brixtr Odesláno 27. červenec 2018 Odesláno 27. červenec 2018 Na okraji vysoké budovy sedí opilý, nešťastný muž. Přijde k němu člověk a ptá se ho, proč je tak nešťastný. On mu říká:"Chci se zabít skokem z budovy, ale nějaká síla mě vždy vrátí zpět." A tak mu to předvede a skutečně je to tak. Muž tedy že to vyzkouší také. Skočí a zabije se. K tomu smutnému přijde číšník a říká mu:"Supermane, ty jsi ale pěkná svině, když se ožereš." Haryk ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 27. červenec 2018 Odesláno 27. červenec 2018 Dva mladíci si povídají: "Táta měl pravdu, když mi říkal, že do toho erotického klubu nemám lézt. Prej tam jsou věci, které bych neměl vidět." "Prosím tě, a co jsi tam viděl?" "Tátu." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ "Panebože, co se ti stalo?" ptá se hospodský, když se štamgast vbelhá do výčepu o berlích a s rukou na pásce. "Ale, pohádal jsem se s Frantou." "Vždy to je takový mrňous! To musel mít něco pádného v ruce!" "No, to měl. Lopatu." "A tys neměl v ruce nic?" "Ale jo, držel jsem v ní prso jeho manželky. Nádherná věcička - ale ve rvačce není moc platná..." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Do napoleanova stanu vbehne vojak a rika: Pane pred nasim taborem je 1000 nepratelskych vojaku. Napoleon na to: Podejte mi cervenou kosili kdy by mne zasahli aby to nebylo videt. Tak zvitezi a po tydnu k nemu pribehne vojak a rika: Pane pred nasim taborem je 10000 vojaku. Nato znova Napoleon podejte mi cervenou kosili. Tak to zas vyhraje a po mesici pribehne za Napoleonem vojak a rika pane pred nasim taboren je 100000 vojaku mam vam podat cervenou kosili? Napoleon na to ne ted je cas na hnede kalhoty. Laďa, Weri 605, Haryk a 4 další ohodnotil 7 Citovat
KoudaK Odesláno 27. červenec 2018 Odesláno 27. červenec 2018 Haryk, jarokare, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
KoudaK Odesláno 28. červenec 2018 Odesláno 28. červenec 2018 Haryk, Weri 605 a enikybeniky ohodnotil 3 Citovat
KoudaK Odesláno 29. červenec 2018 Odesláno 29. červenec 2018 U elton a Gabriel 307 ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 29. červenec 2018 Odesláno 29. červenec 2018 Péťa, elton, jarokare a 5 další ohodnotil 8 Citovat
KoudaK Odesláno 30. červenec 2018 Odesláno 30. červenec 2018 urdemala, Veverka, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 Dnes jsem zaslechl takový zajímavý reklamní slogan: KDO SI KOUPÍ HYUNDAIE, NADOSMRTI K*NDA JE No tak nic, no.... KoudaK, pavelu96, urdemala a 2 další ohodnotil 4 1 Citovat
Péťa Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 Já včera montoval kameru (hlavně napájení) do nové Škody Rapid. Na klíčích měl přívěšek od Renaulta: Když jsem se nad tím podivoval, říkal, že to je proto, protože je to auto na pi.u A prý jsem měl vidět chlapíka v autosalonu, když mu řekl nahlas to samé. Tak se ho ptal, proč si ho kupoval. Odpověď: "To bylo omylem" Haryk a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 Haryk, ozzy56, jarokare a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milan+ Odesláno 2. srpen 2018 Odesláno 2. srpen 2018 jarokare, FrantaCV, Veverka a 5 další ohodnotil 8 Citovat
KoudaK Odesláno 2. srpen 2018 Odesláno 2. srpen 2018 Zodiak, Veverka, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
dzavel Odesláno 4. srpen 2018 Odesláno 4. srpen 2018 Weri 605, Péťa, Laďa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
FrantaCV Odesláno 4. srpen 2018 Odesláno 4. srpen 2018 KoudaK, Péťa, Laďa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Haryk Odesláno 4. srpen 2018 Odesláno 4. srpen 2018 ,,Náčelník městských policajtů koupil trezor, svolal své podřízené a říká:" Toto je nejbezpečnější trezor u nás. Má 8-místný kód. Jsou to sice samé čtyřky, ale neřeknu vám, v jakém pořadí!" Policajt se ptá úřednice, jestli ten tiskopis vyplnil správně. "No v podstatě je to dobře, ale kolonku POHLAVÍ jste měl vyplnit hůlkovým písmem, ne kresbou." Celník otevře dveře vagónového kupé: "Nějaké cigarety? Lihoviny? Zbraně? Střelivo? Drogy?" Rozespalý cestující zamumlá: "Děkuji, nechci, mám toho plné kufry." Weri 605, Laďa, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 mmartinkovic, Vena garážmistr a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.