PaKr Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 Včera jsem měl poněkud infarktový zážitek, o kterém pořád přemýšlím, jestli to nemám napsat do jiného vlákna ( buď "naštvané" nebo "do kolen", ale je to tak do obou) V pondělí jsme byli změnit trvalé bydliště a rovnou vyřídit nové občanky. Včera zvonek - doporučený dopis ( s dodejkou) , ve kterém mi finanční úřad oznámil, že změnou bydliště do jiného kraje jsem nově příslušný k jinému úřadu.... Toto mi musí posílat dopisem za ( skoro) 70 korun??? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 Tak pistole dostříkala. Zakouřilo se z motorku a už jen chrčí. Jdu objednat jinou a tuhle zabalit a odeslat zpět... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 (upraveno) Kdepak. Na motorku je vidět jak se tam klepe hřidýlka, evidentně kvalitní ložisko... Tak alespoň branka z jedny strany. Zbytek až přijde nová cca ve středu... Upraveno 4. září 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Milan+ Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 Já dnes na svatbě příbuzným v campu Srubík v Nové Jesenici u Rozkoše. Citovat
pavelu96 Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 To si tak týden užívám dovolenou na sedačce a jen tak jsme si s ženou odskočili na nejvyšší horu Jizerských hor na Smrk. Péťa, Charlie 1, brixtr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 (upraveno) Stejně je ta naše malá zemička hezká Upraveno 4. září 2021 uživatelem Medvěd radim.1008, Péťa, Charlie 1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 dnes v Krnově Festival kávy , ten Bentley je uvnitř překvapivě malý Péťa, radim.1008 a brixtr ohodnotil 3 Citovat
MotoMoto Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 Dnes jsem na zkoušku vytáhnul z garáže motorku a zkusil se pro dvou měsících léčení (měsíc aktivní léčení) trochu projet. Byl jsem trochu ve strachu zda to vůbec půjde. A šlo to, bylo hezky a tak jsem cca 30 km dal bez problémů a zítra pojedu znovu. Záda zatím neprotestují. Jede dotaz, neznáte v okolí Lbc a podobně někoho kdo by dělal servis? díky Citovat
Péťa Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 Michale, co tohle? Kupoval jsem tam máti skůtr a jednání v pohodě. MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 před 1 hodinou, ozzy56 napsal: ten Bentley je uvnitř překvapivě malý Kdysi jsem měl podobný pocit z jednoho Cadillaca, akorát už si nevzpomenu na typ.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 Dopoledne dvě přezutý dvě kola na jedné dodávce. No s majitelem to řešíme už od jara že mu při rychlosti přes 110km/h začne mírně vibrovat volant geo. byla udělaná před jarním přezouváním nakonec jsme usoudili že jsou špatné disky v rámci své práce sehnal někoho kdo mu protislužbou nabídnul že mu nechá ty disky srovnat tak mu je teda údajně srovnali a řekli že jsou špatné pláště že mají uvnitř potrhaný kord tak koupil nové pláště a dneska jsem je na to obul. Při točení na vyvažovačce takhle od oka nevypadá že by drážky v dezénu nějak extra " plavaly " z čehož usuzuju že pláště jsou lepší než byli ale stejně na jednom kole 125g a na druhém 130g závaží jako jo jsou to 17" tuším 215/65 takže kolo docela velké ale přijde mi to teda na to že ty ráfy měli být přerovnané a pláště jsou nové docela dost toho závaží. Jo a kdy někdo chtěl vědět tak to jsou NOKIANy made in RUSSIA. Odpoledne jsem byl u Pepy resuscitovat tu jejich haťapku a trochu zablbnout s dvojčatama. Citovat
Medvěd Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 Dnes autovýlet podbrdím. Začali jsme v Milíně, pak jsme poobědvali v Březnici, zastavili se u rodného domu Mikoláše Alše v Miroticích a skončili na rozhledně Milada nad Orlickou přehradou, odkud jsou i fotky v předchozím příspěvku. Ta voda na fotkách je meandrující Vltava. ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 jooo Březnice , přestupoval jsem tam na Prahu (z Rožmitálu) jako voják dnes výlet s drakem do hrozných prdelkovic -- rozhledna nad Slezskýma Pavlovicema , najeto 100 km, ale už to není jako v létě , podzim se blíží... Pepito, Milan+, *nohafuc* a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 Dnes jsem splnil Vendovi přání a to se svézt kombajnem Classem. A o víkendu jsme pouťovali v Žamberku na náměstí. Fruktis, Péťa, *nohafuc* a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Hafity Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 před 4 hodinami, ozzy56 napsal: přestupoval jsem tam na Prahu (z Rožmitálu) jako voják Ehm.... Jak dlouho trval přestup Teda pokud to nejni vojenský tentononc.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 no vyšel jsem z kasáren po rozkaze, ten byl ve 3 odpoledne a v Ostravě byl v půl páté ráno druhý den , to za předpokladu, že mě nesebrala lítačka v Praze na hlavním nádraží, jooo a z Prahy do Ostravy jsem 6 hodin stál, bo Košičan R606 byl narvaný a voják sedět nemusí , že... Péťa, Pepito, HonzaZ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 Březnice spešl pro Ozzyho Hafity a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 Dnes jsem s Pavlem navštívil nedávno otevřené muzeum šlapacích autíček. Měli jsme štěstí, že jsme tam byli sami a tak jsme měli soukromou komentovanou prohlídku. V muzeu je cca 100 exponátů ve dvou patrech, nám se tam moc líbilo pajik999, Lihous, radim.1008 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Lihous Odesláno 5. září 2021 Odesláno 5. září 2021 Dnes odpoledne se zase jen tak jel projet. A nebo ne jen tak ale jel si pro prazdny soudek od piva do male sbirecky. Rozsekalo me zdeleni u Pernikove chaloupky na celnici ohledne tursticke znamky - pry je soucasti programu a nejde ji samostatne prodat nebot program uz zacal - me se chtelo brecet ale zaroven i smat To proste muze byt jen v CZ Jinak app Mapy.cz kolem Holic navadela jak bych asi potreboval tedy smer a mesto kterym smerem odbocit a pokracovat - ta zmet cisel je pro me naprosto zbytecnym gulasem a myslim ze nejen pro me .. Dnes na to ze bylo pekne a nedele lidi tak akorat - k dokonalosti schazel ridic - predevsim v Dasicich tak alwspon sebou dve baleni jejich moku Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.