Guest minimaxa Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 (upraveno) Nemám nijak extra spodek vyfocený, mám jen tyhle po montáži právě výfuku a dodělání tažného. Pro rýpaly, ty dva šrouby se otočily Upraveno 19. únor 2022 uživatelem minimaxa Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 Když jsem viděl, jak vypadá po jedné zimě renault Express van... XD Proti tomu 20 let stará 307 podvozek netknutý. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 No už několikrát jsem četl a možná že to někdo zmiňoval i tady že zkrátka ano fabrika tu Dacii dělá jako " levné " auto ale že naopak u těch aut musejí na většinu věcí dbát daleko více než u " drahých " aut protože tyhle " levné " auta si kupují lidi který buď nemají tolik peněz ale už nechtějí jezdit 10 nebo 15 roků starou pixlou nebo i mají dost peněz ale chtějí jezdit novým autem a za třeba 5-6 roků ho vyměnit ale z různých důvodů pro ně není podstatné v jakém jezdí autě ale že mají nové v záruce a nemusí se o nic starat a takový lidi neodpouští jakkoli ošizené auto jako se šidí ty " drahé " auta. Jinak dnes jsem byl odpoledne na dílně dodělat nějaké drobnosti abych mohl začít fungovat. Mám to tam hotové no není to úplně podle mých představ ale jak jsem psal výše nesouloužím s bankomatem ani bankovní úřednicí takže to musí teď fungovat tak jak je to nachystané a nějaká vylepšení se budou dělat až se začnou vydělávat koruny. Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 před 23 hodinami, Medvěd napsal: Že PANASONIC dělá tepelná čerpadla netuším Dokonce je vyrábí v ČR a myslím, že konkrétně v Plzni, kde nedávno vyházeli stovky lidí a ukončili výrobu TV aby mohli rozšířit výrobu T.Č. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 (upraveno) před 53 minutami, Vena garážmistr napsal: kupují lidi který buď nemají tolik peněz ale už nechtějí jezdit 10 nebo 15 roků starou pixlou někdo k tomu dospěje dřív, někdo později, ale jak tak koukám kolem sebe, parkoviště je plné šikmookých a rumunů, auta obvyklá z posledních cca 20 let mizí, konkrétně fiat, pežot, opel, renolt,škoda atd. , nee, nepopichuju , je mi z toho spíše smutno, vypadá to, že tu bude za pár let jen pár značek jako za komančů , protože pochybuju, že obyčejní lidé budou kupovat auta za 800 tisíc a více, takže je jasné, co nového ke koupi vlastně zbyde..., je pravda, že u našeho bloku přibyly nějaké audiny, bavoráci (ojetiny), ale to koupili mlaďoši, co jsou v bytech po rodičích a chtějí si ještě užít, než se ožení, teda pokud to vůbec mají v úmyslu , osobně si myslím, že v blízké budoucnosti budou v kurzu čínská auta Upraveno 19. únor 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
radim.1008 Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 @Fruktis Dacie dobrá volba. Za ty peníze... Tchán už má druhou. Ta má něco kolem 30tis.km. Co vím, tak už myslím dvakrát měnil lambda sondu na záruku. Ale má ještě 1.2. A myslím, že ho teď bude čekat první STK. První Logan umřel asi s 5000km. Někde je tady vlákno po nehodě. Medvěd a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 (upraveno) Před hodinou, ozzy56 napsal: někdo k tomu dospěje dřív, někdo později, ale jak tak koukám kolem sebe, parkoviště je plné šikmookých a rumunů, auta obvyklá z posledních cca 20 let mizí, konkrétně fiat, pežot, opel, renolt,škoda atd. , nee, nepopichuju , je mi z toho spíše smutno, vypadá to, že tu bude za pár let jen pár značek jako za komančů , protože pochybuju, že obyčejní lidé budou kupovat auta za 800 tisíc a více, takže je jasné, co nového ke koupi vlastně zbyde..., je pravda, že u našeho bloku přibyly nějaké audiny, bavoráci (ojetiny), ale to koupili mlaďoši, co jsou v bytech po rodičích a chtějí si ještě užít, než se ožení, teda pokud to vůbec mají v úmyslu , osobně si myslím, že v blízké budoucnosti budou v kurzu čínská auta No já osobně koupi nového auta dlouhodobě považuju za vyhozené peníze - byť teda to, co se děje poslední rok, mě možná donutí i můj názor změnit (pokud se to časem zase nevrátí - což asi teda ne). Zatím jsem můj odpor ke koupi nového auta jednak opíral o rychlou ztrátu ceny po uvedení do provozu a tedy tím, že za srovnatelnou cenu, jako bych koupil novotu, můžu koupit 3 - 5ti letou ojetinu zcela jiné kategorie (což teď teda moc neplatí). Druhak jsou z mého pohledu nová auta zbytečně nacpaná různou elektronikou a asistenty bez kterých se běžný řidič umí velice dobře obejít - a co v autě není, to se nepodělá. Takže já jsem momentálně přesvědčen, že mého současného diesela budu provozovat co to půjde a budu se snažit do něj i investovat tak, aby dožil co možná nejblíže době mého skonu. Mám to auto totiž fakt rád (naprosto vyhovuje mým potřebám) a novější generace už je bohužel taky plná různých zbytečných kur*ítek A jak tu čtu, že mnozí čekají na nový auto i dýl než půl roku a ještě jim prodejce průběžně zvyšuje cenu a ořezává výbavu -to teda nevím, jestli bych uměl akceptovat. Upraveno 19. únor 2022 uživatelem Medvěd Pepito a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
