Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem continetály t860, teď mám hancook i*cept rs2 w452 a s oběma byla spokojenost. Na vodě drží jako vlak na kolejích a pokud na ledu neletím jak cvok, tak si poradily i se zledovatělýma kostkama. Jen ta cena kolem 2000 za kus.

Na bezpečnosti ale šetřit nehodlám.

Odesláno

Na čtvrtek objednáno přezutí všech 5ti firemních aut a sveze se i Galaxy

Vím, že počasí tomu letos moc nenasvědčuje,  ale pro servis je to takřka celodenní akce a já se objednal už během září  - později už bych to do konce října už nedokázal s jízdama sladit. 

Odesláno

@Pablos108 ts870 bych klidne dal taky, ale v mym rozmeru je to 3500 za gumu. Savy koupim za 1800, Klebery za 2000 kus. Dat 14000 za sadu proste nechci :D .  Takze se motam kolem gum, ktery stojej okolo 2000 za kus za 215/55/r16

Odesláno (upraveno)

Přezuto mám defacto stále, ale sada na C4 a C5 je zatím ve sklepní kóji a na XP mám zimní kola zatím ve Služátkách, u PE , u kamaráda holt tři sady se do sklepa nevejdou ale snad letní už přijdou do kóje dcery, neboť zeťák má na Ceed-u  zimáky a zda má letní nevím dovezl si auto jako dědictví po mámě minulý týden z Liberce. Jinak na zimní až za 14 dnů a jako první pak synovo C4 neboť jezdí do práce na Vysočinu. svoje auta dle počasí.

Upraveno uživatelem dýzl
Odesláno
před 18 hodinami, sitler napsal:

Nejak se nemuzu rozhoupat jaky zimaky koupit... v mym rozmeru 215/55/R16 je vyber ponekud ztizen vyssi cenou, nez daleko beznejsi 205/55/r16... a tak zvazuju, jestli tam dat Kleber Krisalp HP3, nebo Sava Eskimo HP2...

Savy jsou zatim o cca litr na sade levnejsi, ale pry jsou hlucnejsi... tak nevim :D  :D 

Pojedu Savy Eskimo HP2 šestou zimu. Nemůžu na ně říct nic špatného. I u nás v kopcích se v těch bílých s.ačkách chovají zcela obstojně. Co mě na nich nejvíc baví, teď už možná bavilo :D je jejich pocitová měkkost. Mám je v 16ce. Letní Savy UHP2 mám 17ky a je to na nich citelně tvrdší. Takže pokud čekáš, že za cenovku do 2000 koupíš fajn gumu, kterou ty budeš provozovat převážně na mokru,btak chybu neuděláš. ;) :papa

Odesláno (upraveno)

mám nějaké zimní Nokian co jsem k autu dostal, jezdím na nich třetím rokem od novoty--nepřezouvám, ale už se mi zdá, že jsou hlučné :myslim,  jinak OK

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

..už?  :D .. a není to ještě brzo? Mám sadu 17" BFGoodrich G-Force Winter 2 vyváženou než jsem je sundával loni a na auto si je hodím, až bude potřeba.

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem Trnkoše vytížil na půl dne přezutím všech aut VŠCHT i soukromé Galaxy 

Bílej humus může začít padat 

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Tak už jsem přezul na zimní pneu (Barum Polaris 5) Peugeot 106 i 406. I když se u nás sníh neobjevý tak brzo, ale teploty okolo 7st. Celsia po ránu jsou a přes den je to lehce přes 10 st. Celsia a na silnici vlhko, bláto .

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 12. 10. 2023 at 19:32, sitler napsal:

ja jsem nakonec skoncil s tema Savama Eskimo. Akorat je jeste musim nechat obout na kola :D , zatim na nich jsou totalne sjety letaky z lonska...

zatim jsem je neobul... snad za tyden uz :D , kdyz uz teda i snezilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...