Milan+ Odesláno 12. červen 2022 Odesláno 12. červen 2022 @radim.1008Blbnu,dnes jsem s ním mluvil,včera byly s hasicema s Dobrouče. V obojím. Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Dnes jedeme s juniorem vyzvednout nový šlapohyb. Jak jsem byl před časem v Rumunsku, tak mi Pavel volal, že si skoro rozbil ústa, když se mu z ničeho nic najednou po nějakém skoku vyfoukla přední vidle. Když jsem přijel domů, byl jsem postaven před oznámení, že mu stejně to stávající kolo bylo malý a že se s maminkou dohodl, že si může vybrat jiný kolo v limitu do 35 tKč. Z mého pohledu je to teda až moc kaček, ale když už ta částka padla .... Pavel fakt několik večerů trávil u počítače, udělal si i nějakou tabulku na porovnání různých kol a nakonec padlo rozhodnutí na tohle. https://www.trekbikes.com/cz/cs_CZ/kola/horská-kola/trailová-horská-kola/roscoe/roscoe-7/p/28499/ Jeho dosavadní kolo CTM Rambler 2,0 (doplněné navíc o teleskopickou sedlovku) bude po opravě vidlice k mání, cena cca 10 tKč (ale je to jen nástřel, cena NENÍ pevná) Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 No já dnes strčit zpátky do auta "nabitou" baterii . Sice jsem se dozvěděl, že to autu škodí , ale co dělat když už má AKU slabých 11,8V Stejně už to má AKU po 6 letech za sebou, ale nechat stát auto na vybité baterii podle mne také není nejlepší . . . Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 a proč by se neměla dát do auta nabitá baterie ? aspon já to nikdy neslyšel Citovat
MJSytic Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Já nevím Asi možná málo nabitá s napětím pod 12V. Elektronika pak trpí podpětím? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 (upraveno) před 1 hodinou, Klemoň napsal: Sice jsem se dozvěděl, že to autu škodí Že autu škodí odpojování baterie , prý to nedělá dobře řídícím jednotkám - že se pak musejí znova "namapovat" : časování a co já vím ještě. @ChouLu bude asi vědět . . . ,,nabitá'' je co ? @ozzy56 Ty uvozovky znamenají, že jsem jí sice nabíjel do vypnutí nabíječe, ale nicméně stejně drží jen 12,5V max Padla z 13,2 na 12,4V Upraveno 13. červen 2022 uživatelem Klemoň ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 @Medvěd mladej jezdi trialy(singltreky apod)? Protoze na tomhle kole se na normalnich trasach dost nadře. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 (upraveno) Taky nechapu tu malou jednoplacku a 27,5" kola, ale tak snad Pavel ví proč Upraveno 13. červen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
radim.1008 Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Na tomhle modelu asi nebude jezdit po Praze. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 (upraveno) tak psal, že skáče , tak mi je jasné že po Praze asi jezdit nebude , ale třeba i to 27,5 x 2,8 je podle mne zasadni nesmysl ... bude mít nožky jak Jágr Upraveno 13. červen 2022 uživatelem Pe.Tr Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 dnes výměna oleje v motoru u zahr. traktoru plus celková údržba, pak jsem chtěl posekat, ale bylo zataženo a pořád vyhrožovali, že nás tady zavalí deštěm--nakonec ani kapka, upozornění platí do 20 nula nula, ovšem svítí slunko jak ve Španělsku Citovat
Charlie 607 Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Já byl dneska mladýmu (11let) taky pro kolo. Nějak nám vyrostl z A-matrixe 24 tak jsme týden sháněli něco rozumného staršího a včera se povedl Dexter 26 na 17" rámu. Kolo jak kdyby ani nejezdilo, 100% stav. Tak mu to zas nějakou dobu vydrží. No projel jsem se pro něj celkem 160km. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Tak kolo je doma. Pavel na něm jel z prodejny "po ose" - z Kobylis na Letnou to není daleko a mě se jednoduše nechtělo řešit cestu autem ani následné pozdněodpolední hledání místa pro parkování, takže prostě musel. U večeře se pak chlubil, že kolo jede jak víno a že prý frčel cca 40 km/h - uvidíme, jestli to bude pravda, až namontujeme tachometr Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Asi nerozumim kombinaci kola s urcenim na traily a singltreky a na tom nosic . Plus ty pneu jsou desne siroky na jakykoliv jiny pouziti nez mekky blato Citovat
Sawoy Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Ten nosič je na lékárničku. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Nosič byl první, co mě zaujalo Ale ty pneu, to dnes prostě dávají, když si před nákupem nedomluvíš jiný Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 (upraveno) Nosič jsme dokupovali, páč ho potřebuje na výpravy s oddílem. Gumy neřeším, má co chtěl a prý se mu na tom kole jelo dobře. Pokud časem zjistíme, že je s koly "problém ", tak se kolo dá přezout do 29" ráfků s užším pneu - ale to má čas. Upraveno 13. červen 2022 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 (upraveno) No já nerozumím bicyklům těchto kategorií vůbec. Uznávám že medvěd junior má na kole naježděno víc než já a mnozí zde ale taky mi nějak nejde do hlavy to přední mrňavé kolo které už jen od oka je menší než možná půlka kol na tom zadním převodu. Tím spíš tomu nerozumím když píšeš že mladej bude kolo využívat i k nějaké cykloturistice takže tam bych asi volil kolo které bude zpřevodované tak nějak víc turisticky než takhle kde to podle slov znalejších vypadá spíše na kolo do středního až těžkého terénu. Jinak dneska jsem se byl sklouznout na 202 zítra budu jezdit 162 a ve středu 112. To abych nebyl úplně mimo. Upraveno 13. červen 2022 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.