Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Nemám nijak extra spodek vyfocený, mám jen tyhle po montáži právě výfuku a dodělání tažného.

Pro rýpaly, ty dva šrouby se otočily 😛

20210926_153019.jpg

20210926_153005.jpg

20210926_152952.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

No už několikrát jsem četl a možná že to někdo zmiňoval i tady že zkrátka ano fabrika tu Dacii dělá jako " levné " auto ale že naopak u těch aut musejí na většinu věcí dbát daleko více než u " drahých " aut protože tyhle " levné " auta si kupují lidi který buď nemají tolik peněz ale už nechtějí jezdit 10 nebo 15 roků starou pixlou nebo i mají dost peněz ale chtějí jezdit novým autem a za třeba 5-6 roků ho vyměnit ale z různých důvodů pro ně není podstatné v jakém jezdí autě ale že mají nové v záruce a nemusí se o nic starat a takový lidi neodpouští jakkoli ošizené auto jako se šidí ty " drahé " auta. 

Jinak dnes jsem byl odpoledne na dílně dodělat nějaké drobnosti abych mohl začít fungovat. Mám to tam hotové no není to úplně podle mých představ ale jak jsem psal výše nesouloužím s bankomatem ani bankovní úřednicí takže to musí teď fungovat tak jak je to nachystané a nějaká vylepšení se budou dělat až se začnou vydělávat koruny. 

Guest minimaxa
Odesláno
před 23 hodinami, Medvěd napsal:

Že PANASONIC dělá tepelná čerpadla netuším

Dokonce je vyrábí v ČR a myslím, že konkrétně v Plzni, kde nedávno vyházeli stovky lidí a ukončili výrobu TV aby mohli rozšířit výrobu T.Č.

Odesláno (upraveno)
před 53 minutami, Vena garážmistr napsal:

kupují lidi který buď nemají tolik peněz ale už nechtějí jezdit 10 nebo 15 roků starou pixlou

někdo k tomu dospěje dřív, někdo později, ale jak tak koukám kolem sebe, parkoviště je plné šikmookých a rumunů, auta obvyklá z posledních cca 20 let mizí, konkrétně fiat, pežot, opel, renolt,škoda atd. :(, nee, nepopichuju :bojim, je mi z toho spíše smutno, vypadá to, že tu bude za pár let jen pár značek jako za komančů 😢, protože pochybuju, že obyčejní lidé budou kupovat auta za 800 tisíc a více, takže je jasné, co nového ke koupi vlastně zbyde..., je pravda, že u našeho bloku přibyly nějaké audiny, bavoráci (ojetiny), ale to koupili mlaďoši, co jsou v bytech po rodičích a chtějí si ještě užít, než se ožení, teda pokud to vůbec mají v úmyslu 😉, osobně si myslím, že v blízké budoucnosti budou v kurzu čínská auta :myslim  

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

@Fruktis Dacie dobrá volba. Za ty peníze... Tchán už má druhou. :D Ta má něco kolem 30tis.km. Co vím, tak už myslím dvakrát měnil lambda sondu na záruku. Ale má ještě 1.2. A myslím, že ho teď bude čekat první STK. :myslim První Logan umřel asi s 5000km. :roll Někde je tady vlákno po nehodě. 

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, ozzy56 napsal:

někdo k tomu dospěje dřív, někdo později, ale jak tak koukám kolem sebe, parkoviště je plné šikmookých a rumunů, auta obvyklá z posledních cca 20 let mizí, konkrétně fiat, pežot, opel, renolt,škoda atd. :(, nee, nepopichuju :bojim, je mi z toho spíše smutno, vypadá to, že tu bude za pár let jen pár značek jako za komančů 😢, protože pochybuju, že obyčejní lidé budou kupovat auta za 800 tisíc a více, takže je jasné, co nového ke koupi vlastně zbyde..., je pravda, že u našeho bloku přibyly nějaké audiny, bavoráci (ojetiny), ale to koupili mlaďoši, co jsou v bytech po rodičích a chtějí si ještě užít, než se ožení, teda pokud to vůbec mají v úmyslu 😉, osobně si myslím, že v blízké budoucnosti budou v kurzu čínská auta :myslim  

