Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem měl letos poslední volno. Dopoledne jsem nafedroval kotel vybral popel a pak jsem v garáži dodělával světlo, jaksi jsem postupem času zjistil že rozmístění těch LED zářivek je skoro dokonalé s jedinou drobnou chybičkou když potřebuju dělat něco kolem motoru a otevřu kapotu tak v motoru prd vidím, takže jsem koupil jeden 10W LED reflektor a přišrouboval jsem ho nad vrata tak aby se dal nasměrovat do motorovýho prostoru. Těsně před objedem dojel PPL kurýr a přivezl opožděného ježíška ve výprodeji jsem si pořídil pár hraček do garáže. A po obědě jsem vyrazil na nákup musel jsem utratit posledních 5 stravenek co zítra končili. A po nákupu jsem tak nějak jako že odpočíval.

Odesláno
Před hodinou, Vena garážmistr napsal:

jsem koupil jeden 10W LED reflektor a přišrouboval jsem ho nad vrata tak aby se dal nasměrovat do motorovýho prostoru. 

S LED reflektory jako jediným osvětlením pracovních prostorů opatrně - může se stát, že neuvidíš roztočenou rozbrusku nebo vrták či jiné nástroje. Stroboskopický jev je sviňa.

Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, Veverka napsal:

No a leden už je tu za 2 dny :D

Do pár dní v lednu, pak jedině banka nebo ta stravenkova společnost.

Ono většinou kde je berou mají napsáno že stravenky XX berou pouze do - a nějaký datum

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Já jsem taky vyštrachal poslední stravenky (jelikož i v prosinci jsme dostávali stravenky na rok 2016 :( ). Tak jsme s Kitty zajeli na oběd a zbytek nepoužitých stravenek jsem u obsluhy vyměnil za peníze. :D 

Odesláno

stravenky pokud vím nejsou zaměnitelné za peníze, nechlubil bych se tu tím ..

Odesláno

U nás je taky krásně. V noci -11, teď ve stínu -4stupně. Zima jak má být. Ještě trochu sněhu a bude to :super

e461a99cb3e7bd753cf8457e8ddc5848.jpg

07397415889f7ebdfa23a79477ca8276.jpg

Zatím jsem udělal to, že jsem zatopil a najedl se. Víc toho dnes nebude. :D

Odesláno

Vyrazili jsme s dětma na stěnu, a bylo by skvělé, kdyby platilo "jak na nový rok, tak po celý rok", bylo tam totiž nádherně volno, skoro nikdo tam nebyl, takže lezení naprosto super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...