Fruktis Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 My zodpovědní co nelitaji do oblasti s nakazou se poucime...ze nam v tyhle cesky kotline neni zase tak spatne.. Ty co maji potrebu byt zcestovateli vzdy podstupuji riziko ze si neco privezou... O tom jak takhle vlada to nezvladla psat nebudu...nebot to opravdu nezvladla...a uz ani to jak se prsi ze neco nakoupili u cinanka nebo se spis prodali cinanovi.. kazdy necht si vybere...jim nepomuze... Staci si precist nouzovy plan Cr nebo jak se to jmenuje...a tam je pravdive informovat.....lhali,lhali,lhali...a ja jim neverim ani nos mezi vocima... Meli rict rovnou, rousky nemame, nebudou usijte si je....dokud je nesezeneme... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: Holzmann krájel jeden den STARE housky ... Půl dne a už měl plnou vanu. Lihous a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 navrhuju do roušky vystřihnout díru v místě nosu a úst--pak by se mělo lépe dýchat a zmizí i problémy s mlžením skel brýlí přijel sem teď z Lidlu a lidi se chovají fakt super--počkají, pustí u košíků, žádný stress atd.--děje se něco?? Pepito a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 https://www.aliexpress.com/item/4000809016222.html Péťa ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 Chtel jsem si objednat krabice z ikei...meli za celkem rozumne peniz....imrvere posilaji reklamu ze muzu vyzkouset nejich dopravu...no nakup za 800 se ve chvili prodrazil o 590 korun za dopravu...jako dekuji...nechci... Citovat
Sawoy Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 @Fruktis A to ani nechtěj vědět kolik bys vypláznul kdyby sis ty krabice nechal odborně smontovat. Citovat
Fruktis Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 @Sawoy hehe....schválně kolik stojí taková služba v ikee....? :D Citovat
Sawoy Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 Mají tam na to kalkulačku .. např. nábytek ostatní tj. ne kuchyně a koupelny v ceně 5000 smontujou za 550. Plus doprava nábytku plus doprava montážního týmu. Teď to samozřejmě nedělají. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 prej se v tom nemam furt hrabat - ale kdyz ji zprovoznim zadni parkovaci asistent tak remcat prestala radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 Ta kočka ??? Odchází dost znechuceně . . . . Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 kocour a je to kocour mechanik zjistil ze to delam na houby tak se nechtel na to radsi divat Klemoň ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 Já si vzal dnes a zítra dovolenou - konečně mělo hrabátko od poledne čas a tak vypukla akce, abych se letos nenudil. Zítra pokračování. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Goldinka Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 Usila sem další várku látkových rousek. Už ten šicí stroj nechci ani vidět... Pepito ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 19. březen 2020 Odesláno 19. březen 2020 (upraveno) před 33 minutami, radim.1008 napsal: Co to bude? Koupaliště? To co je (ne)vidět úplně dole podzemní nádrž na dešťovou vodu (když už mělo přijet hrabátko a pak někdy pan plasťák) a nad tím bazének na takové to domácí koupání s přídlažbou kolem. Bohužel napříč zde vede v betonové rouře potok-nepotok (teče tudy voda jen když fakt hodně prší anebo se vypouští nebesáček rybníček) takže je celé koupání odsunuté Upraveno 19. březen 2020 uživatelem RichVa radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 20. březen 2020 Odesláno 20. březen 2020 Dal jsem plazmu a cestou do nemocnice jsem se stavil v Peugeotu a bez předešlého objednání koupil silenbloky ( nebo spíše bločky) mezi držák ŘJ a podběh na 206. Měli skladem poslední dva Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 20. březen 2020 Odesláno 20. březen 2020 (upraveno) Taky jsem dneska zrušil obě "akce", co byly na jaro v plánu. Všichni (jak poskytovatelé ubytování, tak autopůjčovna a vlastně i platící účastnici) situaci chápou a já - protože mi rezervace stornovali bez poplatků - mohl všem vrátit jejich zálohy v plné výši. Bylo sice trošku divení - ale myslím, že je to prostě nutný vývoj = netroufnu si vůbec představit co bude za týden, natož abych dokázal odhadnout co se bude dít v půlce dubna nebo v květnu v Rumunsku Upraveno 20. březen 2020 uživatelem Medvěd Citovat
Fruktis Odesláno 20. březen 2020 Odesláno 20. březen 2020 Překvapila mě česká pošta...at na stránkách mají uvedeno, že balíky nedoručují, tak poštak volal zrovna když jsem vycházel z baráku na poštu, že mi veze balík...prý mají druhé vánoce co se balíků týče... jinak balím balím balím....ověřil jsem si i na ministerstvu zdravotnictví, že se můžu přestěhovat....mám jen být opatrný na lidi kolem...tak doufám že již brzy.... Péťa, skypeja a Sawoy ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. březen 2020 Odesláno 20. březen 2020 Chodíš na TO v nemocnici nebo k nějakým soukromým odběrníkům? Jak to tam vypadalo? Přišla mi pozvánka na 26,3 na TO do Vinohradský kam chodím běžně no poslední rok jsem to teda zanedbával ale pořád se nějak rozhoduju. Po pravdě nevadí mi ty procedury na TO ale nějak nemám dobrý pocit z té cesty tam a zpátky. Jo a ode dneška jsem si zakázal sledování zpráv v TV podívám se jen večer na detektivku možná na Rychle a zběsile 45 a jinak TV nepustím a pouštět ji budu jen když budu koukat na nějaké " slaboduché " seriály nebo tak něco protože z té neustálé masáže s ku.vavirem už mi začíná hrabat a špatně spím na dnešek jsem byl asi 8x vzhůru. Rádio jsem nepustil v dílně už 3 dny. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.