No já osobně koupi nového auta dlouhodobě považuju za vyhozené peníze - byť teda to, co se děje poslední rok, mě možná donutí i můj názor změnit (pokud se to časem zase nevrátí - což asi teda ne). Zatím jsem můj odpor ke koupi nového auta jednak opíral o rychlou ztrátu ceny po uvedení do provozu a tedy tím, že za srovnatelnou cenu, jako bych koupil novotu, můžu koupit 3 - 5ti letou ojetinu zcela jiné kategorie (což teď teda moc neplatí). Druhak jsou z mého pohledu nová auta zbytečně nacpaná různou elektronikou a asistenty bez kterých se běžný řidič umí velice dobře obejít - a co v autě není, to se nepodělá. Takže já jsem momentálně přesvědčen, že mého současného diesela budu provozovat co to půjde a budu se snažit do něj i investovat tak, aby dožil co možná nejblíže době mého skonu.
Mám to auto totiž fakt rád (naprosto vyhovuje mým potřebám) a novější generace už je bohužel taky plná různých zbytečných kur*ítek

A jak tu čtu, že mnozí čekají na nový auto i dýl než půl roku a ještě jim prodejce průběžně zvyšuje cenu a ořezává výbavu -to teda nevím, jestli bych uměl akceptovat.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Tak taky trochu do mlýna. Uvažoval jsem o výměně 407 a dnes jsem si řekl, že ji vyměním i nevyměním, dojel jsem si pro BMW R1200 GS Adventure (vzducháče). No jo, krize středního věku. 

Jenom doplním, bylo to náhlé, ráno jsem nemohl kvůli větru spát a tak jsem brouzdal od 4 h na netu. (No jestli to ranní vstávání bylo kvůli větru nebo věku, to nevím :D )

IMG_20220219_123600.jpg

Upraveno uživatelem John_Ice
Odesláno

Dobrého dne přeji

rozkoukavam se zatim,nebylo to nic prijemnyho,museli mě dvakrát " nadopovat" něco někde prasklo, takže jsem na stole byl skoro půl hodiny,klepal jsem se a špatně dýchal,domu mi dali prášky na uklidnění, až včera jsem se z toho trochu srovnal 😉

Ale hlavně už to mám za sebou

Přeju všem hodně zdraví čka

Odesláno (upraveno)

Vidím barevně,jedním okem po první operaci vidím docela čistě,to už je 14 dní, druhým zatím moc nezaostřim ale vidím lepší,doktorka říkala všechno chce čas a bude dobře na obě ,teď je to všechno dost čerstvý,5x denně kapat ,druhý kapky a třetí kapky ráno a večer a za týden na kontrolu a  předepsala mi neuron3, silnější abych se trochu z toho psychicky vyrovnal 

P.S.

Když mi někdo řekne že je to v pohodě nebo že to není nic vážnýho,tak mu nakopnu prdel s botou dovnitř

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Dnes naprosto pohodove cestovani.
Sice jen v Praze a po Praze ale krasny relax za volantem.

Ale nebyl bych to ja  a ma kratochvile ano app Mapy.cz v obci Bristvi?? Samo od sebe se to prepnulo po aktualizaci snad na chodce :(
A po caa 20min zdrzeni a projeti se po tamnich ulicich ulickach a polni ceste ;) jsem pokracoval dale na Phu po D11 - jel jsem do Rican - pak jsem zkusil

Gugl mapy  - no co rici - recenze jsou asi vystiznym obrazem nejen teto app.

A poznamka pro AUTOSKOLU vseobecne - jezdite po dalnicich ?
Maji zaci moznost okusit toto specifikum?

Neni lepsiho kdyz tydyt dojede nase auto v pravem pruhu jako zavodnik F1 prejede do leveho a hned se zase zaradi do praveho - na suchu snad  ale kdyz prsi to je
na kalasnikov - PROBOHA PROOOOOOC kdyz muzu jet o 100-200-300m dal pred auto a okno predjizdeneho auta nemusim nahodit rozstriknutou vodou ;)

A jeste jedna poznamka D11 od Hk na Jaromer nemuzu si pomoci ale ty naklony v zatackach jsou divne - priklad smer Jaromer u Autbazaru Trotina - schavalne
copak tam je nenormalniho ;)

Krasny vecer

Odesláno
před 20 minutami, Lihous napsal:

ty naklony v zatackach jsou divne - priklad smer Jaromer u Autbazaru Trotina

To s Tebou naprosto souhlasím, tudle jsem se pozoroval, že tam jezdím i 110 km/hod, jak mi to je nepříjemné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...