Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

My zodpovědní co nelitaji do oblasti s nakazou se poucime...ze nam v tyhle cesky kotline neni zase tak spatne.. 

Ty co maji potrebu byt zcestovateli vzdy podstupuji riziko ze si neco privezou...

O tom jak takhle vlada to nezvladla psat nebudu...nebot to opravdu nezvladla...a uz ani to jak se prsi ze neco nakoupili u cinanka nebo se spis prodali cinanovi.. kazdy necht si vybere...jim nepomuze...

Staci si precist nouzovy plan Cr nebo jak se to jmenuje...a tam je pravdive informovat.....lhali,lhali,lhali...a ja jim neverim ani nos mezi vocima...

Meli rict rovnou, rousky nemame, nebudou usijte si je....dokud je nesezeneme...

Odesláno

navrhuju do roušky vystřihnout díru v místě nosu a úst--pak by se mělo lépe dýchat a zmizí i problémy s mlžením skel brýlí 😜

přijel sem teď z Lidlu a lidi se chovají fakt super:super--počkají, pustí u košíků, žádný stress atd.--děje se něco??😂:papa

Odesláno

Chtel jsem si objednat krabice z ikei...meli za celkem rozumne peniz....imrvere posilaji reklamu ze muzu vyzkouset nejich dopravu...no nakup za 800 se ve chvili prodrazil o 590 korun za dopravu...jako dekuji...nechci...

Odesláno

@Fruktis A to ani nechtěj vědět kolik bys vypláznul kdyby sis ty krabice nechal odborně smontovat.:D

Odesláno

Mají tam na to kalkulačku .. např. nábytek ostatní tj. ne kuchyně a koupelny v ceně 5000 smontujou za 550. Plus doprava nábytku plus doprava montážního týmu. Teď to samozřejmě nedělají.

Odesláno

Já si vzal dnes a zítra dovolenou - konečně mělo hrabátko od poledne čas a tak vypukla akce, abych se letos nenudil. Zítra pokračování.

IMG_20200319_113328.thumb.jpg.d30b44ba154d19d3d7f30c9cc4844f97.jpg

IMG_20200319_160014.thumb.jpg.26bf29e471e10a71c2e422297d4af565.jpg

IMG_20200319_170656.thumb.jpg.1dee19a3f0b23cae4086c3b7cc0242e4.jpg

Odesláno (upraveno)
před 33 minutami, radim.1008 napsal:

Co to bude? :myslim Koupaliště? :D

To co je (ne)vidět úplně dole podzemní nádrž na dešťovou vodu (když už mělo přijet hrabátko a pak někdy pan plasťák) a nad tím bazének na takové to domácí koupání s přídlažbou kolem.

Bohužel napříč zde vede v betonové rouře potok-nepotok (teče tudy voda jen když fakt hodně prší anebo se vypouští nebesáček rybníček) takže je celé koupání odsunuté

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno

Dal jsem plazmu a cestou do nemocnice jsem se stavil v Peugeotu a bez předešlého objednání koupil silenbloky ( nebo spíše bločky) mezi držák ŘJ a podběh na 206. Měli skladem poslední dva:D

Odesláno (upraveno)

Taky jsem dneska zrušil obě "akce", co byly na jaro v plánu. Všichni (jak poskytovatelé ubytování, tak autopůjčovna a vlastně i platící účastnici) situaci chápou a já - protože mi rezervace stornovali bez poplatků - mohl všem vrátit  jejich zálohy v plné výši. Bylo sice trošku divení - ale myslím, že je to prostě nutný vývoj = netroufnu si vůbec představit co bude za týden, natož abych dokázal odhadnout co se bude dít v půlce dubna nebo v květnu v Rumunsku

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Překvapila mě česká pošta...at na stránkách mají uvedeno, že balíky nedoručují, tak poštak volal zrovna když jsem vycházel z baráku na poštu, že mi veze balík...prý mají druhé vánoce co se balíků týče...

jinak balím balím balím....ověřil jsem si i na ministerstvu zdravotnictví, že se můžu přestěhovat....mám jen být opatrný na lidi kolem...tak doufám že již brzy....

Odesláno

Chodíš na TO v nemocnici nebo k nějakým soukromým odběrníkům?  Jak to tam vypadalo? Přišla mi pozvánka na 26,3 na TO do Vinohradský kam chodím běžně no poslední rok jsem to teda zanedbával ale pořád se nějak rozhoduju. Po pravdě nevadí mi ty procedury na TO ale nějak nemám dobrý pocit z té cesty tam a zpátky.  Jo a ode dneška jsem si zakázal sledování zpráv v TV podívám se jen večer na detektivku možná na Rychle a zběsile 45 a jinak TV nepustím a pouštět ji budu jen když budu koukat na nějaké " slaboduché " seriály nebo tak něco protože z té neustálé masáže s ku.vavirem už mi začíná hrabat a špatně spím na dnešek jsem byl asi 8x vzhůru. Rádio jsem nepustil v dílně už 3 dny. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...