240727_104326.jpg

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

K navigacim - me to pred mesicem tahalo taky kde jakou ulickou z MB k nam /AMIGO/TomTom/
Tak jsem vlezl do nastaveni a vse bylo "povolene" asi nejaka uzasna top aktualizace a ti IT hosi to udelali z gruntu - to jen ze v tom nemusi byt navigace svou vinou :)

Odesláno
před 9 hodinami, Fruktis napsal:

@Medvědmě přišlo jak kdyby Waze dneska ty kolony vůbec nebral v potaz..nebo je bral ale bylo jich tolik že nevěděl kudy mě poslat😁

Já myslím, že b) je správně - tedy zacpáno bylo naprosto všude kam dohlédl a tak Tě poslal tou nejhlavnější cestou. Ony totiž se ty kapacitní komunikace po odstranění překážky tak nějak líp rozjíždí než když zůstaneš zašpérovanej v síti jednosměrek a musíš se na tu hlavní pak nějak vecpat mezi řidiče, co jsou rádi, že se už rozjeli a nechcou smrtelníka z vedlejší před sebe pustit.

Odesláno

U Waze někdy nechápu logiku výpočtů. Stává se mi, že se někdy neshodneme, on by jel doleva, já bych jel doprava. Vezmu to doprava a Waze trvá na svém, přesvědčuje mě, abych se otočil. Já taky trvám na svém a waze to nakonec vzdá a přepočítá trasu s výsledkem: "Budeš tam o x minut dříve a najedeš o x km méně". Ale jsou to trasy po vesnicích "kolem komína". Na pracovních trasách nebo na výletech ho běžně používám a věřím mu, nejlépe ví, kudy to opravdu nejde..

Odesláno (upraveno)

Fandil jsem
Fandil
Ale asi málo

Věřil jsem, že z olympiády v Paříži si vodní slalomáři dovezou minimálně několik medailí.

Bohužel osud tomu chtěl jinak, ale i tak jsem na celou českou reprezentaci hrdý.

Vyhrát může v každé kategorii jen jeden a všichni, co se dostali na olympiádu dokázali, že právem patří mezi světovou špičku.

Jsem přesvědčený, že za 4 roky bude zase líp (a kdyby to náhodou nějak nevyšlo, tak se nic neděje, páč vodní slalom je sport, kde má i štěstí a náhoda své místo).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
V 30. 7. 2024 at 18:40, Péťa napsal:

Dávají 5 let záruku 😮 Pračka je přesně 8 let stará (kupovaná 8.7.2016), tenkrát stála 22.221,-Kč. Tak doufám, že oprava má smysl. https://www.loziskapracky.cz/

Dnes pračka složena, nic mi nezbylo 😮 Pere potichu, nic neteče, tak snad nám to vydrží. Co mě ale dostalo byla rychlost - ve středu 31.7. v 11:45 převzal kurýr (GLS) v Náchodě krabici a dnes v 11:00 přivezl opravený buben.

Horní víko není přidělané kvůli kontrole, jestli něco neteče:

2024-08-02 17.50.43.jpg

Odesláno (upraveno)

Si tak jedu do Zábřehu, v Lanškrouně divoký, ai říkám co se děje. No a teď stojím na poli, bo jede závod bicyklistů, a před nima to razí policajti a velkou cedulí, 25 motorek, pak kola, a pak až projedou 2 sanitky můžu jet xD Zajímavý. Zatím tu řepím 15 minut a projelo 1 kolo. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

Tak dneska ani Krpálek neuspěl 😥

Ale na rovinu když jsem viděl toho Japonskýho 170 kg hmotného golema, tak bych utekl aniž bych cokoli řešil.

Jak už jsem psal včera, obdivuju každýho, kdo se na olympiádu kvalifikoval a jsem na ně hrdej

Odesláno (upraveno)

Tak je tam bronz v týmovém kordu :potlesk

@Péťa fotbalový turnaj má celkem dementní systém

Česká republika se v mužské ani ženské části nemá šanci dostat do výběru 4 / 3 účastníků z Evropy...:blicismajlik

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno
V 1. 8. 2024 at 18:51, Medvěd napsal:

páč vodní slalom je sport, kde má i štěstí a náhoda své místo).

No to je pravda, protože to aby se ti na vlně zvedla záď lodě tak, že cinkne do tyče branky a nadělí ti 4 trestné vteřiny ??? 😥

Odesláno (upraveno)

To byly jenom 2 s (první "šťouch"), druhý byl někde dál na trati (konkrétně branka 16 - doplněno)

Odesláno
před 6 hodinami, Medvěd napsal:

To byly jenom 2 s

Jo máš pravdu. Já jsem to sečetl i s tím druhým neštěstím. Ale zdvižená záď asi mrzí více než ta druhá "vlastní" chyba . . . .

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 tak ať slouží :) já jsem letos díval na nějakou benzínovou, s regulací pojezdu a s elektrickým startem - manželku sice baví sekat, ale nechce to startovat - hlavně za studena. No zatím ještě vydržíme s tím, co máme...

No, ve čtvrtek jsme zjistili, kam prodal Mládek Jožina ;), včera mi kamarád dával obklady na budoucím wc a dneska jsem dával tři parapety, které měl dát zedník, ale po třech letech už asi nepřijde a já jsem chtěl s přesahem, podobně jako byly původní. Takže jsem ještě musel vysekat "kapsy", které on zaházel...

IMG_20240801_123419.jpg

IMG_20240803_180429.jpg

Upraveno uživatelem PaKr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...