MJSytic Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 před 1 hodinou, Pepito napsal: Jakože je šikovný. Šikovný, jako Kutil Tim https://youtu.be/EnuRH7LM-n0 Pepito a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Ferry Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 (upraveno) před 5 hodinami, minimaxa napsal: Tak jsem ještě skočil ven, a udělal si ovládání brány mobilem přes Wi-Fi Mam to skoro uplne stejne, jen nemam Wifi, ale Modrozub Mam i stejnej motor, taky se mi to veslo krasne dovnitr. A napajim to primo z DC napeti, ktery tam je uz pro origo jednotku, nedaval jsem ani extra zdroj Upraveno 5. březen 2022 uživatelem Péťa Smazány obrázky z citace vendelinek a Péťa ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Dnes dopoledne obsluha míchacího stroje a podobné pomocné práce při "cukrařině" dcerunky a pak s výsledkem u prasynovce na oslavě jeho druhých narozenin. MJSytic, Milan+, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Fruktis Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 (upraveno) @minimaxa tak takový víčko tam je, akorát pod ním je merka a je víc utopeny... Teda dle foto... všechny ostatní motorizace mají merku samostatně. Ale až na tohle byla výměna brnkacka... Upraveno 5. březen 2022 uživatelem Fruktis Citovat
vendelinek Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Včera jsem měl auto v servisu aby mi projeli závady kde jaký jsou,ukazovalo mi to růžovou kontrolku a taky na mě vybafla jednou červená zubatá hned vedle ty růžový Závady diagnostika nenašla a tak mi přehráli novou verzi na jednotce a když jsem auto přebíral,bylo mi řečeno že teď mám chvíli jezdit trochu víc v kuse aby se jednotka načetla. Dneska jsem se teda rozhodl, že ho projedu a zároveň procvičim oči, autíčko šlape jako švýcarský hodinky a kontrolky žádný,mimo teda výstrahy překročení rychlosti Až se udělá trochu lepší,tak na to vlitnu a nastavím si to sám,to zvládnu aspoň si teda myslím Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 tak my měli včera taky oslavu, ale protože děda chytil na bazéně nějaký morybundus, tak musel zůstat doma , jsem furt slabý, že by mě i Kemr přepral... Péťa, RichVa, vendelinek a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milan+ Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 @Vena garážmistr To jsem jen v garáži dělal,ne izolace,protože mamina nevařila ,tak pizza. A včera taky oslava u nás,bylo se to oslavit v Kovárně na Frýdštejně. Mladší dcerka narozky. A na Ještědu bylo asi nádherně. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 V 3. 3. 2022 at 2:42, Charlie 1 napsal: Lezim v posteli a brouzdam po netu jelikož mám Covid a zitra jdu na PCR Nechceš s tím zajít ještě na PČR .... ? vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 Já před obědem pohřbil posledního zakrslého králíka, co jsme měli Teď už je u nás doma jediný domácí mazlíček a to jsem já radim.1008, vendelinek, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 No, tak to jsi na řadě vendelinek, pavelu96, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
jarokare Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 V 5. 3. 2022 at 14:01, minimaxa napsal: Trochu jsem se dnes hrabal v rozvaděči Taky jsem měl drátovací víkend , ještě kousek chybí , ale ono se to nepo... Ferry, jirka307, vendelinek a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Klemoň Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 Tak to je dost slušná práce - do toho bych se tedy nepustil. Na to už nemám . . . Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 (upraveno) @jarokare pěkný. Ono to u nás už vloni rekonstrukcí chodby začalo takhle. Ze dvou starých rozvaděčů jsem dělal jeden. Teď už to byla jen malá úprava. @Klemoň když se dělá nový od začátku tak je to pěkná a snadná práce. Upraveno 6. březen 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Klemoň Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 No fuj, ještě ted je mi špatně, když to vidím . . . Citovat
jarokare Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 Jj , předělávky jsou vždycky horší , když to člověk dělá nový a tahá si to sám , tak je to paráda . Ale živit bych se s tím stejně nechtěl ... Citovat
pavelu96 Odesláno 6. březen 2022 Odesláno 6. březen 2022 Dnes jsme vyhráli konkurz na hlídání jednoho plaza vendelinek, Medvěd, zbynek..s a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Sawoy Odesláno 7. březen 2022 Odesláno 7. březen 2022 Bud ještě není zralá, nebo je zkažená. Radek Hurvajz a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 7. březen 2022 Odesláno 7. březen 2022 V 5. 3. 2022 at 22:56, vendelinek napsal: Včera jsem měl auto v servisu aby mi projeli závady .....závady diagnostika nenašla a tak mi přehráli novou verzi na jednotce ... aby se jednotka načetla. autíčko šlape ............,mimo teda výstrahy překročení rychlosti Až se udělá trochu lepší,..... nastavím si to sám,to zvládnu ...... myslím Dneska jsem se těšil že se mi určitě něco nepovede a že pojedu do servisu aby mi ten displej udělali sami,povedlo se mi i vymazat km Pročetl jsem si doma návod na co mám šahnout a světě div se,povedlo se nemožný,já jsem si to udělal sám Takže nájezd km mám zpět a nastavení hodin srovnáno,a to pípání překročení rychlosti jsem taky odstranil, takže dopadlo to dobře radim.1008, Péťa, Milan+ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2022 Odesláno 8. březen 2022 (upraveno) Co jsem dnes udělal,mám toho poslední dobou docela dost Šel jsem na kontrolu k ortopedovi odpoledne,předemnou uz v čekárně bylo 8 lidu to je zhruba hodina a půl,čekal jsem hodinu a třičtvrtě než sem se dostal na řadu, vevnitř jsem byl hotovej za pět minut i s razítkem a receptama,dal mi do ramena z každý strany injekci a šel jsem domů,rameno i s rukou ta je jak z kamene těžká že s ní moc nemůžu hejbat a za měsíc znova,nevím co mi to dál ale bolí to hrozně,dneska se asi moc nevyspim Upraveno 9. březen 2022 uživatelem vendelinek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.