sitler Odesláno 16. prosinec 2023 Odesláno 16. prosinec 2023 Zima jeste musi prijit. Priroda ji vic nez potrebuje. Tohle ji totalne unavuje a likviduje. Hafity, radim.1008, Dave_k a 4 další ohodnotil 7 Citovat
radim.1008 Odesláno 17. prosinec 2023 Odesláno 17. prosinec 2023 před 17 hodinami, Fruktis napsal: @radim.1008 nestraš Takže uvidíme za týden. Lihous, Péťa, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Lihous Odesláno 17. prosinec 2023 Odesláno 17. prosinec 2023 Jelikoz nebylo dnes nic v planu rozjel jsem se do Brna - pravda dostat se tam bylo trosku boj - uz u Svitav me navigace nasmerovala do M.Trebove a pak zpatky do Letovic - proc netusim zpatky jsem jel na Svitavy a je to prujezdne - asi sotek ale neni v tom jen TomTom ale i Mapy.cz a jelikoz jsem se tam / ve Svitavach / uz jednou musel otacet protoze tam skutecne zakaz byl jel jsem dle doporuceni a musim konstatovat ze i dvojky trojky se opravuji a neni to uz rehole projizdet nektere useky spis naopak radost sama zatacka co chvilku "horizont" a na blbnuti nemusi byt buh vi jaka rychlost V Brne kava - pokec na burze U Ombucmana - prochazka po parku pod hradem no a zase v klidku zpatky. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 17. prosinec 2023 Odesláno 17. prosinec 2023 @radim.1008 tak já minulý týden shrabal listí co nestihlo opadat a spadlo do sněhu... A sekačka ještě zazimovana není...takže...já být připraven ale doufám že se zima vrátí a pěkně tuhá chceme bruslit na rybníku ozzy56 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2023 Odesláno 17. prosinec 2023 (upraveno) dodíval jsem se v televizi na Svěrákův film Betlémské světlo, po těch všech kravinách co se dnes promítají jsem doufal v normální film, Zdenek bohužel zklamal Upraveno 17. prosinec 2023 uživatelem ozzy56 PaKr ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2023 Odesláno 18. prosinec 2023 (upraveno) Nepřekvapils, nám se Betlémské světlo doma líbilo už loni a letos jsme si film rádi zopákli. Upraveno 18. prosinec 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Dnešní rozednění u gymplu v Dobříši Lihous ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Dneska výměna těsnění víka na 308, protože to kolem už dost rosilo. Snad to bude OK pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 hm, taky me to ceka. Aspon doufam, ze ten olej, co je uz po celym motoru, je prave odsud... Citovat
petrinza Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 zastavil jsem se v tomto čase výměny tašek plných lahví a pochutin s různými dodavateli na centrále pro vánoční dárek od naší firmy a docela jsem se s ním pronesl do auta. Elektrická koloběžka. Tak teď nevím, jestli můžu být rád, nebo jestli to není nějaký přednáznak, jak vidí firma budoucnost našich služebních aut. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. prosinec 2023 Odesláno 21. prosinec 2023 To si tak člověk ráno vstane, ještě zalepený oči, neměl jsme čočky a vidím, že už jezdí vysavač. V kuchyni na podlaze koukám na krysu, si říkám, že si nepamatuju, že by kočky měly takovou hračku, ale budiž, hodím ji jinam ať ji vysavač nenamotá. No a jak se ohejbám a jsem čím dál blíž, tak koukám, ona to mrtvá krysa Hajzl kočičí si ji dotáhl na schody, skočil na dveře, odemkl si, v kuchyni si s ní pohrál a pak ji teprve zakousl. pavelu96, Radek Hurvajz, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 V 10. 12. 2023 at 10:28, Zodiak napsal: Ne, že bych se při neděli chtěl zedřít, ale udím. (sedřít se píše se "s" ale já su Hanák, tam se to píše se "z") 408336359_6614833511977628_7773793013028176886_n.mp4 Ahoj co je to za udírnu?je to zajímavé ,kde se dá koupit a na co to jede na Elektřinu?dík dýzl ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 @Charlie 1 třeba tady - https://www.udirny.cz/plechove-udirny/ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 Je to nerezová udírna od Kaisera. S dýmboxem. Elektrická. Manželce pod stromeček. Kompletní prémiový set za 20tk. Ať si holka vyhraje. Péťa, Radek Hurvajz a Lihous ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 jak z toho chutná maso a klobásy?máš srovnání s klasickou udírnou?jak dlouho se tam dělá špalek masa cca? Citovat
sitler Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 @Charlie 1 veprovej bok nebo krkovici v cca kilovy velikosti udelas za 6-8 hodin, tzn podobne jako v klasicky udirne. Jak to chutna - jako z udirny. Dela se to uplne stejne na kouri, jako v klasicky. Jen tam vyslovene netopis, ale kour ti generujou stepky tvrdyho dreva. Charlie 1 a Zodiak ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 Dotahuju včerejší vánoční dárek, který jsme si nečekaně a spontánně pořídili. Došli jsme ke konstatování, že už těch aut máme tak nějak moc a bylo by dobré to redukovat. Spojit to, co čekáme od dvou, do jednoho, které splní obojí. Chtěli jsme tomu věnovat nějaký čas, projít si autosalony, posedět v autech, rozebírat, na čem trváme a co můžeme oželet. Z možných kombinací jsme se rozhodli začít tím, že v průběhu zimy a jara pustíme do světa Freelandera a manželčinu 2008 a pořídíme něco novějšího, nebo nového, s čím by Šárka mohla jezdit do práce a my společně na dlouhé cesty po Evropě. Freelander už je přeci jen starý a motor 1,2 v 2008 už má skoro 150 tis.km. Byli jsme připravení i vzdát se pohonu 4x4. Jediná starší čtyřkolka, o které jsme přemýšleli, byl Land Rover Discovery Sport. Krásný červený kousek byl k mání až někde na Moravě a nechtělo se nám jet tak daleko, abychom třeba zjistili, že nás vlastně neoslovuje. První návštěvu z řady plánovaných jsme udělali v autosalonu Jaguar a Land Rover který je jen kousek od cesty, kudy jezdíme z práce domů, v části s ojetinami. Vyzkoušeli jsme černé Discovery Sport a nezaujalo nás. Jiskra nepřeskočila. My jsme prodejce od začátku upozorňovali, že tenhle konkrétní kousek bychom si stejně určitě nevzali, ani kdyby jiskra přeskočila, protože černá není červená. Prodejce se chytil té červené a nabídl nám Evoqua na obrázku. Projeli jsme se a bylo. Rezervace zaplacená. Tour po autosalonech skončila na první zastávce. A Freelander a 2008 jsou ještě stále na dvorku. Jen ta náš radostný pocit skončil ve chvíli, kdy jsme u autosalonu nasedli do svých aut, pustil jsem si rádio a zjistil, co se tou dobou dělo v Praze.. radim.1008, Charlie 1, Radek Hurvajz a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 No, sakra pěknej kočár. Co je v tom za stádo?? Citovat
Akoc Odesláno 22. prosinec 2023 Odesláno 22. prosinec 2023 @petrinza Boli problémy s tým Puretechom 1.2 v 2008ke? Podľa niektorých tunajších pesimistov je 150 000 km s týmto motorom absolútne nereálnych. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.