Milan+ Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 Tak to já budu přezouvat asi tradičně s prvním sněhem. Služební sup už zimáky má od pondělí. Citovat
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 Dnes jsem to tedy přeházel taky. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
RichVa Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 sobota + neděle = obě auta v zimních bačkorách Citovat
Almanil Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 Dneska jsem přehodil 406 za 45 minut a to jsem musel stát na ulici. Jsem sám sebe překvapil Odesláno z mého Lenovo S60-a pomocí Tapatalk Citovat
MilanF1 Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 Já tedy včera, za půl hodinky včetně dofoukání obou sad. A přitom jsem zjistil, že letním za sezonu ubyl tlak o 0,5 baru, já jsem přes letní sezonu vůbec nedofukoval ani nekontroloval. Citovat
RichVa Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 (upraveno) Mno u mě to je komplikované tím, že auta parkujou u paneláku ve Strakách a gumy se vším kolem (uskladněné gumy, hydraulický hever, kompresor ...) jsou na chalupě 12 km daleko. Takže sobota s jedním, neděle s druhým. Přezutí auta je fakt na necelou hoďku včetně kontroly destiček a všeho co jde vidět okem. To mi připomíná, že jsem u 308mi viděl přední brzdové destičky 2 mm silné, na kotoučích skoro stejně vysoký otřep a vzadu na značce STK do letošního prosince K tomu všemu jako bonus sekačkou posbírané listí ze zahrady, zrytá zahrada, vypuštěnej a umytej sud na vodu. Upraveno 31. říjen 2016 uživatelem RichVa Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Kola jsem na heveru u strejdy sundaval sam a delalo se to proto, ze sundam letni alu, z nich sundam letni pneu, vymeni se komplet brzdy a kapaliny, pripravi se to ma technickou a mezitim prijedou gumy a nazujou se zimni papuce. Ano byla chyba verit poste, kor kdyz uz se zdokonalila ve sledovani baliku a jelikoz jsem videl ze je to na ceste z brna do prahy, tak jsem cekal, ze to opravdu nasledujici den klapne. S PPL bych toto vubec neresil, protoze by kola dorazila. bohuzel mi e-pneumatiky vybrali mezi dopravci zrovna postu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Myslím si že v tom nejsi sám, v práci vím asi o třech nebo čtyřech lidech kterým dorazila i SMS od české pošty zítra vám budeme doručovat pneu a ale ono zítra nastalo za 6 a u druhého za 9 dnů. Citovat
Péťa Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Nedávno v telce ukazovali depo České pošty. Vypadalo to spíš jako sklad velkého prodejce pneumatik. Docela je lituji, už nejen vánoce, ale i období přezouvání pneumatik je totálně zahltí. A brigádníci se těžko shání. Citovat
urdemala Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Česká pošta je případ sám pro sebe. Když mají málo zákazníků nadávají. Když mají hodně zákazníků nadávají. Známá dělala chvíli na přepážce, mzda snad minimálka. Co asi můžou těm brigádníkům nabídnout netuším. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Brigadnikum vic nez uamestnancum... Citovat
oddie Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Gumy jsem si většinou radši vyzvedával osobně, a pokud možno mimo čas toho nejhoršího šílenství. Posledně jsem si je tedy taky nechal poslat, ale taky dost s předstihem... Jinak měním gumy (na discích) zásadně sám, a to mimo sezónu, když je potřeba přezouvat, tak před barákem jen přehodím připravená kola. No a zanedlouho už nebude třeba ani to, Michelin CrossClimate na předku vypadají použitelně, tak časem půjdou i na zadek, až se ojezdí všechno zimní co doma mám. Citovat
Hafity Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Jak se na ně tváří legislativa, když: "Michelin se striktně distancuje od označení celoroční a zdůrazňuje, že CrossClimate je letní pneumatikou, která má však veškeré vlohy k jízdě na sněhu." Vyštracháno v rychlosti a namátkou na jakémsi pneublogu.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Na bočnicích CrossClimate je znázorněn symbol sněhové vločky na třech kopečkách a nechybí ani označení M+S, díky kterému je pneumatika legální i v místech, kde je povinné obutí zimních pneumatik viz: http://www.testpneumatik.eu/blog/michelin-crossclimate-letni-pneu-ktera-si-poradi-i-se-snehem/ Když už Googliš tak i víc čti? Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 crossclimate je celoroční pneumatika mišelinu, taky nad celoročníma uvažuju (mají je i jiné značky), i když všichni říkají, že je to kočkopes--není dobrá ani v létě ani v zimě, což je u kompromisu pravděpodobné Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Legalní jsou a jsem zvedav, na novem aute mam celoročky od kumha 235/55 r19 tak pak poreferuji.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Hlavne me dostava jejich cena na netu 2200-2600,- za kus coz je neuveritelne. Citovat
oddie Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Pokud někdo bydlí na horách a jezdí hodně na sněhu, měl by mít dvě sady, pokud někdo bydlí v nížinách a sníh vidí spíš omylem, a celou zimu pojezdí spíš na mokru, pro něj jsou v pohodě. A když člověk porovná křížově testy, tak CrossClimate sice nejsou z úplně nejlevnějších, ale v létě jsou lepší než Bravurisy a v zimě lepší než Polarisy... takže kompromis je to sakra víc než slušný. Jo, dřív platilo, že nejsou vhodné ani na léto, ani na zimu, ale to už věru neplatí. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 (upraveno) no právě proto, že v zimě do hor moc nejezdím, taky nejezdím nějak na hraně ani v létě ani v zimě, tak bych do nich i šel, hlavně by odpadlo to přehazování kol co půl roku a ušetřilo místo v garáži..., ale zatím mám dvě zánovní sady obuté na discích, tak mám dost času Upraveno 5. listopad 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.