Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, minimaxa napsal:

Tak jsem ještě skočil ven, a udělal si ovládání brány mobilem přes Wi-Fi 😁

Mam to skoro uplne stejne, jen nemam Wifi, ale Modrozub :) Mam i stejnej motor, taky se mi to veslo krasne dovnitr. A napajim to primo z DC napeti, ktery tam je uz pro origo jednotku, nedaval jsem ani extra zdroj

Upraveno uživatelem Péťa
Smazány obrázky z citace
Odesláno (upraveno)

@minimaxa tak takový víčko tam je, akorát pod ním je merka😁 a je víc utopeny... Teda dle foto... všechny ostatní motorizace mají merku samostatně. 

Ale až na tohle byla výměna brnkacka... 

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

Včera jsem měl auto v servisu aby mi projeli závady kde jaký jsou,ukazovalo mi to růžovou kontrolku a taky na mě vybafla jednou červená zubatá hned vedle ty růžový

Závady  diagnostika nenašla a tak mi přehráli novou verzi na jednotce a když jsem auto přebíral,bylo mi řečeno že teď mám chvíli jezdit trochu víc v kuse 😀 aby se jednotka načetla.

Dneska jsem se teda rozhodl, že ho projedu a zároveň procvičim oči, autíčko šlape jako švýcarský hodinky a kontrolky žádný,mimo teda výstrahy překročení rychlosti 😀

Až se udělá trochu lepší,tak na to vlitnu a nastavím si to sám,to zvládnu aspoň si teda myslím😀

Odesláno
V 3. 3. 2022 at 2:42, Charlie 1 napsal:

Lezim v posteli a brouzdam po netu jelikož mám Covid a zitra jdu na PCR🤮🤮

Nechceš s tím zajít ještě na PČR .... ?

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

@jarokare pěkný. Ono to u nás už vloni rekonstrukcí chodby začalo takhle. Ze dvou starých rozvaděčů jsem dělal jeden. Teď už to byla jen malá úprava. @Klemoň když se dělá nový od začátku tak je to pěkná a snadná práce.

IMG_20190317_093251.jpg

IMG_20190317_101110.jpg

IMG_20190317_135516.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Jj , předělávky jsou vždycky horší , když to člověk dělá nový a tahá si to sám , tak je to paráda . Ale živit bych se s tím stejně nechtěl ...

Odesláno
V 5. 3. 2022 at 22:56, vendelinek napsal:

Včera jsem měl auto v servisu aby mi projeli závady .....závady  diagnostika nenašla a tak mi přehráli novou verzi na jednotce ... aby se jednotka načetla.

autíčko šlape ............,mimo teda výstrahy překročení rychlosti 😀

Až se udělá trochu lepší,..... nastavím si to sám,to zvládnu ...... myslím😀

Dneska jsem se těšil že se mi určitě něco nepovede😀 a že pojedu do servisu aby mi ten displej udělali sami,povedlo se mi i vymazat km😀

Pročetl jsem si doma návod na co mám šahnout a světě div se,povedlo se nemožný,já jsem si to udělal sám 😀

Takže nájezd km mám zpět a nastavení hodin srovnáno,a to pípání překročení rychlosti jsem taky odstranil, takže dopadlo to dobře 😉👍

IMG20220307124107.jpg

Odesláno (upraveno)

Co jsem dnes udělal,mám toho poslední dobou docela dost 

Šel jsem na kontrolu k ortopedovi odpoledne,předemnou uz v čekárně bylo 8 lidu to je zhruba hodina a půl,čekal jsem hodinu a třičtvrtě než sem se dostal na řadu, vevnitř jsem byl hotovej za pět minut i s razítkem a receptama,dal mi do ramena z každý strany injekci a šel jsem domů,rameno i s rukou ta je jak z kamene těžká  že s ní moc nemůžu hejbat

a za měsíc znova,nevím co mi to dál ale bolí to hrozně,dneska se asi moc nevyspim

Upraveno uživatelem vendelinek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...