John_Ice Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 (upraveno) Tak taky trochu do mlýna. Uvažoval jsem o výměně 407 a dnes jsem si řekl, že ji vyměním i nevyměním, dojel jsem si pro BMW R1200 GS Adventure (vzducháče). No jo, krize středního věku. Jenom doplním, bylo to náhlé, ráno jsem nemohl kvůli větru spát a tak jsem brouzdal od 4 h na netu. (No jestli to ranní vstávání bylo kvůli větru nebo věku, to nevím ) Upraveno 19. únor 2022 uživatelem John_Ice Charlie 1, radim.1008, Pe.Tr a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 měl ji kdysi švagr, ten zvuk motoru je super Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 @John_Ice jo tak teď se ti ta zima potáhne , tak už vyhlížím jaro Citovat
John_Ice Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 @Pe.Tr už je jaro @ozzy56 no je tam jen origoš, kdyby tam byl Remus nebo Akrapovič, asi by sousedi neměli radost, kdybych to ráno nastartoval. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 ne ne, já myslel origo zvuk motoru, žádné úpravy Hafity ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 jeste chvilku cim jsem starsi tim tu komfortní zonu mam ve vyssich teplotach Hafity, Medvěd, John_Ice a 2 další ohodnotil 5 Citovat
sitler Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 Nestraste se sezonou... jeste jsem to nestihl ani umejt, natoz dat po ty lonsky dohromady Citovat
John_Ice Odesláno 19. únor 2022 Odesláno 19. únor 2022 (upraveno) @Pe.Tr tak to jo, to je i zóna ležící či sedící...prostě mám čím dál tím menší pohyb, bohužel. Upraveno 19. únor 2022 uživatelem John_Ice Citovat
vendelinek Odesláno 20. únor 2022 Odesláno 20. únor 2022 Dobrého dne přeji rozkoukavam se zatim,nebylo to nic prijemnyho,museli mě dvakrát " nadopovat" něco někde prasklo, takže jsem na stole byl skoro půl hodiny,klepal jsem se a špatně dýchal,domu mi dali prášky na uklidnění, až včera jsem se z toho trochu srovnal Ale hlavně už to mám za sebou Přeju všem hodně zdraví čka Péťa, Medvěd, HonzaZ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 20. únor 2022 Odesláno 20. únor 2022 @vendelinek, přeji hlavně zdravíčko. Už vidíš barevně? vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 20. únor 2022 Odesláno 20. únor 2022 (upraveno) Vidím barevně,jedním okem po první operaci vidím docela čistě,to už je 14 dní, druhým zatím moc nezaostřim ale vidím lepší,doktorka říkala všechno chce čas a bude dobře na obě ,teď je to všechno dost čerstvý,5x denně kapat ,druhý kapky a třetí kapky ráno a večer a za týden na kontrolu a předepsala mi neuron3, silnější abych se trochu z toho psychicky vyrovnal P.S. Když mi někdo řekne že je to v pohodě nebo že to není nic vážnýho,tak mu nakopnu prdel s botou dovnitř Upraveno 20. únor 2022 uživatelem vendelinek ozzy56, Péťa, pajik999 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 20. únor 2022 Odesláno 20. únor 2022 Dnes naprosto pohodove cestovani. Sice jen v Praze a po Praze ale krasny relax za volantem. Ale nebyl bych to ja a ma kratochvile ano app Mapy.cz v obci Bristvi?? Samo od sebe se to prepnulo po aktualizaci snad na chodce A po caa 20min zdrzeni a projeti se po tamnich ulicich ulickach a polni ceste jsem pokracoval dale na Phu po D11 - jel jsem do Rican - pak jsem zkusil Gugl mapy - no co rici - recenze jsou asi vystiznym obrazem nejen teto app. A poznamka pro AUTOSKOLU vseobecne - jezdite po dalnicich ? Maji zaci moznost okusit toto specifikum? Neni lepsiho kdyz tydyt dojede nase auto v pravem pruhu jako zavodnik F1 prejede do leveho a hned se zase zaradi do praveho - na suchu snad ale kdyz prsi to je na kalasnikov - PROBOHA PROOOOOOC kdyz muzu jet o 100-200-300m dal pred auto a okno predjizdeneho auta nemusim nahodit rozstriknutou vodou A jeste jedna poznamka D11 od Hk na Jaromer nemuzu si pomoci ale ty naklony v zatackach jsou divne - priklad smer Jaromer u Autbazaru Trotina - schavalne copak tam je nenormalniho Krasny vecer Citovat
Péťa Odesláno 20. únor 2022 Odesláno 20. únor 2022 před 20 minutami, Lihous napsal: ty naklony v zatackach jsou divne - priklad smer Jaromer u Autbazaru Trotina To s Tebou naprosto souhlasím, tudle jsem se pozoroval, že tam jezdím i 110 km/hod, jak mi to je nepříjemné. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.