Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 19 hodinami, Medvěd napsal:

Včerejší návštěva muzea skla

Zajímáš se o sklo nějak víc? Říkají ti něco jména Svatopluk Vyvážil, nebo Ivan Kolman?

Odesláno

Ne, vůbec se o sklo nezajímám - teda kromě faktu, že tátův dobrý kamarád byl Arno Čančík (https://www.arnocancik.cz/ ), který je mezi skláři celkem pojem.

My jsme se tam zašli podívat, páč to místo má nové i turistickou vizitku a docela se nám tam oběma líbilo.

Odesláno (upraveno)

@RichVa  "  A na parkovišti to vypadalo dost dobře    "

No ale jedno z nich je tvoje ....  :papa

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 2 hodinami, Klemoň napsal:

@RichVa  "  A na parkovišti to vypadalo dost dobře    "

No ale jedno z nich je tvoje ....  :papa

Jasně že jo, prostřední. Hlavně překvapilo setkání se stejnou barvou v předfaceliftu

Odesláno (upraveno)

Jeden obrázek více než 1 000 slov . . .

Benzín, 5 967 ccm , 232 kW , rok 2003 . . . .     Spotřeba mi vyšla cca na 20 l/100km . . . .     2 000,- na 12 hodin

PS pro Milana+   No úplně ready nejsem, bohužel si musím dávat pozor jak se pohybuji .  Ale když už jsem tam vlezl, tak pozezení jako v křesle doma !!!  :roker

P1120494.JPG

P1120495.JPG

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Tak já dneska udělal to, že jsem jel do práce (abych to tam zachránil, když je šéf pozitivní) a po dvou testech (antigen/PCR) jsem se otočil a jel domů do karantény a čekám na výsledek. Už v pátek jsem měl jít na třetí dávku, ale teploty 38°,rýma a kašel byly proti. Čtvrteční test negativní, v sobotu taky a dneska to už dopadlo...:blicismajlik

Jinak celková situace v práci - ze 75 lidí mínus 29. V období kdy Mercedes zvyšuje odvolávky docela nepříjemná situace... 

Odesláno

Noo nevim jsem rad ze jsem negativni ale uz prez tyden ryma pokaslavam
pokud se netestuju v praci test antigen doma a stale /diky bohu/ negativni - asi ma natura "pesimisti"
a vecneho rebela se presunula do praxe.
A ja se tak tesil na alespon 5dnu volna - / poznamka autora Berte to prosim jako ironie /

Pekneho vecera pro vas vsechny ;)

Odesláno
před 12 minutami, Charlie 1 napsal:

Kolem nás to padá jako svestky, největší ironie, ze všichni jsou očkováni…. My zatím zdraví… 

To jezdíš po montážích? Bez očkování?

Odesláno
před 22 hodinami, Klemoň napsal:

Jeden obrázek více než 1 000 slov . . .

Cca 10let zpátky jsem to testoval v Hummercentru a překvapilo mě, jak je tam za volantem málo místa :aut Auto jako kr* a já měl vykloubený kyčle, abych se tam složil :roll

Odesláno
před 42 minutami, pavelu96 napsal:

@Charlie 1 víš že očkování je proti těžkému průběhu a ne proti tomu, aby ses nenakazil?

Primárně jde o to, aby se nezhroutil zdravotní systém neúměrným zvýšením těžkých případů.... :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...