Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No co, taky jsem o víkendu vybrousil a zatmelil odřeniny na zimákách. Až se zima zeptá... :), bohužel Alpiny stále s dobrým vzorkem, výměnu nechystám, až dodělám opravu, jen je nechám převážit.

Odesláno (upraveno)

Jj, připadal bych si špatně, kdybych to řešil na poslední chvíli, když vím už předem, že budu v říjnu přezouvat. Momentálně mám na starosti 23 aut. A ta nejsou nikdy najednou na jednom místě, takže už jen zjistit, v jakém stavu jsou pneu v určité chvíli, je dost komplikované.

A dárky na Vánoce? Obvykle to nechám nakonec - ale je to fajn pocit, když už máte nakoupeny dárky, že je to z krku.

Upraveno uživatelem P607Olda
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

No jestli o víkendu vyjde čas tak přemístím zimní kola z garáže od našich do své nové garáže připravím je k provozu. A samotné přezutí je otázkou půl hodinky max hodinky. Takže jak by vyšel čas bych to mohl přehodit a pokud by nevycházel tak furt to jde udělat i v noci po příjezdu z rachoty při světle baterky.

Odesláno

Já ještě přezouvat nebudu, v práci o víkendu už ano, auto jednoho horala. Jinak přezutí ve velkém (firmy) očekávám v druhé polovině října - už jsou objednávky. :)

Odesláno

Já ještě přezouvat nebudu, v práci o víkendu už ano, auto jednoho horala. Jinak přezutí ve velkém (firmy) očekávám v druhé polovině října - už jsou objednávky. :)

ve stredu kdyz sem tvrdul v pneuservisu uz borec objednaval zimaky a prezuti sluzebniho rapina na konec pristiho tydne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...