Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky mě čeká předělávka dětského pokoje, pracovní stůl přes celou šířku rozdělený napůl (poměrně malina, desku už mám - buk, jen zaříznout, zaoblit hranu a nalakovat), a prej spací patro, že si pod ním udělají kutloch (podle mě blbost, ale holt si to budou muset nějakou dobu vyzkoušet, no). 

Odesláno
před 2 hodinami, Medvěd napsal:

Stalo se prý dnes (ale o 15 roků dříve) v Šebetově 

To ti to ty Google fotky (nebo FB) připomínají nějak šejdrem, když dnes je 21.7. a sraz byl (dle foto) 17-19.7. :aut 

Odesláno
před 3 hodinami, MJSytic napsal:

To ti to ty Google fotky (nebo FB) připomínají nějak šejdrem, když dnes je 21.7. a sraz byl (dle foto) 17-19.7. :aut 

Je to prosté, milý Watsone 

Sraz byl v čase, který zmiňuješ - to souhlasí. Ale já tu fotku zřejmě sosnul až doma a dne 21. 7. jsem jí vyvěsil. No a tak si FCB myslí, že se to odehrálo 21. 7. - což zase není až takový karambol 

Odesláno
před 1 hodinou, Pepito napsal:

Pěkná vzpomínka @Medvěde. :super Takové srazy už nejspíš bohužel nezažijeme. Můj Peugeot 206 1.4 byl tehdy v písmenu E. :papa

Pepito - to je otázka na ty, co na srazy jezdí a chcou jezdit a taky na ty co ty srazy vymýšlí. Není třeba na to koukat skepticky, spíš se odrazit od pomyslného dna nezájmu a zlomit to 

Když to šlo před lety i 4x ročně, tak by to mohlo jít i teď 

Kecy o tom, jak se všichni máme špatně můžeme úspěšně konfrontovat s čím dál dražšími a exotičtějšími dovolenými a cvrkotem na letištích. Ne, nemáme se hůř, vše je jen a jen o prioritách 

Odesláno (upraveno)

Zítra jedu nechat ocenit školního Transita MK7 L1H2 (výroba 10/2013, najeto 225 000 km). Pojedu AAA, ESA, DODAVKY.COM, VANS CENTRUM, AP AUTO tak můžete střílet typy na výkupní cenu.

Auto se bude prodávat až kolem Vánoc (až bude ve škole nový auto), zatím chci aspoň orientačně vědět co by za něj nabídli.

Transit detail.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

O tom  fast food festu jsem dost uvazoval, ale pak to kvuli dennim teplotam vzdal :D 

@Medvěd to chces stihnout objet za den? Nebo jen nejaky kousek? Moje zkusenost je, ze AAAA i Esa jsou tak na hodinu minimalne kazdy, a jeste te zpravidla ani nevezmou na dohodnuty cas, ale cekas....

Odesláno

Na oběd jsme si zajeli, doma je to jak po výbuchu. :D

20240721_124958.jpg

Odpoledne přišlo na chvíli vysvobození od válečku v tom parnu. :D Doma bylo jak ve foliáku. :roll

Prý jestli se nechce Venda svézt pod kombajnem. Škoda, je na táboře. V klimatizované kabině bylo fajn. :D

IMG20240721163635.jpgIMG20240721170753.jpg

Odesláno

Ne tvl. proč toho minitraktoristu nepošlete na tábor v lepším termínu copa jste to za rodiče když ho pošlete v sezoně kdy má šanci se vozit od rána do večera s takovejma nádhernejma mašinama? 🤣

Odpoledne telefon syn od bratránka hele včera trochu problém potřebuju na auto levej přední blatník, levý dveře přední i zadní a já no tak to je asi trochu větší problém a já nikoho na škodovky nemám. A on no já sem našel u vás ve vsi že někdo prodává a bylo by to i v barvě jen bych to potřeboval vyzvednout  uskladnit a zaplatit prachy ti pošlu hned jak mi řekneš číslo účtu.  A já no to asi není problém tak to domluv pošli mi číslo a já domluvím převzetí jak budu mít čas no v tom je trochu problém pán prej v noci odjíždí na dovču a já to potřebuju během příštího tejdne vyřešit protože pak odjíždí na dovču kamarád kterej to má spravovat a pak bych měl jet já a bez auta se jede blbě na dovolenou když chceš jet autem.  Takže sem v tom největším hicu zapřahal káru a jel pro ty díly. Nakonec sem teda uhrál i slevu a pořídil to za dobře protože když sem koukal co stojí plechařina na dvojkovýho supa tak sem šel do kolen. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...