Přejít na obsah

aitos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    148
  • Registrace

O uživateli aitos

  • Datum narození 9.11.1976

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

aitos's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

5

Popularita

  1. aitos

    Sekce ke stažení Peugeot 207

    Ten servisní manuál "Jak na to" stále nikdo nemá v pdf? Popř. i použitou knihu bych koupil...
  2. Nakonec mi dělali klíček startovací kousek od Palmovky, prý za 1200 a pak chtěli skoro 1800-(( myslím H&B klíče či tak nějak. No vědět do jedu do autorizaku, tam se musí na 2x, poprvé s velkým techničákem a je to po týdnu za 1100,-
  3. Jo. Aby toho nebylo málo, bráchovi dneska ráno kliknutím alťas u seatu Leona. V práci zjistil, že znají elektrikáře co je kusově repasuje do 2tis a zvladne do 2 dne. A všichni ho vychvalují.
  4. Co je AS-PL?. Servisák říká, ze nemá s repasy dobrou zkušenost.
  5. Tak po pár dnech už to zase nedobíjí. Nějaké rady?
  6. Říkal soused zámečník, že takhle se mu vloupali do jeho Oktávky. Od té doby mu trochu blbla elektronika-()
  7. Tak se po hodině a půl různých pokusů nakonec povedlo drátem z ramínka vytáhnout rohem klíč ze sedačky. A funguje opět i dobíjení. Před tím jsem vytáhnula prostrikl všechny pojistky u motoru a kontakty na alternátoru. Kde byla závada nevím.?
  8. Tak se po hodině a půl různých pokusů nakonec povedlo drátem z ramínka vytáhnout rohem klíč ze sedačky. A funguje opět i dobíjení. Před tím jsem vytáhnul a prostrikl všechny pojistky u motoru a kontakty na alternátoru. Jen nevím, kde byla závada?
  9. Řeším v jiném vláknu problém s dobíjením baterky, tak jsem dobil doma a po zapojení baterie zpátky: Cvak, a auto s klíčkem zamknuté. A náhradní klíček bohužel zatím nenalezen. Ví někdo jak aleternativně otevřít dveře? Funguje tlak přes tenisák? Nebo něco jiného z obecných fíglů na netu? Popř. co stojí nechat si ho udělat v autorizáků na základě TP?
  10. Tak klíček bohužel nenalezen. Ví někdo jak aleternativně otevřít dveře? Funguje tlak přes tenisák?
  11. Kontakty na baterce asi není, ty jsem očistil. Už to ani nenastartovalo. Tak jsem trochu dobil baterii a co se nestalo, auto se mi zamklo s klíčkem uvnitř. Tak jsem baterii zase odpojil a u otce hledám náhradní klíč. Co dělat, když ho nenajdu?? Ad návody, jsou tam od roku 2002, já mám 2000, to má právě pojistkovou skříňku jinak.
  12. Zkusím očistit kontakty na baterii a toto.
  13. Zkratoval jsem si přes zapalovač pojistku. Následně koukám, že mi nezhasíná kontrolka dobíjení baterie. Pojistka k zapalovači vyměněna, u mě F23-20A. Ovšem co s tím dobíjením? Bat. se evidentně nedobíjí, měřák ukazuje, že je vybitá a start motoru už trvá déle než obvykle. Docela dlouho jsem hledal správné schéma pojistek, nakonec jsem našel na konkurečním Peugeotclub tečka EU/manual_download.php?id=7837. Přikládám v příloze, moje schéma je to nejspodnější. 206-fuses-diagram.pdf
  14. Prima, díky za nabídku, nakonec mě někam narychlo napasoval ten můj servisák, vyměnil rameno, na které to vypadalo. Nicméně trochu vůle tam je pořád, patrně se hýbe celé řízení? Kdyby se dál sjíždělo, se ozvu. Měnil jsem gumy, tak zatím nevím jak to bude vypadat. To je tady? Autoservis Nové Jirny Hlavní 171, 250 82 Horoušany, Horoušánky Je tam něco kolem sporťáků, aby to nebylo mimo mou cenovou hladinu?
  15. aitos

    Už máte přezuto na zimu

    Nabízí někdo na P206 175/65 R14 do 6 let stáří alespoň 6mm vzorek? Diky
×
×
  • Vytvořit...